تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 66 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حالا این G10 خیلی بد upscaling رو انجام میده یا میشه تحملش کرد؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

از نظر فنی و نظری صحبت شما کاملا درسته اما در عمل دوستانی که در انجمن هستند تجربه های متفاوتی دارند و همین باعث میشه ما را به شک بیاندازه. توجه داشته باشید که خیلی از دوستان این تلویزیون را در خانه دارند و با ورودی آتن هم قضاوت نکرده اند و با به قصد خرید در فروشگاه این تصاویر را دیده اند که قطعا فروشنده حداکثر تلاشش را برای بهتر جلوه دادن تصاویر کرده است. خود من تصاویر را از نزدیک دیدم و این حس بهم دست داده. نه از ۵۰ سانتی متری از دو متری هم برام محسوس بوده.
    مقایسه ای که در مورد تجربه قبلی افراد و تقویت جزییات و نویز در hdtv کردید برای پلاسما و ال سی دی هر دو مشترکه و باید برای ال یب دی هم همینارو بگن.

به عنوان مثال:
    آقای pmax که این بحث را آغاز کردند تصاویر شبکه سه با پلاسما g10 را ویران کننده توصیف کردند

نوشته شده توسط vahidpsr
    دوستان عزيز توجه كنند : g10 فقط و فقط كيفيت رنگ داره و اصلا به درد كانالهاي تلويزيون ما و حتي بسياري از كانالهاي ماهواره نمي خوره. يعني تصويري كه كيفيت واقعي full hd نداشته باشه در اين تلويزيون علي رغم كنتراست و كيفيت رنگ بالا به شدت تار ديده ميشه. لبه هاي تصوير اشخاص در اين تلويزيون نرم (smooth) نيست و وقتي تلويزيون نگاه مي كنيد (منظور كانالهاي معمولي ) فكر مي كنيد كه تصويركمي شطرنجي شده. تازه من كانالهاي تلويزيون ايران (1 تا 6) را با استفاده از ماهواره در اين تلويزيون ديدم . حالا اگه از آنتن هوايي استفاده كنيد كه ديگه آنقدر اعصاب خرد ميشه كه بايد تلويزيون را خاموش كنيد.

نوشته شده توسط pmax
    بهرحال تصویر G10 در هنگام پخش فیلم HD کمی بهتر از B690 و بطور واضحی بهتر از S10 بود . این غیرقابل انکاره اما همین G10 وقتی داشت بازی فوتبال شبکه 3 رو نشون میداد بشکل ویران کننده ای تصویرش مزخرف بود بطوری که دهن من باز مونده بود .
    فروشنده می گفت شما که می خوای g10 بگیری . برو s10 بگیر حدودا 1.100 و این 400 تا تفاوت رو یک سینمای خانگی خوب پاناسونیک بردار

نوشته شده توسط abbas_p
    اره درست میگی من هم دقیقا این نقطه هارو میبینم..حالا جالب ینکه تو دفترچه هم ذکر شده که این نقطه ها پیکسل هستن که بطور دائم درحال روشن و خاموش شدن هستن(اخرش هم گفته این یک نقص نیست)
    تو فترچه ای که از سایت پاناسونیک دانلود کردم..همچین چیزی ذکر نشده!!!
    من این نقطه هارو تو تصاویر sd از فاصله 2 متری هم میبینم..

نوشته شده توسط alibhroz
    سلام.بچه ها تی وی من g10 زمانی که میرم از جلو تصویر رو میبنم تصویر لرزش داره و یه چیزای خیلی کوچیک مثل برفک رو تصویر داره البته از دور اینطوری نیست. با تعریف هایی که از g10 شنیدم و انتخابش کردم فکر کنم این چیزا واسش عادی نباشه. اگه کسی اطلاعاتی بده ممنون میشم. در ضمن وقتی یه کلیپ اچ دی هم دیدم روش همون برفکای خیلی ریزو داشت البته با لپ و تاب و کابل معمولی. اعصابم خیلی خورده
    فاصله 20 سانتی که نه ولی وقتی میرم جلو میبینم حالم گرفته میشه حالا شرطی شدم میرم جلوش رد میشم بایدیبینم که بازم حالم گرفته میشه. راستی میشه روش کالیبره کردن g10 رو بهم بگین تو یکی از تاپیکا یه چیزایی بود ولی نگفته بود چکار کنم اگه کسی میتونه کمک کنه

از یک فروم خارجی هم تجربه مشابهی را در یادداشتهای قبلی خودم نقل کردم.

حالا نمیدونم ایراد از کجاست. فروشنده عقلش نمیرسه ورودی خوب بده؟ چشم ما ناوارده؟ این دوستان الکی میکن؟ یا موارد دیگر
    من نویز PWM را اولین بار از شما شنیدم و کمی جستجو کردم یکی از مواری که برخوردم مقایسه Panasonic G10 و Sony W5500 بود در انجمن معروف AVSFORUM که آنجا هم خیلی ها از این مساله و موارد دیگه شاکی هستند و مطالب هم جدید و مربوط به حدودا یک هفته پیش و نسخه اروپایی میشه. برای مثال یک نفر اینجور نوشته:

همانطور که میبینید آنجا هم مشکل جدی با کیفیت SD داشتند و حتی در حرکات سریع هم که g10 مدعی است در عمل مشکل داشته. یا در جای دیگه یکی از کاربران شاره کرده که مشکلات برفک پلاسماش تا ۱۰۰۰ ساعت اول وجود داشته و بعدا بهتر شده. ضمنا مشکلات پریدن صفحه در ورودی HD هم وجود داره که فقط با تغییر دادن firmware ازنسخه ۱۲۰۶ به ۱۲۱۳ یا ۱۲۱۵ رفع میشه و چون ایرانیها زیاد HDنمیبینند متوجه این مساله نشده اند:

آدرسهای مروبط به این مشکلات در G10 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

صحبتهای بعضی از شاکیها در مورد نمایش تار و مات رنگ سفید خوندنیه:

برخی مشکلات G10 کاملا تایید شده و جدی است که در لینک زیر به آن اشاره شده و امیدوارم دوستان و صاحب نظران این موارد را هم اشاره و تایید کنند و صرفا به مقایسه و رتبه بندی CNET یا سایتهای مشابه و یا ذهنیت کلی که پلاسما اصولا در مواردی باید بهتر از LCD باشه اکتفا نکنند و تحقیق کنند.

کد:
    کد:
    دوست عزیز اینطور که از پستهای شما پیداست شما میرید میگردید و هر جایی که یک کاربر توی یک فروم از پنل G10 بد گفته میارید و اینجا نقل و قول میکنید ولی توجه کنید که اگر قرار باشه به حرف کاربرها استناد کرد در مورد هر پنل که هیچ در مورد هر جسمی در دنیا میشه هزاران نظر منفی پیدا کرد به هر حال نظر افراد هر چند قابل احترام هست ولی قابل اعتماد نیست مثلا کسی که از کیفیت پنلی در سیگنالهای SD ناراضی هست نه مشخص هست که سورس مورد استفاده چی بوده نه مشخص هست که کیفیت منبع پخش کننده در چه حدی هست و هزارن نکته منفی و تاریک دیگه به هر حال منابع باید رسمی و قابل اتکا و مستند باشن اگر کسی از پنلی یا برندی خوشش نمیاد یک راه حل خیلی ساده وجود داره میتونه نخره ولی اگر کسی بیاد و بخواد دیگران رو به طرف چیزی که خودش مورد علاقش هست سوق بده اونم با دلایل و مستندات غیر قابل اتکا صورت مسئله عوض میشه.

3. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

فکر کنم G10 ایران ----T نداره
    کلا مدل g10 برای هر منطقه فاقد --- هست . مدل g15 با --- عرضه شده که حدود 80 دلار گرون تر از مدل g10 هست .بیشتر مخصوص بازار امریکاس تو اروپا هم نسبتا کمیابه .

امیر از بس تعریف این پنل رو تو انواع فروم ها و وب سایتای معتبر خوندم دیگه هیچ پنلی به چشمم نمیاد نمیدونم چرا عرضه این مدل اینقدر طول کشید؟؟؟

میگم امیر جان اگه زحمتی نیست یه پنل تقریبا با همون کیفیت v10 به عنوان جایگزین معرفی کن ؟؟(الهی خیر ببینی جوووووووون)
    pioneer kuro===7miylon

G10===1.560

b650===1950-1980

lh900

kuro دیگه تولید نمیشه ,پایونر خط تولیدشو بسته نکته جالب توجه هنوز تلویزیونی ساخته نشده بعد از دو سال مشکی عمیق تری نسبت به مدل kuro داشته باشه.kuro محصول سال 2008 هست .

مشکی عمیقتری نسبت به v10 داره 7 8 درصدی.

البته فکر نمی کنم زیاد واست خوشایند باشه یا توجه به قیمت فوق العاده بالاش و درخشش کم تصویرش ,برایتنسش از b650 هم کمتره.
    Last edited by Ami R 940; 06-11-2009 at 23:52.

5. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

امیر جان تو سایت hdtv test یه مدل جدید از v10 اومده 42 اینچه ظاهرا ----- هم هست خبر داری؟؟؟
    دوست عزیز

این تاپیک در مورد مقایسه Samsung LCD B690 و Panasonic Plasma G10 است. لطفا مسیر صحبت را در جهت نیاز خودتان عوض نکنید.

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام خدمت آقا مهدی

میگم چطور میشه کیفیت تصویر یه پانل رو نسبت به بقیه تشخیص داد چون من که رفتم تو چند تا فروشگاه عملا گیج شدم چون تمامشون مثل هم بودن فقط یه مدل از سونی بود با قیمت فضایی 5.120.000 تومن که آون از بقیه شفاف تر بود
    (نزدیک بود با صاحب مغازه دعوام بشه آخه بش گفتم که تنضیمات رو حداکثره اون گفت نه رو 50% منم گفتم بزارش رو 100% و اون ..... بماند)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:28.

9. 3 کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:28.

11. این کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پس امیر جان با این تفاسیر بهترین انتخاب برای سایز 50 b650 سامسونگه!!!

اگه v10 تا آخر ماه عرضه نشه (که احتمالا هم نمیشه) میرم و یه b650 میگیرم (دیگه خسته شدم )

نظرت چیه؟؟ (انتخاب هوشمندانس یا نه ؟)

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببخشید تو بحث میپرم
    به نظر من این کار خیلی ساده نیست

من وقتی میخواستم تلویزیون بخرم تو فروشگاه پاناسونیک یه G10 رو در کنار یه LZ80 دیدم
    از نظر من LZ80 شفافتر بود

وقتی هم تو فروشگاه سامسونگ رفتم B690(با کنتراست 100 هزار) در کنار ال ای دی B7000 (با کنتراست 3 میلیون) بود. هر چی دقت کردم تفاوت کنتراستشون تو اون تصاویر برام مشخص نشد
    [/B]
    ممنون دوست من پستتون کاملا بجا بود
    دوست من مشکلم دقیقا همینه یعنی اگه اختلافا این قدر ناچیزن که به سختی بشه تشخیصشون داد پس عملا پول اضافی دارن میگیرن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز اینطور که از پستهای شما پیداست شما میرید میگردید و هر جایی که یک کاربر توی یک فروم از پنل G10 بد گفته میارید و اینجا نقل و قول میکنید ولی توجه کنید که اگر قرار باشه به حرف کاربرها استناد کرد در مورد هر پنل که هیچ در مورد هر جسمی در دنیا میشه هزاران نظر منفی پیدا کرد به هر حال نظر افراد هر چند قابل احترام هست ولی قابل اعتماد نیست مثلا کسی که از کیفیت پنلی در سیگنالهای SD ناراضی هست نه مشخص هست که سورس مورد استفاده چی بوده نه مشخص هست که کیفیت منبع پخش کننده در چه حدی هست و هزارن نکته منفی و تاریک دیگه به هر حال منابع باید رسمی و قابل اتکا و مستند باشن اگر کسی از پنلی یا برندی خوشش نمیاد یک راه حل خیلی ساده وجود داره میتونه نخره ولی اگر کسی بیاد و بخواد دیگران رو به طرف چیزی که خودش مورد علاقش هست سوق بده اونم با دلایل و مستندات غیر قابل اتکا صورت مسئله عوض میشه.
    دوست عزیز
    اینجور که از پستهای من پیداست من در اینترنت جستجو می کنم و تحقیق میکنم و مواردی که برام سوال ایجاد میشه را در اینجا مطرح میکنم.اگر جواب سوالم را گرفته باشم اصلا اینجا مطرح نمی کنم و نیاز به بحث کردن و رد نظرات شما و دیگران برای خودنمایی ندارم.
    شما اگر صحبتی دارید در مورد محتوای نوشته ها مطرح بفرمایید چرا رفتار شخصی من را زیر سوال می بری؟ این وصله که من نظر دیگران را به طرف چیزی که خودم دوست دارم سوق بدم اصلا به من نمی چسبه. شما که میفرمایید یادداشتهای من را دیدی حتما مواردی را هم که G10 را به دیگران پیشنهاد قطعی دادم دیدی.

