تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 481 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سنسورها تو نوکیا بدجوری تو چشمه ولی تو سونی اریکسون نه. مثل ساتیو که با یه نگاه سطحی نمیشه proximity sensor ش رو دید ...

تو یکی از پریویوهایی که یکی دو صفحه قبل گذاشتم یه جا گفته بود دوربین جلو داره ولی تو عکس ها معلوم نیست ...

اسپیکرش هم سمت چپ گوشیه ...

2. 2 کاربر از feryshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

اوه دیگه داره جالب میشه!
    - مثل Omnia HD هستش ... HDMI رو تازه موتورولا گذاشته تو گوشی هاش و هنوز استاندارد نشده که نداشتنش ضعف باشه ...
    رجوع شود به LG GW990 !
    برادر 4870X2
    میگم 5870X2 هم هست؟
    نخیر اسم 5870x2 هستش 5970: دی
    مثلا رزولوشن که دیگه به SE ربطی نداره! کدوم شرکت 768*1024 داره؟

SE نمیخواد زیر پای نوکیا باشه. وقتی بخشی از بازار طالب سیمبین هست بره MS-DOS بزنه؟
    جالبه سامسونگ هم بیشتر از سونی جزوی از سیمبین هستش ولی خوب bada: دی
    LG » عشق 4870

البته رزولیشنش 1024 در 480 ـه !! یعنی خیلی دراز
    خوب شما می تونی از tv out ش كه 720p هستش توی یه تلویزیون 64 اینچ استفاده كنی تا راحت تر باشی
    بعد شما چیزی به نام dual screen میشناسی؟!
    تو نصف گوشی اس ام اس بدی تو نصف دیگش موزیك پلیر باز باشه؟
    عزيز دل برادر

چي ميگي ، رزولوشن Vivaz كمه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

گوشي Vivaz به صورت 720P فيلمبرداري ميكنه و 720P=1280*720

بهتره كه بري اطلاعاتتو زياد كني.

منبع :
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    720p has a widescreen aspect ratio of 16:9, a vertical resolution of 720 pixels and a horizontal resolution of 1280 pixels, or 1280x720, for a total of 921,600 pixels

توي قدرت فيلمبرداري Vivaz شك نكن.

4. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

واقعاً از سونی اریکسون متنفرم!!!!!!!!! وقتی نوکیا کارش درسته دیگه کسی دنبال سونی اریکسون نمیره که!!!!!!!!!!
    لیست گوشی هام:
    Nokia N73
    Nokia N95
    Nokia 5800
    و حالا...
    Sony Ericsson Vivaz!!!!!!!!!!!!!!!
    بچه ها سلام! به نظر من سونی اریسکون بالاخره راه خودشو پیدا کرد و می تونه بزودی بازار گوشی های همراه رو در دست بگیره و فاتحه نوکیا و HTC و سامسونگ و مخصوصاً آیفون رو بخونه. من همیشه از سونی اریکسون متنفر بودم و دلیل اصلی هم به خاطر جاوا بودن و تکراری بودن گوشی هاش بود وقتی دوربین K800 رو با N73 مقایسه می کردم N73 بهتر بود. وقتی N95 با K850 مقایسه می کردم، N95 هم توی عکس و هم توی فیلم بهتر بود. دیگه واقعاً از سونی متنفر شده بودم اما:
    وقتی گوشی Satio با سیستم عامل محبوب (Symbian S60v5) وارد بازار شد واقعاً شوکه شدم. گفتم یعنی سونی اریکسون گوشی با سیستم عامل سیمبیان زده اونم سیمبیان در حد نوکیا! اونم 12 مگاپیکسل با بهترین فیلم برداری VGA در دنیا (توی تمام سایت ها نوشته). از اون موقع فهمیدم که سونی اریکسون داره یه کارایی می کنه. مطمئناً همه شما اعتراف می کنین که کیفیت عکس و فیلم یه گوشی با سیستم عامل اون گوشی رابطه نزدیکی داره و برای همینه که کیفیت دوربین گوشی های جاوا هیچ وقت نمیتونه به پای گوشی های سیستم عامل دار برسه.
    ولی بازم گفتم که سونی اریکسون که آدم بشو نیست و احتمالاً بازم به مسیر قبلی خودش برمیگرده اما...
    نه... سونی اریکسون دیگه فهمیده چیکار کنه و سیل گوشی های سیمبیان دار سونی اریکسون داره وارد باز میشه:
    Kanna - Vivaz
    بله. گوشی هایی با کیفیت فیلم برداری HD و CPU با قدرت 720 مگاهرتز. یعنی چی؟؟؟؟ یعنی آیفون رو بگیر بذار زیر پات و خردش کن!! یعنی سریعترین سیمبیان جهان. یعنی دوربین عکاسی و فیلم برداری حرفه ای و تماشا کردن فیلم با کیفیت HD و به لطف پردازشگر و سیستم عامل این گوشی میشه ویدئوهایی با کیفیت فوق العاده بالا توی این گوشی تماشا کرد.
    بابا دیگه سونی اریکسون از ویندوز موبایل خسته شد. ویندوز موبایلی که با 3 گیگاهرتز CPU هم کم میاره و سیری ناپذیره. یه سیستم عامل شلوغ و اعصاب خرد کن و دیوارنه وار، اصلاً کی به ماکروسافت گفت که توی کار موبایل دخالت کنه؟؟ همون ویندوز کامپیوتر رو درست کن کایه دیگه!!!!!. از اون طرف سیمبیان ساده و سریع با هزاران برنامه کاربری و بازی های خفن. سیستم عاملی که با 200 مگاهرتز CPU هم اجرا میشه.
    پس نوکیا رو بیخیال میشم و سونی اریکسون میخرم.
    پیش به سوی Vivaz
    Last edited by kurosh08; 24-01-2010 at 17:33.

6. 3 کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

واقعاً از سونی اریکسون متنفرم!!!!!!!!! وقتی نوکیا کارش درسته دیگه کسی دنبال سونی اریکسون نمیره که!!!!!!!!!!
    لیست گوشی هام:
    Nokia N73
    Nokia N95
    Nokia 5800
    و حالا...
    Sony Ericsson Vivaz!!!!!!!!!!!!!!!
    بچه ها سلام! به نظر من سونی اریسکون بالاخره راه خودشو پیدا کرد و می تونه بزودی بازار گوشی های همراه رو در دست بگیره و فاتحه نوکیا و HTC و سامسونگ و مخصوصاً آیفون رو بخونه. من همیشه از سونی اریکسون متنفر بودم و دلیل اصلی هم به خاطر جاوا بودن و تکراری بودن گوشی هاش بود وقتی دوربین K800 رو با N73 مقایسه می کردم N73 بهتر بود. وقتی N95 با K850 مقایسه می کردم، N95 هم توی عکس و هم توی فیلم بهتر بود. دیگه واقعاً از سونی متنفر شده بودم اما:
    وقتی گوشی Satio با سیستم عامل محبوب (Symbian S60v5) وارد بازار شد واقعاً شوکه شدم. گفتم یعنی سونی اریکسون گوشی با سیستم عامل سیمبیان زده اونم سیمبیان در حد نوکیا! اونم 12 مگاپیکسل با بهترین فیلم برداری VGA در دنیا (توی تمام سایت ها نوشته). از اون موقع فهمیدم که سونی اریکسون داره یه کارایی می کنه. مطمئناً همه شما اعتراف می کنین که کیفیت عکس و فیلم یه گوشی با سیستم عامل اون گوشی رابطه نزدیکی داره و برای همینه که کیفیت دوربین گوشی های جاوا هیچ وقت نمیتونه به پای گوشی های سیستم عامل دار برسه.
    ولی بازم گفتم که سونی اریکسون که آدم بشو نیست و احتمالاً بازم به مسیر قبلی خودش برمیگرده اما...
    نه... سونی اریکسون دیگه فهمیده چیکار کنه و سیل گوشی های سیمبیان دار سونی اریکسون داره وارد باز میشه:
    Kanna - Vivaz
    بله. گوشی هایی با کیفیت فیلم برداری HD و CPU با قدرت 720 مگاهرتز. یعنی چی؟؟؟؟ یعنی آیفون رو بگیر بذار زیر پات و خردش کن!! یعنی سریعترین سیمبیان جهان. یعنی دوربین عکاسی و فیلم برداری حرفه ای و تماشا کردن فیلم با کیفیت HD و به لطف پردازشگر و سیستم عامل این گوشی میشه ویدئوهایی با کیفیت فوق العاده بالا توی این گوشی تماشا کرد.
    بابا دیگه سونی اریکسون از ویندوز موبایل خسته شد. ویندوز موبایلی که با 3 گیگاهرتز CPU هم کم میاره و سیری ناپذیره. یه سیستم عامل شلوغ و اعصاب خرد کن و دیوارنه وار، اصلاً کی به ماکروسافت گفت که توی کار موبایل دخالت کنه؟؟ همون ویندوز کامپیوتر رو درست کن کایه دیگه!!!!!. از اون طرف سیمبیان ساده و سریع با هزاران برنامه کاربری و بازی های خفن. سیستم عاملی که با 200 مگاهرتز CPU هم اجرا میشه.
    پس نوکیا رو بیخیال میشم و سونی اریکسون میخرم.
    پیش به سوی Vivaz
    سلام

هنوزم تعصب داری گوشی چیه که آدم روش تعصب داشته باشه؟
    آیفون ربطی به vivaz نداره...

8. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اوه دیگه داره جالب میشه!
    کجاشو دیدی؟!! جالب تر هم میشه

- مثل Omnia HD هستش ... HDMI رو تازه موتورولا گذاشته تو گوشی هاش و هنوز استاندارد نشده که نداشتنش ضعف باشه ...
    رجوع شود به LG GW990 !
    خب؟!! این چه ربطی به جواب من داشت؟! منظورت اینه که چون ال جی استفاده کرده یه استاندارد شده؟!

جالبه سامسونگ هم بیشتر از سونی جزوی از سیمبین هستش ولی خوب bada: دی

خب اینم به جواب ربطی نداشت. سونی اریکسون هم سیمبین میزنه هم جاوا هم آندو و هم ویندوز ... هر شرکتی هم سیاست خودشو داره ... سونی اریکسون به جای اینکه بخواد کلی خرج کنه و یه سیستم عامل واسه خودش بزنه میره رو سیستم عامل های محبوب بازار اینترفیس مخصوص خودشو میذاره ... یه شرکت هم میره دست به دامن یه شرکت دیگه ای مثل اینتل میشه لوول اون طرز تحلیل رو دیدم این اومد به ذهنم ...

خوب شما می تونی از tv out ش كه 720p هستش توی یه تلویزیون 64 اینچ استفاده كنی تا راحت تر باشی
    تلویزیون 64 اینچی که DLNA نداشته باشه به درد لای جرز طویله می خوره البته همین TV OUT با سایز VGA رو ساتیو خوب جواب داده و تصاویرش تو ال سی دی 40 اینچی سونی با کیفیت توپ فیلم پخش کرده

بعد شما چیزی به نام dual screen میشناسی؟!
    تو نصف گوشی اس ام اس بدی تو نصف دیگش موزیك پلیر باز باشه؟
    نه نمیشناسم
    میشه مثل همون شکلات قبلی دیگه . یعنی بازم دراز ... حالا اون شکلاته فقط دراز بود ولی این یکی به پاره آجر طعنه میزنه ال جی باید همراه این گوشی یه کیف لب تاپ هم بده یا یه شلوار پلنگی 6 جیب

حالا از شوخی به کنار اینجا تاپیک ویوازه و جایی برای این صحبت ها نیست...

در مورد این گوشی صحبت کنیم بهتره ...

این گوشی هم اگه واقعا با قیمت 300 یورو بیاد (که بعید می دونم) یکی از پرفروش ها میشه مثل 5800

10. 4 کاربر از feryshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

6

سلام

هنوزم تعصب داری گوشی چیه که آدم روش تعصب داشته باشه؟
    آیفون ربطی به vivaz نداره...
    درسته حق با شماست
    ولی دست خودم نیست. هروقت اسم آیفون رو می شنوم بدنم کهیر میزنه!!!!
    بازم ایول سونی اریکسون.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

این گوشی هم اگه واقعا با قیمت 300 یورو بیاد (که بعید می دونم) یکی از پرفروش ها میشه مثل 5800
    اگه با این قیمت بیاد غوغا میشه. 300یورو با این همه امکانات واقعا خوبه.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

اگه با این قیمت بیاد غوغا میشه. 300یورو با این همه امکانات واقعا خوبه.
    امیدوارم با این قیمت بیاد. ولی انصافاً قیمتش باورنکردینه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

خب؟!! این چه ربطی به جواب من داشت؟! منظورت اینه که چون ال جی استفاده کرده یه استاندارد شده؟!
    خوب این چه ربطی داشت؟!
    یعنی چون شركت های دیگه 720p نمی زارن سونی هم نباید بزاره؟!
    پس كوش نو اوری؟!
    خب اینم به جواب ربطی نداشت. سونی اریکسون هم سیمبین میزنه هم جاوا هم آندو و هم ویندوز ... هر شرکتی هم سیاست خودشو داره ... سونی اریکسون به جای اینکه بخواد کلی خرج کنه و یه سیستم عامل واسه خودش بزنه میره رو سیستم عامل های محبوب بازار اینترفیس مخصوص خودشو میذاره ... یه شرکت هم میره دست به دامن یه شرکت دیگه ای مثل اینتل میشه لوول اون طرز تحلیل رو دیدم این اومد به ذهنم ...
    اولا الان اندروید و وین مو وضعشون از سیمبین بهتره!
    دوما توصیه میشود یه نگاه به این بندازه!
    اینتل با ال جی قرار داد بست نه ال جی با اینتل!
    کد:
    تلویزیون 64 اینچی که DLNA نداشته باشه به درد لای جرز طویله می خوره البته همین TV OUT با سایز VGA رو ساتیو خوب جواب داده و تصاویرش تو ال سی دی 40 اینچی سونی با کیفیت توپ فیلم پخش کرده

دیگه داری میگی یه vga از یه 720p hd بهتره؟!
    نه نمیشناسم
    میشه مثل همون شکلات قبلی دیگه . یعنی بازم دراز ... حالا اون شکلاته فقط دراز بود ولی این یکی به پاره آجر طعنه میزنه ال جی باید همراه این گوشی یه کیف لب تاپ هم بده یا یه شلوار پلنگی 6 جیب
    خوب توضیح میدم!
    یعنی تو 2 اینچ سمت راست یه كار و تو 2 اینچ سمت چپ یه كار دیگه بكنی كه به لطف مالتی تاچ همزمان هم میشه دو دستی انجام دادش
    این كمكتون می كنه
    کد:

15. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوما توصیه میشود یه نگاه به این بندازه!
    اینتل با ال جی قرار داد بست نه ال جی با اینتل!
    این دیگه از اون حرفا بودا. مگه دعوای مینو خانوم و اکبر آقا توی سریال آشپز باشیه که میگی این با اون قراداد بست نه اون با این؟!!!
    حرف منطقی بزنید. الجی اگه براش منفعت نداشت مگه خر زخمی زدتش که بیاد قرارداد ببنده؟؟
    درضمن اینتل همون بهتر بره با الجی قرارداد ببنده همین که مایکرو و سونی محلش نذاشتن کلی حال کردم(البته این ربطی به موبایل نداره)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •