برنامه ی ساده تر نیست؟
برنامه ی ساده تر نیست؟
ایشون از فتوشاپ استفاده کرده، و بهترین گزینه هم هست برای این کار، کلا توی صنعت گیم می بینی هر شرکتی یه نرم افزرا مدلینگ بر می داره، ولی تقریبا همهگی از فتوشاپ استفاده می کنن و دیگه به یه جور استاندارد تو صنعت گیم تبدیل شده.
با این همه، اگه شما یه چیز ساده تر می خوای من فقط یه گزینه می شناسم و اونم Paint.Net هست که در عین سادگی و سبکی، اکثر امکانات ضروری فتوشاپ رو داره. البته آخرش برای کاره تخصصی باید بری فتوشاپ، ولی این تا چنتا پروژه کارتو راه می ندازه.
دو تا مزیت دیگه هم داره: یکی اینکه Free هست و اگه بخوای بازی اینترنشنال بدی درگیر کپی رایت فتوشاپ نمی شی، و مورد دوم هم اینکه با وجود این امکانات حجمش کمتر از 5 مگه.
خلاصه برو حال می کن، مگو چیست حال.فعلا.
فتوشاپ رو همه جا دارن. میرم میخرم ولی چه جوری یاد بگیرم؟
سلام به همه دوستان
بعد از يه مدت دوباره کم کم پر رنگ ميشم . ميدونم خيلي خيلي دلتون برام تنگ شده بود !!!
تو اين مدت احسانمون ناظر شد پرويزمون کاربر فعال شد و ... که به همشون تبريک ميگم .
يه سوال دارم ! دوستان کسي ميدونه اگه اين بازيمو کاملش کنم ميتونم توي شبکه X-Live ازش پول در بيارم يا نه ؟ چقدر مشه تقريبا پول به جيب زد ؟! اصلا ارزشش رو داره وقت صرفش کنم ؟ چجوري پولو بهمون ميرسونن ؟ ماکه تو ايرانيم ؟
سوال شما رو هم که من همین الان دیدم ! بسکه دیر میام اینترنت !فتوشاپ رو همه جا دارن. میرم میخرم ولی چه جوری یاد بگیرم؟
تو گوگل بسرچ Learn Texturing With Photoshop .
راستی پستهاتون رو توی تایپیکای دیگم ( سورس خانه و اموزش کوییست و ... ) دیدم ولی خوب گفتم اونجا پست ندم تایپیک قدیمی رو بالا بکشم همینجا تشکر میکنم از همه دوستان
یه چند تا شات هم میزارم فکر نکنم قبلا تا اینجای کارو دیده باشین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Reza Azimy_RW; 21-10-2010 at 17:07.
رضا جان خوشحالم که برگشتی دلمون برات تنگ شده بودبازی شما میشه ازش پول درآورد این بازی ماست که دو پول سیاه نمی ارزه
چقدر راست گفتی وقتت حروم گیم استدیو نکن
![]()
بازی خیلی زیبا شده تازه دارم دانش میکنم و تمام پست ها رو تا اینجا خوندم دیگه خیلی چیزا رو گفتن بقیه ولی من فقط بعد از تست بازی نظر میدم.
راستی تا الان دو بار پارت یکشو دان کردم ولی هر دو بار سر 2.9 مگ گیر میکنه...
اگه کسی که بازی رو گرفته و پرسرعت داره بتونه دوباره تو PersianGIG یا MediaFire آپ کنه خوب میشه.
در ضمن بازیتون اگه کامل بشه در حد پول در آوردن هست ولی متاسفانه با توجه به تحریمات هیچ ایرانی نمیتونه بازی بذاره تو Xbox Live ولی اگه بازی رو بتونی تکمیل کنی و حداقل به 600 مگ برسونیش و حجمش با توجه به مدت بازی راضی کننده باشه مطمئن باش تو یه CD میتونه تو بازار خودمون عرضه بشه.
راستی ببینم با کوئست برای چه کنسول هایی میشه بازی رو بیلد کرد؟؟؟
x_live منظورت چی بود؟
شایدم من نمیدونم چیه
ایکس باکس لایو؟
ولل
خوشحال شدیم برگشتی
خیلی بازی خوبیه گرافیکش خیلی خوبه مخصوصا اون ماهیه و اب
من الان بازی رو دیدمReza Azimy_RW . واقعا عالیه . نور پردازی و رنگ محیط هم همینطور .
راستی پرویز لینک دانلود بازیتو گذاشتی ؟ میشه لینکشو بدی یه موقع رفتم کافی نت بدانلودم ؟رضا جان خوشحالم که برگشتی دلمون برات تنگ شده بودبازی شما میشه ازش پول درآورد این بازی ماست که دو پول سیاه نمی ارزه
چقدر راست گفتی وقتت حروم گیم استدیو نکن
ممنون بابت نظرت و اینکه دانلود میکنی . منتظر نظرت بعد از دانلود هم هستم . البته اونی که دانلود میکنی اینی نیست که الان توی عکسا میبینی . کمتر روش کار شده . ولی خوشبختانه هیچ باگی نداره ! غیر از اینکه بعضیا میگن از روی یک لولس نمیشه رد شد . خودم که همیشه به راحتی ازش رد میشم . یکم دقت میخواد .بازی خیلی زیبا شده تازه دارم دانش میکنم و تمام پست ها رو تا اینجا خوندم دیگه خیلی چیزا رو گفتن بقیه ولی من فقط بعد از تست بازی نظر میدم.
راستی تا الان دو بار پارت یکشو دان کردم ولی هر دو بار سر 2.9 مگ گیر میکنه...
اگه کسی که بازی رو گرفته و پرسرعت داره بتونه دوباره تو PersianGIG یا MediaFire آپ کنه خوب میشه.
در ضمن بازیتون اگه کامل بشه در حد پول در آوردن هست ولی متاسفانه با توجه به تحریمات هیچ ایرانی نمیتونه بازی بذاره تو Xbox Live ولی اگه بازی رو بتونی تکمیل کنی و حداقل به 600 مگ برسونیش و حجمش با توجه به مدت بازی راضی کننده باشه مطمئن باش تو یه CD میتونه تو بازار خودمون عرضه بشه.
راستی ببینم با کوئست برای چه کنسول هایی میشه بازی رو بیلد کرد؟؟؟
برای پی سی فقط . Screen Saver و برای وینامپ پلاگین و ... هم میشه باهاش ساخت .
اره همون ایکس باکس لایو !x_live منظورت چی بود؟
شایدم من نمیدونم چیه
ایکس باکس لایو؟
مرسی منم خوشهال برگشتم به جمع دوستانولل
خوشحال شدیم برگشتی
خیلی بازی خوبیه گرافیکش خیلی خوبه مخصوصا اون ماهیه و اب
چشات قشنگ میبینه رفیق ! حال میکنم این فازای مثبتو میگیرما !من الان بازی رو دیدمReza Azimy_RW . واقعا عالیه . نور پردازی و رنگ محیط هم همینطور .
![]()
رضا جان من 3 بار توانستم مرحله demo رد کنم
برای دنلود بازی های من می تونی به وبلاگ ام یک سر بزنی
parvizb.blogfa.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)