این بازی کلا یه سیستم مجزا میخواد .
گرافیک بالا که هیچ مانیتور رو هم باید عوض کرد و full hd گرفت .
فکر کنم 1 میلیونی ( شاید هم بیشتر ) خرج بذاره رو دست آدم .
بریم XBOX بگیریم بهتر نیست به نظر شما ؟؟؟؟؟
این بازی کلا یه سیستم مجزا میخواد .
نیازی به عوض کردن مانیتور نیست.این بازی کلا یه سیستم مجزا میخواد .
مطمئنا تجربه ی کنسول متفاوت از تجربه ی PC خواهد بود.
بعید نیست نسخه ی PC نسخه ی next-gen باشه. اگر هم next-gen نباشه، برای اجرای این بازی در بالاترین کیفیت ممکن نیاز به PC قدرتمندی دارید.
Last edited by Yi Yi; 21-01-2010 at 14:34.
به نظر من این کار بهترین کاره
با توجه به performance بهتر نسبت به ps3
کلا برای همه بازی ها این بهترین کاره همه دنیا ( صرف مرفهین بی درد ) هم میدونن و اثبات هم شده ( هزینه )
موفق باشید
دو مورد قبلی نکست بود هیچ دلیلی برای نکست نبودن کرایزس 2 وجود نداره
حالا مانیتور که خوب full hd که برای تمام کلا یه چیز دیگه است...
ولی اگه این شایعه که قراره بازی توی شهر New York باشه راست در بیاد به نظر من دیگه با نبودن اون همه درخت وکوه و جنگل که فشار بالایی روی سیستم میاره روی همین سیستم های high هم میشه حساب باز کرد ودیگه به یک سیستم high end احتیاجی نیست ولی نکته اینجاست که کلا موتور cry engine با جنگل و کوه عجین شده(یعنی اصلا بر این طبق نوشته شده) و اگه واقعا قرار باشه توی بازی توی شهری مثل NY انجام بشه بدون شک کلا موتور cry engine 3 باید زیر و رو شه!!
خود من که مشتاقانه منتظرم ببینم این crytek با این موتور چی کار میخواد بکنه که کنسولها هم بتونند هم پاش بیان جلو چون دیگه بر همه واضح و مبرهنه که کنسولهای کنونی در برابر گرافیک وحشتناک crysis واقعا ضعیف هستند(بدون غرض) مخصوصا اگه قرار باشه بازی توی رزولوشن 720P به بالا ارائه بشه!!
فقط باید دید![]()
بیش از 3 سال از عرضه ی PS3 و XBOX360 می گذره و اینها تقریبا در نیمه ی عمرشون به سر می برند.دو مورد قبلی نکست بود هیچ دلیلی برای نکست نبودن کرایزس 2 وجود نداره
در نتیجه وقتی می گم next generation منظورم PS4 و XBOX 3/720 ــه و به طور کلی Quality ایه که قراره در نسل بعدی شاهدش باشیم. پس منظورم از next-gen بودن نسخه ی PC اینه که نسخه ی PC بازی Crysis2 کیفیتی معادل کنسول های PS4 و XBOX360 و شاید بالاتر داشته باشه. این ادعاهای من بر اساس ادعای شرکت Crytech ــه که در نمایشی که مدتی قبل ارائه داد، ادعا کرد که موتور CryEngine3 علاوه بر کنسول های نسل فعلی، برای کنسول های نسل آینده هم طراحی شده.
وقتی گفته شهر نیویورک آیا تنها چیزی که به ذهن میرسه، نیویورکیه که در GTA IV شاهدش بودیم؟ نه مطمئنا! این نیویورک احتمال زیاد دچار تغییر و تحول آب و هوایی و زیستی بسیاری شده.اگه واقعا قرار باشه توی بازی توی شهری مثل NY انجام بشه بدون شک کلا موتور cry engine 3 باید زیر و رو شه!!
در ضمن نه من و احتمالا نه شما تجربه ی ساخت Engine نداریم که ادعا کنیم برای فلان کار باید موتور بسیار زیر و رو بشه و از پتانسیل این موتور اطلاع کافی نداریم.
وقتی قراره رقیب موتور UI بشه، باید توان ایجاد بازی های مختلف رو داشته باشه. مثلا همین UI بازی هایی مثل BioShock ، Batman ، Mass Effect و ... رو راه می اندازه، بازی هایی که تفاوت هایی زیادی با هم دارند.
اینم حرف منطقی به نظر می رسه همینطور که گفتم باید دید...
خوب اینم تائید میشه چون پتانسیلهای موتوری که اصلا هیچ بازی ازش ساخته نشده هنوز نامعلومه...در ضمن نه من و احتمالا نه شما تجربه ی ساخت Engine نداریم که ادعا کنیم برای فلان کار باید موتور بسیار زیر و رو بشه و از پتانسیل این موتور اطلاع کافی نداریم.
ولی این قسمت من خودم mass effect رو که بازی نکردم ولی اگه دقت کنید توی بازیهایی مثل batman.gow.ut3. بافتهای محیط بسیار به هم نزدیک هستند حتی توی bioshok هم اگر دقت کنید بسیاری از بافتهای تشکیل دهنده فضا بسیار شبیه به این بازیهاست.البته همین طور که میدونید موتور این بازی دقیقا Ut 3 نیست و با دستکاریهایی که توی موتور بازی شده (یعنی موتور این بازی نه 2 هست نه 3 ) ساخته شده هست شاید تفاوتهایی هم که دیده میشه به همین نکته برگرده.وقتی قراره رقیب موتور UI بشه، باید توان ایجاد بازی های مختلف رو داشته باشه. مثلا همین UI بازی هایی مثل BioShock ، Batman ، Mass Effect و ... رو راه می اندازه، بازی هایی که تفاوت هایی زیادی با هم دارند خوب قسمت اول حرفتون کاملا تائید میشه به خاطر اینکه ما واقعا پتانسیلهای این موتور رو نمی شناسیم...
البته این نکته توی خیلی از بازیهای ساخته شده توسط یک موتور مشاهده میشه...
البته اگه شما به صحبتهای من هم دقت نکردی من نگفتم غیر ممکنه بلکه گفتم واقعا باید موتور بازی نسبت به نسلهای قبل تغییر بالایی کرده باشه ولی اگه صحبت اولیه شما مربوط به تغییرات محیط شهر درست از اب دربیاد دیگه اصلا جایی برای این بحثها باقی نمونه.
ولی در کل بهتره بحث تاپیک رو منحرف کنیم و همینطور که گفتم صبر کنیم تا بازی ارائه بشه بعد نظرمون رو بگیم...
موفق باشید...
رفیق کی میگه یه موتور بر اثاث مثلا جنگل ساخته شده !حالا مانیتور که خوب full hd که برای تمام کلا یه چیز دیگه است...
ولی اگه این شایعه که قراره بازی توی شهر New York باشه راست در بیاد به نظر من دیگه با نبودن اون همه درخت وکوه و جنگل که فشار بالایی روی سیستم میاره روی همین سیستم های high هم میشه حساب باز کرد ودیگه به یک سیستم high end احتیاجی نیست ولی نکته اینجاست که کلا موتور cry engine با جنگل و کوه عجین شده(یعنی اصلا بر این طبق نوشته شده) و اگه واقعا قرار باشه توی بازی توی شهری مثل NY انجام بشه بدون شک کلا موتور cry engine 3 باید زیر و رو شه!!
خود من که مشتاقانه منتظرم ببینم این crytek با این موتور چی کار میخواد بکنه که کنسولها هم بتونند هم پاش بیان جلو چون دیگه بر همه واضح و مبرهنه که کنسولهای کنونی در برابر گرافیک وحشتناک crysis واقعا ضعیف هستند(بدون غرض) مخصوصا اگه قرار باشه بازی توی رزولوشن 720P به بالا ارائه بشه!!
فقط باید دید![]()
مثلا اگه اولین بازی که با Unreal ساخته شد اول شخص بود پس این موتور برا اثاث بازیهای اول شخصه !؟ نه بابا اونی که شم میبینی بر اثاث یک سبک ساخته میشه FPS Creator هست ! یا Game Maker !
اینکه کرایسیس روی جنگل مانور میده دلیلش اینه که ساخت و رندر جنگل در یک موتور قدرت موتور رو نشون میده و اونا برای تبلیق موتورشون این کارو میکن
این حرف شما کاملا , کاملا , کاملا بی منطقه !![]()
بیخیال اصلا شما راست میگید(ولی باور کن بیجواب هم نبودم)...بیکار نیستم که وقت خودم ودوستان رو سر این حرفها تلف کنم!!
بازم میگم وقتی بازی اومد نظرمون رو میگیم
ولی شما به عنوان یک کاربر فعال ساخت بازی دیگه حداقل ازتون انتظار نمیرفت سخنان من رو با اول یا سوم شخص بودن بازی مقایسه کنی
در ضمن پست دوم من رو هم یه التفاتی می فرمودید!!!
بازم بیخیال تاپیک به اندازه کافی منحرف شده...احتمالا تیم مدیریت هم از چشم من میبینه![]()
Last edited by mehdy.z; 22-01-2010 at 00:32.
دوست عزیز ببین همچین بی ربط هم نیست موضوع که تایپیک به انحراف کشیده بشه ! بحث سر موتور همین بازیه دیگه ؟!
اجازه بده منطقي برات توضيح بددم :
توي هر موتوري افکتها و شيدرهايي وجود داره که خروجي کار مستقاما بستگي داره که از اين افکتها و شيدرها چجوري استفاده بشه . مثلا اگه توي يم بازي از HDR و Ligh Map و Bump Map و ... استفاده بشه گرافيک بازي بالا ميره و اگه توي يک بازي ديگه هم دقيقا از همين افکتها استفاده بشه تقريبا توي گرافيکش شباهتهايي ديده ميشه . با همين UE3 ميشه يه کاري ساخت بسيار با گرافيک ضعيف و يه کار بسيار قوي . پس اصلا نميشه از روي گرافيک و بافتها موتور رو تشخيص داد . دليل اين هم که مثلا کراي انجين کاراي بسيار قويي داره استفاده از شيدرها و ... حرفه اي در موتور و قدرت پردازش موتوره که ميتونه اينهمه درخت و ... رو رندر کنه . و از اين افکتها در هر جايي از جمله ساختمانها و يا درختها ميشه استفده کرد و محدوديتي وود نداره که فلان افکت رو فقط براي ستختمانها ساختند ! پس در نتيجه محدوديتي هم در ساخت بازيها در سبکهاي مختلف ( شهر یا جنگل ) وجود نداره .
موفق باشيد
Last edited by Reza Azimy_RW; 22-01-2010 at 01:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)