تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 15 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 141

نام تاپيک: اورکلاک E5200

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من fsb رو تا 220 و باس رو رو تا 732 رفتم حالا چطوری بزم بالاتر و چقدر ولتاژ بدم؟
    اگه یک راهنمایی بکنید ممنون میشم
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من fsb رو تا 220 و باس رو رو تا 732 رفتم حالا چطوری بزم بالاتر و چقدر ولتاژ بدم؟
    اگه یک راهنمایی بکنید ممنون میشم
    باتشکر
    کسی نیست جواب بده؟
    من بالتر که میرم این مشکل پیش می اید:
    وقتی سیو کردم و ریست شد دیگه بالا نیومد تصویر بعد از 30 ثانیه دوباره خودش ریست شد و به حالت اول برگشت
    چیکار کنم؟
    لطفا سریع تر جواب بدید
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من با اون پاوری که 2 تا 12 ولتی داشت fsb رو تا 220 ببرم بالا (در بایاس) بالاتر دیگه تصویر نمیداد ولی با این یک 12 ولتی دارم 230 تا میبرم بالا و بالاتر از 230 تصویر نمیده.
    درضمن من اون اون یک 12 ولتی گرافیک رو اور می کردم و می زاشتم زیر فشار خیلی که بهش فشار میومد ریست میشد (حدودا 5 بار این کار رو کردم اما توریش نشد) حالا با این 2 تا 12 ولتی اور کردم گزاشتم زیر فشار خاموش شد فکر کردم مشکل از چیز دیگری است دوباره امتحان کردم پاور سوخت.
    خوب حالا که اون سوخت دوباره همون قبلی رو گزاشتم همون که یک 12 ولتی داشت این هم عکسش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الان که اون یکی سوخته وقتی به برق میزنم چراغ کارت تی وی روشنه و وقتی دکمه پاور رو میزنم روشن نمیشه و صدایی مثل اسپری(یک لحظه فقط)میده.
    خوب دومین پاور سوخته در یک ماه اخیر پیش به سوی رکورد سوخت پاور.
    Last edited by amirpcp30; 27-11-2009 at 18:48.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من با اون پاوری که 2 تا 12 ولتی داشت fsb رو تا 220 ببرم بالا (در بایاس) بالاتر دیگه تصویر نمیداد ولی با این یک 12 ولتی دارم 230 تا میبرم بالا و بالاتر از 230 تصویر نمیده.
    الان این یک 12 ولتی تا 220 میره فک کنم مال پاور نبود.
    خوب الانچطوری ببرم بالاتر یکی جواب بدددددههههههه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام مشکل رو یافتم
    برای اینکه زیاد ضریب رم رو کم نمی کردم نمیشد بالای fsb 220 برم که الان هم برام مشکل ساز شده چون فقط ضریب رم پایین ترین باید باشه یهنی 1.50 که با fsb 300 میشه 450 که خیلی کمه رم 667 بشه 450 خوب بگزیرم
    من الان fsb رو 300 گزاشتم اولش باورم نمیشد پایداره اما نمیدونم چطوری پایدارشد (بون واتاژ و هیچ گونه دست کاری فقط ضریب رم رو کاهش دادم )خوب من وقتی گزاشتم 300 وارد ویندوز شدم برنامه ی easy tune رو باز کردم دیدم که به صورت خودکار ولتاژ رو و cpu رفته بالا که شات هم گزاشتم اما یک مشکل دیگه که هست اینکه که همینطور در شات پایین می بینید من fsb رو 300 گزاشتم نه 283 که نمیدونم چرا بالاتر نمیره یعنی در بایاس من 350 هم میزارم اما این فوقش میشه 285 بعضی مواقع هم 283 که نمیدونم مشکل از چیه البته حدس هایی زدم که مال مادربورد هست خوب این رو هم بگم من دو باره در خود ویندوز که دیدم fsb شده 283بردمش بالا که در شات دومی میبینید اما نمیدونم چرا با هم در نرم افزار crystal cpuid باز هم همون 283 رو نشون میده(این رو هم بگم من برنامه رو باز و بسته هم کردم برای اینکه مطمعن بشم)
    این رو هم بگم نمیدونم چرا این cpu اینقدر خنکه ولی زیادی خنکه چون در حالت عادی 26 درجه داغ می کنه اگه فنشو نذاریم کار کنه مثلا بگیریمش نتونه حرکت کنه فقط 3 درجه میره بالاتره و به همین دلیل میگم خنکه الان اور شد دمای عادیش شده 30 درجه الیته الان هوا سرده ظهر باشه و هوا هم گرم باشه دمای عادی حدودا 33 هست درضمن من سرعت فنشو بردم بالا قبلا بود 800 الان هست 200 البته فقط 2 یا 3 درجه فرق کرد.
    خوب این شاتی است که بعد از وارد شدن به ویندوز گرفتم البته گفتم که fsb 300 گزاشتم اما نوشته 283:
    کد:
    این هم همون شاتی هست که بعد از اینکه دیدم 283 هست در ویندوز دوباره اورش کردم که دیدم در نرم افزار crystal cpuid باز هم فرقی نکرد:
    کد:
    خوب حالا چند سوال:
    باید چطوری بیش تر از 283 بکنمش؟
    راهی داره؟
    چرا بالاتر نمیره؟
    چرا حتما باید ضریب رم 1.50 باشه و بالاتر دیگه تصویر نمیده؟
    این الان پایداره ؟چون من نه ولتاژ دادم نه چیزی فقط همون fsb و ضریب رم رو کاهش دادم بقیه اش خودش داخل ویندوز تغییر کرد من دست نزدم

