فقط و فقط Apple و MacBook Pro هاش !!
اینو میگم چون دارم باهاش کار می کنم. زندگی می کنم !!!
Juniper
Gateway
Packard Bell
فقط و فقط Apple و MacBook Pro هاش !!
اینو میگم چون دارم باهاش کار می کنم. زندگی می کنم !!!
only just Acer 5741-G
Best regards
فقط دل![]()
سلام من یه مدت کوتاهی تو کار فروش بودم (البته بیشتر کارای فنیشون با من بود) با انواع برندها کار کردم.
به نظرم تا حالا دستگاهی با performance بهتر از asus ندیدم. تنها عیب اسوس اینه که کاربر پسند نیست. از این لحاظ vaio رو بیشتر قبول دارم.
بهترین و بی دردسرترین مارک به نظر من اسوس هست.
چون من دیدم کسانی که سونی، اچ پی و بخصوص دل دارند مشکلات زیادی دارند از جمله دی وی دی رام های خیلی ضعیف که یکبار یه دی وی دی رو نمیخونه، دفعه بعد اونو باز میکنه و مشکلی نداره.
موافقم 100000000000000 درصد![]()
سلام میخوام لپ تاپ بگیرم سونی بهتره یا لنوا؟ میشه راهنماییم کنید؟ممنون
من hp pavilion dv6 دارم. ظاهرش خیلی زیباست و کار آمد هم هست. 4 هسته ایه و صفحه شم LED هستش. توی مدلهای سونی هر چه گشتم نتونستم با این کیفیت مدلی که صفحه اش خیلی بزرگ نباشه پیدا کنم.
برای مهندسان و اساتید : Sony VAIO
برای گیمر ها: Asus
برای اونایی که پول مهم هست براشون نه امکانات و تکنواوژی ،بازاریان: Acer، Dell
برای اونایی که نه امکانات نه پول مهم : فرقی براشون نداره
اونایی که با ماکروسافت مشکل دارند! : مک بوک
اونایی که با ایرانی مشکل دارند : HP
البته نظر شخصی !
من تا حالا 4 تا نوت بوک داشتم . دل 6400 ( عالی بود و هنوز دست داداشم داره مثل مرد کار میکنه ) . وسترو 1500 دل بازم خوب بود و فقط یه مقدار سنگین و چقر بود اما اونم هنوز داره مثل اون یکی مرد کار میکنه . دل وسترو 1510 ( همین 2 ما پیش مشکل دار شد گرافیکش و دیگه هم درست نشد به هیچ روشی و باید بدم مادر بورد عوض کنن براش)
حالا یه سونی ناز خریدم CW21FX سفید . واقعا از اینکه اون زمان میگفتم فقط دل ناراحتم . اینو 3 روزه دارمش 945 تومن هم پاش پول دادم ولی از نظر من لپ تاپ اول اپل بعدش سونی بعدش بازم سونی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)