بهتره احترام متقابل را حفط کنیم و تا در مورد چیزی که به اشخاص مربوط میشه و مطمین نیستیم بی پایه صحبت نکنیم.مخصوصا در مورد کسی که اسم و فامیل و امضاش پای هر کلمه اش است. لطفا همینجوری رو هوا به دیگران تهمت نزن. منم میتونم از این جنس حرفها به شما بزنم مثلا بگم خواهش می کنم شما هم اسم و فامیل و مشخصات ارایه بدید و نشان بدید که هیچ ارتباط و منافع با نمایندگی پااسونیک ندارید بعد با هم بحث کنیم.

اینجور که شما میفرمایید نیست که برم بگردم هر جا هر کی توی یک فروم یک چیز بدی راجع به G10 گفته باشه بیارم اینجا. من که با G10 پدر کشتگی ندارم. این بدترین نوع جوابی بود که می شد به این صحبتهای من بدی و با مطالبی که از شما قبلا خونده بودم اصلا جور در نمیاد و توقع نداشتم.
    اینجور که شما میگی نمی خوای نخر را فقط فروشنده ای میگهکه جواب منطقی برای سوال خریدار نداره. حالا شما که فروشنده هم نیستی من نمیدونم عصیانیتت از کجاست. خوب شما هم خوشت نمیاد جواب نده. من که اینجا تازه واردم و نه ادعایی دارم و نه منافعی و صرفا از نشرات شما دوستان بهره مند میشم و ممنونم. اما اگر بیینم حضور در اینجا به قیمت زیر سوال رفتن خودم داره تمام میشه تحمل نمیکنم.

من همونجا هم گفتم که راجع به PWS noise که گفتی سرچ کردم و این نتایج را پیدا کردم که مال همین یک هفته پیش بود. مطالب قبلی من هم هیچ کدوم اینجور نبوده که فقط رفته باشم و سرچ کرده باشم که یک چیزی گیر بیارم.

ضمن اینکه هر فرومی نبوده و فروم AVSFORUM که خود شما خوب می شناسی از نظر جایگاه کجاست و مطالبی هم که نقل شده از کسانی بوده که تعداد پستهاشون از تعداد پستهای خود شما در این فروم بیشتر بوده.

در مورد اینکه سورس و اینها تاثر داره اینو هم میدونیم . همون مطلبی هم که از همون فروم نقل کردم یک جمله کلیدی داشت که جواب شماست:
    poor sd picture - yes, dependent on source, but still

خریداری که تو اروپا خرید میکنه هزار مدل پروتکشن و گارانتی تو خریدش داره. موقع خرید هم میره فروشگاه همه جور با اون تلویزیون ور میره باهاش فیلمشو میبینه و کنسول وصل میکنه بازی میکنه با ورودی های مختلف و کنترلش کار میکنه و کارشناساناونجا بحث میکنه و تصمیم نهایی میگیره. فروشنده ای هم اگر حرفی بزنه و در عمل حرفش درست نباشه هزار جور خسارت مادی و قانونی میتونه براش داشته باشه و حداقلش اینه که جنسو بر میگردونن بهش.
    تو ایران و تو این انجمن هم نصف جداول و مقایسه ها و غیره که دیدم همه مدل های G10 سری TX و TC است.

هنوز یک نفر من ندیدم دقیقا بگه تو ایران مدل سری TH با این شماره کامل موجوده و این هم کاتالوگ انگلیسی دقیق این مدل و فرقاش به صورت رسمی توی این موارده. نمونه اش هم abbas_p که با این تفاوتها اشاره کرد و هنوز جواب قانع کننده ای نگرفته و از خریدش هم راضی نیست.

مورد دیگر کهبه نظرم مهمه اینکه در جواب خیلی از تردید ها ی دوستان عبارتهایی نظیر ۱۰ درصد و ۲۰ درصد و ۲۵ درصد بالاتر و یا پایین تر استفاده میشه. وقتی بحث کیفی است و معیار کمی اندازه گیری وجود نداره و این دوستان قطعا آزماشگاه دیجیتالی درحد CNET با بنچ مارکهای دقیق ندارند نمیشه هر سوالی را اینجوری کم اعتبار کرد.

در کل با صحبت شما موافقم که باید در نهایت خریدار راضی باشه و اگر از جنسی راضی نیست نباید بخره. حضور من هم در ابنجا برای اینه که دنبال خرید g10 بودم و به خاطرش صبر کردم تا بیاد و شنبه میخوام خرید کنم اما برخی مسایلش منو مردد کرده.

همین
    موفق باشید

15. 3 کاربر از Reza.mp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •