تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 104

نام تاپيک: درخواست مقایسه HP Dv6-1225 با یک مدل جدید

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

فکر کنم نیاز باشه یه مقایسه کوچولو بین این دو CPU بذاریم.
    پردازنده ای که در 1225 استفاده میشه از نوع Core 2 Duo T9600 هست و پردازنده 2020 از نوع i7-720QM.
    بزرگترین تفاوتی که این دو با هم دارن اینه که اولی از معماری Penryn استفاده میکنه و دومی از Nehalem که تقریباً میشه گفت جدیدترین معماری CPU هست.
    اینکه Nehalem و Penryn چی هستن بحث رو مفصل میکنه، اما از بزرگترین تفاوتای Nehalem با Penryn میشه اینا رو گفت:
    1- سرعت پردازش تقریباً 1.2 برابر داره.
    2- 30% کمتر برق مصرف میکنه و این در حالیه که یک میزان پردازش انجام میده!
    3- در هر هسته به میزان 15 تا 20 درصد پرفرمنس بالاتری داره.
    در ضمن i7 دارای کش L3 هست و این خیلی نکته مهمیه!

خوب این تفاوت فنی این دو CPU بود، اما با این حال نمیتونیم بگیم T9600 چون 2.8 گیگه از i7 که 1.6 گیگه سریعتره. دلیلش هم اینه که این دو تا از دو معماری متفاوت استفاده میکنن، اولی دارای دو هسته ولی دومی چهار هسته ایه.
    اما این بدین معنی نیست که 1.6 در 4 ضرب میشه و 2.8 در 2!!! هر کدوم از این هسته ها خودشون تشخیص میدن که در کدوم برنامه باید فعال بشن، یعنی مثلاً ممکنه یه بازی رو اجرا کنید ولی فقط از سه هسته استفاده بشه... (البته به این سادگیا که گفتم نیست)

خوب اینا رو گفتم که بدونین ما قادر به مقایسه نیستیم، اما اگه منبعمون رو بنچمارک قرار بدیم در رنکینگ i7 خیلی خیلی بالاتر از Core 2 قرار داره.

اگه بازم سئوالی بود در خدمتم!

سوال که زیاده!
    1)شما میگید تفاوت زیاده اما اکثر نرم افزار ها تفاوت بین 5 تا نهایتا 7 درصد رو نشون میدن.
    2)میگید مصرفش کم تره در صورتی که 45W هست و T9600 که35 وات پس چجوری کم مصرف تره؟
    3) منظورتون از Nehalem همون Clarksfield بوده دیگه نه؟
    .
    .
    .
    .

فکر نمی کنید بین پردازنده های لپتاپ و دسکتاپ کمی تفاوت هست؟

در ضمن در اجرای بازی ها T9600 حتی یک یا دو فرم سریع تر هست.(که البته قابل تشخیص نیست.)
    Last edited by biostar; 06-12-2009 at 22:10.

2. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

1)شما میگید تفاوت زیاده اما اکثر نرم افزار ها تفاوت بین 5 تا نهایتا 7 درصد رو نشون میدن.
    منظورتون رو از این جمله متوجه نشدم!
    2)میگید مصرفش کم تره در صورتی که 45W هست و T9600 که35 وات پس چجوری کم مصرف تره؟
    45 واتی که i7 مصرف میکنه نتیجش این میشه که 1.2 برابر بازدهی بیشتر داره و در حالت مالتی تسک دو برابر. مقایسه رو در حالت پردازش یکسان انجام میدن، و همونطور که گفتم در بک میزان خاص پردازش برق کمتری مصرف میکنه.
    3) منظورتون از Nehalem همون Clarksfield بوده دیگه نه؟
    .
    .
    .
    .

فکر نمی کنید بین پردازنده های لپتاپ و دسکتاپ کمی تفاوت هست؟
    نه منظورم همون Nehalem بود! من اسمی از دسکتاپ نبردم، Nehalem نوعی معماری ساخت پردازنده است که خودش چند نوعه مثل همین Clarksfield که گفتید. Clarksfieldها هم مختص لپتاپ هستن و نه دسکتاپ. برای دسکتاپ از Lynnfield و Bloomfield استفاده میشه. البته بخوایم راجب فرق اینها صحبت کنیم بحث پیچیده ای میشه!
    در ضمن در اجرای بازی ها T9600 حتی یک یا دو فرم سریع تر هست.(که البته قابل تشخیص نیست.)
    نمیدونم، اولین باره که این جمله رو میشنوم! وقتی که در بنچمارک سر باشه قاعدتاً سریعتر هست. قبلاً یه مقاله راجب به طراحی معماری این دو پردازنده خونده بودم، i7 به دلیل چهار هسته ای بودن قابلیت های خیلی بیشتری در اجرای برنامه ها داره و کار رو برای برنامه نویسان هم راحت میکنه، چون هر قسمت از برنامه رو به یه قسمت از خودش تخصیص میده. جالبی این پردازنده ها اینه که در خودشون GPU دارن و میتونن قسمتی از کار کارت گرافیکی رو بر عهده بگیرن! و همینطور سازگاری با چندین رم DDR III و خیلی قابلیتهای دیگه...

4. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز.
    بحثای این تایپیک رو دنبال میکردم چون میخواستم اچ پی مدل 2020 رو بخرم و اطلاعاتم کافی نبود.
    از همه بچه های اینجا تشکر میکنم هم بابت سوالاتشون هم جواباشون فقط چند تا ابهام داشتم میخواستم برطرفش کنم.

اول از همه رفتم پیش یکی از مغازه دارها که مثل چی زد تو سر اچ پی دلیلش هم بحث خنک کننده چی پی یو و یا همون چیپست گرافکشون بود ایشون اظهار داشتن سیستم خنگ ککنده ایی که اچ پی داره کمی ضعیف عمل میکنه.
    از دوستانی که بازی میکنن با مدل های جدید اچ پی و خصوصا مدل dv6 2020 میخوام که جواب بدن با بازی مداوم 10 ساعت با شارژ مضوعیت دما این لبتاپ به کجا میرسه

دوم : درمورد گارانتیش سوال داشتم. ظاهرا 2 تا شرکت در ایران اچ پی رو گارانتی میکنن خودشون میخواستم بدونم مزیتاشون نسبت به هم چیه؟ و اختلاف قیمتشون چقدره.

سوم: من زمانی که سیستم خونگیم رو بستم ای 7 تازه به قسمت پردازنده ها اضافه شده بود و به علت گرون بودن بیش از حدش من یک پردازنده core 2 quad گرفتم. از اون جایی که ای 7 جدید تر هست باید یک سری مزیت هایی رو داشته باشه. یک مقایسه کلی بین این 2 پردازنده میخوام و نکته دیگه ایی که وجود داره متغیر بودن سرعت ای 7 که بین 1.6 و 2.8 و اساسا اخرش این 1.6 خواهد بود یا 2.8 ؟

چهارم: شکل ظاهریش با باتری 6 سل ، 9 سل و 12 سل چقدر فرق میکنه اگه عکسی دارید برام بزارید ممنون میشه.( میخوام ببینم خیلی ضایع میشه یا نه) من حداقل 5 ساعت دار مداوم اونم با توان بالا رو ازش میخوام.

در خصوص ال ای دیش یک سوال داشتم. زاویه دیدش چقدر هست؟ ( درجه دید از سمت چپ و راست و بالا و پایین)

یک نکته دیگه از یک بنده خدایی پرسیدم گفت این هفته توی بازار قرار سری جدید اچ پی با پردازنده ای 7 بیاد. میخواستم بدونم کسی از سری جدید خبری داره یا نه. اگه داره مدلاشو معرفی کنه ممنون میشم.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز.
    بحثای این تایپیک رو دنبال میکردم چون میخواستم اچ پی مدل 2020 رو بخرم و اطلاعاتم کافی نبود.
    از همه بچه های اینجا تشکر میکنم هم بابت سوالاتشون هم جواباشون فقط چند تا ابهام داشتم میخواستم برطرفش کنم.

اول از همه رفتم پیش یکی از مغازه دارها که مثل چی زد تو سر اچ پی دلیلش هم بحث خنک کننده چی پی یو و یا همون چیپست گرافکشون بود ایشون اظهار داشتن سیستم خنگ ککنده ایی که اچ پی داره کمی ضعیف عمل میکنه.
    از دوستانی که بازی میکنن با مدل های جدید اچ پی و خصوصا مدل dv6 2020 میخوام که جواب بدن با بازی مداوم 10 ساعت با شارژ مضوعیت دما این لبتاپ به کجا میرسه

دوم : درمورد گارانتیش سوال داشتم. ظاهرا 2 تا شرکت در ایران اچ پی رو گارانتی میکنن خودشون میخواستم بدونم مزیتاشون نسبت به هم چیه؟ و اختلاف قیمتشون چقدره.

