خب بالاخره بايد بنويسن روش برادر!
برادر برندش نيست منظورش اينه براي برادر هست.
روي پودرهاي سوپرگرافيك نوشته hp .
شركتهاي مختلف براي برادر پودر ميزنن.
حالا مهم نيست بالاخره شما يكي رو ميگيري ديگه!
خب بالاخره بايد بنويسن روش برادر!
برادر برندش نيست منظورش اينه براي برادر هست.
روي پودرهاي سوپرگرافيك نوشته hp .
شركتهاي مختلف براي برادر پودر ميزنن.
حالا مهم نيست بالاخره شما يكي رو ميگيري ديگه!
منم یکی میخوام بگیرم! نکته ای دیگه ای هست که باید بهش توجه کنم...
دوستان تهرانی کسی brother 2170 Wireless دیده توی تهران؟ هر کس سراغ داره یا دیده پیغام خصوصی بده که خریدارم....
سلام. منم یکی خریدم . از سفیر 138 به اضافه کابل usb مارک HP که شد 3 تومن. گارانتی هم نیکاسا.
سلام منم میخوام یکی بخرم الان بخرم بصرفه تره یا بعد از عید اخه الان احتیاج ندارم فعلا...
سایت دی جی تک میده 132 از داشتن گارانتی خبر ندارم!
سایت چاره میده 139 با یکسال گارانتی نیک آسا
سایت سفیر 143.5 با یکسال گارانتی
نمایندگی برادر توی شیراز 145
توی این 2 سال که قیمتش صعودی بوده. اگر اصلا نیاز نداری نخر. من خودم نیاز فوری یا حجم زیاد چاپی ندارم. هر از گاهی پرینت میزنم که اونم میدادم بیرون. 1 سال بود که در فکر خریدش بودم. فکر نکنم قیمت پرینتر کم بشه. ضمن اینکه توزیع این مدل هم محدوده. همه جا ندارن. همه کس هم نمیخرن.وقتی رفتم سفیر برای خرید گفتم 2140 میخام. فروشنده گفت معلومه رفتی اینترنت رو شخم زدی(نقل به مضمون)
به توضيحات دوستمون اضافه كنم كه خواستي بخري از نمايندگي شهر خودتون بخر.
الان اينا كمتر 4-5 كرايه بهش اضافه نميشه ميبيني كه همون قيمته ديگه نمايندگي دستگاه رو جلو خودت باز ميكنه و مطمئن خريد ميكني.
نه هزینه پست رایگان هست!
پرینترهای HP و Canon در بالای قسمت مخزن کاغد ، یک ورودی دیگه هم داره که با توجه به اندازه کاغذ تنظیم میشه و اگه از اونجا کاغذ رو دستی بدی ، اول اون رو میکشه و نه از مخزن اصلی . حالا میخوام ببینم این پرینتر هم همینجوری هست؟ چون مخزنش که داخل و بسته هست.
و یک سوال دیگه اینکه اگه چرخ دندش تنظیم نشه ، فقط مقدار شارژ رو خالی نشون میده یا اصلا نمیذاره پرینت بگیره؟
Last edited by noisymind; 16-03-2011 at 21:56.
8000 تومن هزينه پست ازم گرفتن نامردا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)