بخرش...
.
ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا
بخرش...
.
ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا
من این مدل رو نداشتم ولی اولین بار که کیفیت تلویزیونهای ایکس ویژن رو از نزدیک دیدم واقعا" خوشم اومد. به نظرم چون تبلیغات زیادی واسه tvهاش انجام نداده یکم ناشناس مونده ولی واقعا" کیفیت تصویر و امکاناتش با خیلی از برندها مثل lg و samsung و ... برابری میکرد و فقط تفاوتش اینه که قیمتش واقعا" مناسبتره .
لینک مشخصاتش رو برات پیدا کردم توی سایت اصلیشون ، یه یه سر بزن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطوری نمیشه قضاوت کرد چون زاویه دید مدلها با هم متفاوته ولی من یکسری مدلهای ایکس ویژن مثل سری LED اش رو از نزدیک دیدم و مشخصاتشون رو خوندم همشون زاویه دید خیلییی وسیعی داشتند (178° / 178°)
پلاسما سایز 32 نداره . کلا" قیمت ایکس ویژنها خیلیییی مناسبه و حتی led های dvbt دارش هم خیلییی قیمتشون مناسبه . چقدر بودجه داری ؟؟؟
به دوستان دیگه هم توضیح دادم به نظر من کیفیت و امکانات tv های ایکس ویژن با خیلی از برندهای موجود بازار برابری میکنه ولی چون تبلیغاتش زیاد نیست خیلی از دید مردم شناخته شده نیست وگرنه من خودم کیفیتش رو که از نزدیک دیدم به نظرم حتی از نظر طبیعی بودن رنگها و کیفیت تصویرش واقعا" بهتر از lg بود.
ضمن اینکه گارانتی معتبری هم دارند و قیمتشون واقعا" مناسبه .
این مدلش dvbt داخلی داره و کنتراست و زاویه دیدش هم بالاست .
مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...............
Last edited by Hunter Crazy; 12-03-2012 at 18:22.
mimi محترم _ من پس از بررسی وتحقیقات زیاد اواخر بهمن led 55 اینچ دیجیتال خریدم. تنها اشکالی که ملاحظه
کردم وباعث تعجب من هم شد _ نداشتن تنظیم صدای اتوماتیک در این تلویزیون خوب بود.
البته دو سال پیش هم برای فرزندم 46 onix خریده بودم له تا بحال غیر از زیبایی ظاهر اعتراض دیگری ندارند.
امیدوارم مطالبی که برایت نوشتم قابل استفاده باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)