واقعاً از سونی اریکسون متنفرم!!!!!!!!! وقتی نوکیا کارش درسته دیگه کسی دنبال سونی اریکسون نمیره که!!!!!!!!!!
لیست گوشی هام:
Nokia N73
Nokia N95
Nokia 5800
و حالا...
Sony Ericsson Vivaz!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها سلام! به نظر من سونی اریسکون بالاخره راه خودشو پیدا کرد و می تونه بزودی بازار گوشی های همراه رو در دست بگیره و فاتحه نوکیا و HTC و سامسونگ و مخصوصاً آیفون رو بخونه. من همیشه از سونی اریکسون متنفر بودم و دلیل اصلی هم به خاطر جاوا بودن و تکراری بودن گوشی هاش بود وقتی دوربین K800 رو با N73 مقایسه می کردم N73 بهتر بود. وقتی N95 با K850 مقایسه می کردم، N95 هم توی عکس و هم توی فیلم بهتر بود. دیگه واقعاً از سونی متنفر شده بودم اما:
وقتی گوشی Satio با سیستم عامل محبوب (Symbian S60v5) وارد بازار شد واقعاً شوکه شدم. گفتم یعنی سونی اریکسون گوشی با سیستم عامل سیمبیان زده اونم سیمبیان در حد نوکیا! اونم 12 مگاپیکسل با بهترین فیلم برداری VGA در دنیا (توی تمام سایت ها نوشته). از اون موقع فهمیدم که سونی اریکسون داره یه کارایی می کنه. مطمئناً همه شما اعتراف می کنین که کیفیت عکس و فیلم یه گوشی با سیستم عامل اون گوشی رابطه نزدیکی داره و برای همینه که کیفیت دوربین گوشی های جاوا هیچ وقت نمیتونه به پای گوشی های سیستم عامل دار برسه.
ولی بازم گفتم که سونی اریکسون که آدم بشو نیست و احتمالاً بازم به مسیر قبلی خودش برمیگرده اما...
نه... سونی اریکسون دیگه فهمیده چیکار کنه و سیل گوشی های سیمبیان دار سونی اریکسون داره وارد باز میشه:
Kanna - Vivaz
بله. گوشی هایی با کیفیت فیلم برداری HD و CPU با قدرت 720 مگاهرتز. یعنی چی؟؟؟؟ یعنی آیفون رو بگیر بذار زیر پات و خردش کن!! یعنی سریعترین سیمبیان جهان. یعنی دوربین عکاسی و فیلم برداری حرفه ای و تماشا کردن فیلم با کیفیت HD و به لطف پردازشگر و سیستم عامل این گوشی میشه ویدئوهایی با کیفیت فوق العاده بالا توی این گوشی تماشا کرد.
بابا دیگه سونی اریکسون از ویندوز موبایل خسته شد. ویندوز موبایلی که با 3 گیگاهرتز CPU هم کم میاره و سیری ناپذیره. یه سیستم عامل شلوغ و اعصاب خرد کن و دیوارنه وار، اصلاً کی به ماکروسافت گفت که توی کار موبایل دخالت کنه؟؟ همون ویندوز کامپیوتر رو درست کن کایه دیگه!!!!!. از اون طرف سیمبیان ساده و سریع با هزاران برنامه کاربری و بازی های خفن. سیستم عاملی که با 200 مگاهرتز CPU هم اجرا میشه.
پس نوکیا رو بیخیال میشم و سونی اریکسون میخرم.
پیش به سوی Vivaz