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام مشکل رو یافتم
    برای اینکه زیاد ضریب رم رو کم نمی کردم نمیشد بالای fsb 220 برم که الان هم برام مشکل ساز شده چون فقط ضریب رم پایین ترین باید باشه یهنی 1.50 که با fsb 300 میشه 450 که خیلی کمه رم 667 بشه 450 خوب بگزیرم
    من الان fsb رو 300 گزاشتم اولش باورم نمیشد پایداره اما نمیدونم چطوری پایدارشد (بون واتاژ و هیچ گونه دست کاری فقط ضریب رم رو کاهش دادم )خوب من وقتی گزاشتم 300 وارد ویندوز شدم برنامه ی easy tune رو باز کردم دیدم که به صورت خودکار ولتاژ رو و cpu رفته بالا که شات هم گزاشتم اما یک مشکل دیگه که هست اینکه که همینطور در شات پایین می بینید من fsb رو 300 گزاشتم نه 283 که نمیدونم چرا بالاتر نمیره یعنی در بایاس من 350 هم میزارم اما این فوقش میشه 285 بعضی مواقع هم 283 که نمیدونم مشکل از چیه البته حدس هایی زدم که مال مادربورد هست خوب این رو هم بگم من دو باره در خود ویندوز که دیدم fsb شده 283بردمش بالا که در شات دومی میبینید اما نمیدونم چرا با هم در نرم افزار crystal cpuid باز هم همون 283 رو نشون میده(این رو هم بگم من برنامه رو باز و بسته هم کردم برای اینکه مطمعن بشم)
    این رو هم بگم نمیدونم چرا این cpu اینقدر خنکه ولی زیادی خنکه چون در حالت عادی 26 درجه داغ می کنه اگه فنشو نذاریم کار کنه مثلا بگیریمش نتونه حرکت کنه فقط 3 درجه میره بالاتره و به همین دلیل میگم خنکه الان اور شد دمای عادیش شده 30 درجه الیته الان هوا سرده ظهر باشه و هوا هم گرم باشه دمای عادی حدودا 33 هست درضمن من سرعت فنشو بردم بالا قبلا بود 800 الان هست 200 البته فقط 2 یا 3 درجه فرق کرد.
    خوب این شاتی است که بعد از وارد شدن به ویندوز گرفتم البته گفتم که fsb 300 گزاشتم اما نوشته 283:
    کد:
    این هم همون شاتی هست که بعد از اینکه دیدم 283 هست در ویندوز دوباره اورش کردم که دیدم در نرم افزار crystal cpuid باز هم فرقی نکرد:
    کد:
    خوب حالا چند سوال:
    باید چطوری بیش تر از 283 بکنمش؟
    راهی داره؟
    چرا بالاتر نمیره؟
    چرا حتما باید ضریب رم 1.50 باشه و بالاتر دیگه تصویر نمیده؟
    این الان پایداره ؟چون من نه ولتاژ دادم نه چیزی فقط همون fsb و ضریب رم رو کاهش دادم بقیه اش خودش داخل ویندوز تغییر کرد من دست نزدم
    خوب من امروز وقتی کامپیوتر رو روشن کردم داخل ویندوز شده بود fsb 297 هر بار یک چیزی نشون میده اما در داخل بایاس همون 350 رو گزاشتم الان هم گزاشتمش 360 اما نمی دونم چرا در داخل ویندوز بیشتر از 297 نمیشه یعنی بیشترینش الان بوده که 297 هست قبلا 285 و 283 شده بود.
    بازم میگم هنوز مشکل باس رو رو هم دارم یعنی بالاتر از 550 یا 540 نمیتونم بزارم اگه بزارم دیگه تصویر نمیده البته وقتی cpu اوره نه در حالت معمولی (باس خود رم 667 هست)
    خوب من چیکار کنم؟
    چرا جواب نمیدید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من همونطور که گفتم fsb رو 355 یا کمتر و بیشتر بزارم باز هم بالاتر از 3.5 با fsb ی 290 نمیره می خواستم ببینم مشکل از چیه
    در دفترچه ی مین بورد این ها رو نوشته می خواستم ببینم به این ربطی داره یا نه ؟