سوم: من زمانی که سیستم خونگیم رو بستم ای 7 تازه به قسمت پردازنده ها اضافه شده بود و به علت گرون بودن بیش از حدش من یک پردازنده core 2 quad گرفتم. از اون جایی که ای 7 جدید تر هست باید یک سری مزیت هایی رو داشته باشه. یک مقایسه کلی بین این 2 پردازنده میخوام و نکته دیگه ایی که وجود داره متغیر بودن سرعت ای 7 که بین 1.6 و 2.8 و اساسا اخرش این 1.6 خواهد بود یا 2.8 ؟

چهارم: شکل ظاهریش با باتری 6 سل ، 9 سل و 12 سل چقدر فرق میکنه اگه عکسی دارید برام بزارید ممنون میشه.( میخوام ببینم خیلی ضایع میشه یا نه) من حداقل 5 ساعت دار مداوم اونم با توان بالا رو ازش میخوام.

در خصوص ال ای دیش یک سوال داشتم. زاویه دیدش چقدر هست؟ ( درجه دید از سمت چپ و راست و بالا و پایین)

یک نکته دیگه از یک بنده خدایی پرسیدم گفت این هفته توی بازار قرار سری جدید اچ پی با پردازنده ای 7 بیاد. میخواستم بدونم کسی از سری جدید خبری داره یا نه. اگه داره مدلاشو معرفی کنه ممنون میشم.
    موفق باشید

سوال شما در تاپیک Hp dv6 2020 پاسخ داده شده ، لطفا از گذاشتن پست های تکراری در تاپیک های مختلف برای حفظ نظم تاپیک ها جلوگیری کنید.
    با سپاس

داره خودمونی میشه بهزاد_mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض گارانتی HP

با سلام و خسته نباشید به همه
    من توی این هفته می خوام 2020ev بخرم.
    گارانتی جهان گستر خوبه؟(همون myhp.ir)
    آخه ایران HP گرون میده! اصلاً هم خدمات خوبی ارایه نمیده! من چند بار Notebook HP بردم پیششون.
    جهام گستر 1400000 تومان تازه جای تخفیف داره.
    ایران اپی 1510000 تومان مقطوع.
    من 24 ساعت در حال دانلود هستم با 2020ev مشکلی پیدا نمیکنم؟ (بعضی وقتها سیستممو 10 روز یبار هم خاموش نمیکنم)

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید به همه
    آخه ایران HP گرون میده! اصلاً هم خدمات خوبی ارایه نمیده! من چند بار Notebook HP بردم پیششون.
    من 24 ساعت در حال دانلود هستم با 2020ev مشکلی پیدا نمیکنم؟ (بعضی وقتها سیستممو 10 روز یبار هم خاموش نمیکنم)

این که سیستم رو خاموش نکنی مشکلی پیش نمیاد اما عمر نوت بوک رو کاهش میده.
    مثلا عمر مفید میشه حدود 1 سال!
    نوت بوک ها که mainstream نیستند و 100 دچار مشکل خواهند شد.
    مخصوصا HP ها که برخی افراد ایراد داغ شدن به اون میگیرند.

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

آخه دانلود کردن که فشار نمیاره که داغ کنه!
    با کول پد چی؟ مشکل حل میشه؟
    راستی این اچ پی ها جعبش آکبنده؟
    یا خود شرکت های ایرانی لیبل می زنند؟
    اگه موقع خرید نکته ای لازمه بگید ممنون میشم.
    با تشکر از همه
    Last edited by بهزاد_mb; 27-12-2009 at 21:18. دليل: تکراری است

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض HP 2020ev

با تشکر از همه

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

با تشکر از همه

دوست عزیز میخوای 1400بدی فقط برای دانلود؟؟؟؟؟؟؟
    با یک لپتاپ 200 هزار تومانی دسته دوم هم میشه این کار رو کرد.
    بعدش میگید لپتاپ 10 روز به صورت متوالی روشن باشه! خوب میتونی این کا رو بکنی ولی عمر لپتاپ به شدت کاهش پیدا میکنه.البته فکر نکنم تو همون 10 روز اول دوام بیار.
    به هر حال انتخاب با شماست! ما فقط اینجا راهنمایی می کنیم.

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

حق با شماست.
    البته فقط دانلود نمیکنم. گاهی وقتها برنامه نویسی سنگین هم میکنم.
    1- حالا اگه زمان کارکردشو به روزی 14 ساعت کاهش بدم و کول پد هم استفاده کنم 2 سال واسم کار میکنه؟
    2- گارانتی جهان گستر خوبه؟(همون myhp.ir)
    3- راستی این اچ پی ها جعبش آکبنده؟
    4- اگه موقع خرید نکته ای لازمه بگید ممنون میشم.
    5- مودم اکسترنال چی بگیرم؟ چه قیمتی؟
    با تشکر از همه
    Last edited by بهزاد_mb; 28-12-2009 at 09:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •