سینگل گای جان می خوای من تمرینات بالا رو انجام بدم
سینگل گای جان می خوای من تمرینات بالا رو انجام بدم
مهندس جان نامید نشو ، هر کس کار نکنه بچه های علاقه مند دیگری هم هست که جاشونو بگیرند . منم که تا اخر خط باهاتم .
بیا همین جا ادامه بدیم . میخوای یکمم من متن رو از کتاب های الکترونیک ، سگنال ، مدار ، الکترومغناطیس ، ماشین بزارم اینجا با هم و با همکاری همین سینا ( دوستی که علاقه نشون دادن) ترجمشون کنیم.
یا علی![]()
درود بر دوستان
اگر همچنان مايل بر ادامه فعاليت ستودني و زيبايتان هستيد ، روي من هم مي توانيد حساب كنيد البته تا حد امكان توانم
سلام شرمنده یه مدت درگیری ها زیاد بود مجدد شروع کنیم من هستم.......
سلام بر مهندسین عزیز
میتونید رو همکاری من هم حساب کنید...البته اگه هنوز کارتون ادامه داره!
فکر نکنم هفته ای یه پاراگراف وقت زیادی رو از کسی بگیره
ولی یه سوال.چرا کتابای متداول برق رو انتخاب نکردید؟این بیشتر مربوط به فیزیکه تا یرق.
اگه یه کتاب کاربردی باحال برق باشه هم خوبه،انگیزه ی بیشتری ایجاد میکنه.
سلام
از همگی معذرت میخوام که مدت زیادی از این تاپیک قافل بودم!
خب زودتر شروع کنیم!
من نمیدونم چه متنی را کار کنیم!
البته اون کتابی هم که کار میکردیم خوبه، ولی چون طولانیه ، شاید اوایلش یکم خسته کننده باشه!
نظرتون درمورد کتاب microelectronics بهزاد رضوی، که یکی از کتابهای معروف تو آمریکاست چیه؟! یا همین کتابو کار کنیم؟ نمیدونم! هرچی شما بگید! فقط زودتر پیلیز![]()
سلام بچه هاي گل بابا برقي .
ميبينم كه چقدر دلم تنگ شده بود ، بعد ماهها اومدم
بذاريد يه غلط املايي از سينگلي بگيرم در بدو ورود .
اگه مشكل طولاني بودنه ، كه فك كنم كتاب ميكرو الكترونيك رضوي خيلي طولاني تر باشه !سلام
از همگی معذرت میخوام که مدت زیادی از این تاپیک قافل بودم!
خب زودتر شروع کنیم!
من نمیدونم چه متنی را کار کنیم!
البته اون کتابی هم که کار میکردیم خوبه، ولی چون طولانیه ، شاید اوایلش یکم خسته کننده باشه!
نظرتون درمورد کتاب microelectronics بهزاد رضوی، که یکی از کتابهای معروف تو آمریکاست چیه؟! یا همین کتابو کار کنیم؟ نمیدونم! هرچی شما بگید! فقط زودتر پیلیز![]()
پسر خوب ميدوني چند فصله ؟
اما خوب ، واقعا متن آسون و قابل فهمي داره . ما حداقل 70% كتاب رو ترجمه كرديم كه...
بله ، آبان ماه بود كه كتابش رو انتشارات نص ترجمه كرد و به بازار اومد ، قيمت پشت جلد هم 18 تومن ، محض اطلاع!!من خريدم ، كتاب خوبيه . خوبيش اينه كه روي Cmos فوكوس كرده كه اين خيلي خوبه .
ميبينمتون..
فعلا !
قرار نیست ما کتاب ترجمه کنیم بدیم تو بازارقراره قدرت ترجممون را ببریم بالا!
خب قسمت اول کتاب حس میکنم یکم خسته کننده بود، پس تا همینجاش کافیه! میریم سراغ قسمت دوم، Ohm's law
من امروز شروع میکنم! اگه کس دیگه ای هست بگه تا بش بگم کجا را ترجمه کنه
اگه مثل قبل متن ها رو بذارید بهتره من کتاب رو ندارم............
خب خانم مهسا، شما این پاراگراف را ترجمه کنید، فقط هرچه زودتر بهتر
Lessons In Electric Circuits -- Volume I
Chapter 2
OHM's LAW
How voltage, current, and resistance relate
An electric circuit is formed when a conductive path is created to allow free electrons to continuously move. This continuous movement of free electrons through the conductors of a circuit is called a current, and it is often referred to in terms of "flow," just like the flow of a liquid through a hollow pipe.
The force motivating electrons to "flow" in a circuit is called voltage. Voltage is a specific measure of potential energy that is always relative between two points. When we speak of a certain amount of voltage being present in a circuit, we are referring to the measurement of how much potential energy exists to move electrons from one particular point in that circuit to another particular point. Without reference to two particular points, the term "voltage" has no meaning.
Free electrons tend to move through conductors with some degree of friction, or opposition to motion. This opposition to motion is more properly called resistance. The amount of current in a circuit depends on the amount of voltage available to motivate the electrons, and also the amount of resistance in the circuit to oppose electron flow. Just like voltage, resistance is a quantity relative between two points. For this reason, the quantities of voltage and resistance are often stated as being "between" or "across" two points in a circuit.
خودم هم هرچقدر تونستم ترجمه میکنم و بعد از اینکه شما گذاشتید، میذارم و بعدش میپردازیم به تصحیح ترجمه ی همدیگه
هفته آینده هم درس دوم گرامر را پیش میریم( اگه موافق باشید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)