enable use of a core 2 cpu with 1333 mhz fsb through overclocking . you must install the fsb 1333 mhz core 2 cpu with ddr II 533 (or above) memory module(s)
    to use a ddr II 667 memory module on the motherboard, you must install a fsb 800mhz (or above) cpu

خوب الان fsb 355 هست که در ویندوز شده 284 و الان با نرم افزار crystal cpuid چک کردم fsb رو نوشته 1137 که نوشته اصلش 800 هست (system bus)
    خوب می خواستم ببینم مشکل از چیه و اینایی که نوشته چی هستند؟
    در ضمن پست های قبلی رو هم جواب بدید.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من باید خودم پست بدم و بعدش هم خودم بخونمشون؟
    واقعا خسته نباشید

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من پاورم رو عوض کردم
    این هم مشخصاتش:
    500w
    و شاخه ی 12 ولتش 18 آمپر هست.
    این خوبه برای این سیستم؟
    یک رم دیگه هم گرفتم 1 گیگ کینگستون با باس 800 که در بایاس به طور اتوماتیک 667 می خونش اما با بالا بردن ضریب و گزاشتم ضریب روی 4 درست شد

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

رم رو در صورتی می تونم با باس 800 بیارم بالا که قسمت اور کلاک غیر فعال باشه در غیر این صورت تصویر نمیده .
    اما مین می تونم اور کنم و fsb رو تا 220 بارم در صورتی که باس رم زیر 750 باشه و می تونم مثل قبل تا 300 بیارم در صورتی که ضریب رم باشه همون 1.50 که میشه با اور حدودا 550 و بیشتر از این بیارم باس رم رو دیگه تصویر نمیده و باز هم مشکل fsb رو دارم یعنی میزارم 300 یا بیشتر اما در ویندوز همون 283 هست.(پاور و رم عوض شد اما مشکل هست)
    حالا مشکل از چیه؟وباید چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •