تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 30 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 291

نام تاپيک: Tennis News : اخبار و تحولات ورزش تنیس

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

مرسی بابت این پستهای کوتاه و زیبا و جمع و جور و ... . (‌حیف که دکمه تشکر نداره)

این بازی رو فرصت شد و دیدم.

همونطور که مجری یا گزارشگر بعد از بازی با رادیک مصاحبه میکرد همون ابتدا به این نکته اشاره کرد که رادیک همون لحظه با خودش و با فریاد میگفته :

I'm not going anywhere

رادیک مصمم بود و اعتقاد داشت بازی رو میبره.

و برد

این صحنه هاست که ورزش رو به درس زندگی تبدیل میکنه

Last edited by Ahmad; 25-01-2010 at 08:38.

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

محمد جان من زیاد به زبان انگلیسی مسلط نیستم که فروم های خارجی رو بخونم یا اخبار خارجکی رو بخونم ...!!

ولی از قوانین کاملا اطلاع دارم و تجربه خودم هم تو مسابقه اینو میگه که اگه توپی رو داور خط اشتباه اوت یا رایت اعلام کنه
    وظیفه داور صندلیه که اگر توپ رو دیده خطای داور خط رو اعلام بکنه و تکرار پوینت رو اعلام بکنه و اگر توپ رو ندیده که خیلی بعیده و شک داره باید چلنج اعلام کنه و اگه داور خط درست گفته بود که هیچ ولی اگه اشتباه گفته بود بجا اعلام بکنه.

در هر صورت گونزالز دستشو باز کرد که توپ رو بزنه و داور خط که اوت اعلام کرد گونزو حرکت دستشو ادامه نداد و توپ رو ول کرد ... در ثانی توپ قشنگ تو دستش بود و اگه داور اعلام نمیکرد راحت میتونست بزنه
    من ظبط کردم اگه خواستی واست اپ کنم

اگه بازیو دیده باشی در ست 5 گیم سوم سرو رودیک بود که سرو زد و حدود 5 سانت داخل بود داور خط اوت اعلام میکنه و رودیک چلنج میخواد که نشون داده شد 5 سانت تقریبا توپ داخل باکس بود ولی داور صندلی که کور تشریف داشت اعلام بجا نکرد و بعد از چلنج بجا زدن که گونزو از این داوری مسخره خندش گرفته بود.
    اینجه هم گونزو ریترن کرد و ریترنش به حدی سنگین بود که رودیک فقط تونست راکتشو به توپ برسونه که وینر نخوره

این بازی ضعف شدید داور صندلی رو نشون میداد که باید خطای داور خط خودشو تصحیح کنه

واقعا متاستفمم که واسه بازی به این حساسی داور صندلی بهتر و با تجربه تری انخاب نکردن
    Last edited by mamad gonzo; 25-01-2010 at 14:34.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

محمد جان من زیاد به زبان انگلیسی مسلط نیستم که فروم های خارجی رو بخونم یا اخبار خارجکی رو بخونم ...!!

ولی از قوانین کاملا اطلاع دارم و تجربه خودم هم تو مسابقه اینو میگه که اگه توپی رو داور خط اشتباه اوت یا رایت اعلام کنه
    وظیفه داور صندلیه که اگر توپ رو دیده خطای داور خط رو اعلام بکنه و تکرار پوینت رو اعلام بکنه و اگر توپ رو ندیده که خیلی بعیده و شک داره باید چلنج اعلام کنه و اگه داور خط درست گفته بود که هیچ ولی اگه اشتباه گفته بود بجا اعلام بکنه.

در هر صورت گونزالز دستشو باز کرد که توپ رو بزنه و داور خط که اوت اعلام کرد گونزو حرکت دستشو ادامه نداد و توپ رو ول کرد ... در ثانی توپ قشنگ تو دستش بود و اگه داور اعلام نمیکرد راحت میتونست بزنه
    من ظبط کردم اگه خواستی واست اپ کنم
    نه ممد جان، حالا شاید شما تو بازی ها اینطور عمل می کردید، اما قانون اش اینطور نیست، از مرجع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نسخه 2010 – فدراسیون جهانی تنیس) نقل می کنم: (ضمیمه 5 – تبصره 7)
    اگر داور یا خط نگهدار اعلام اوت کند، و بعد مشخص شود که توپ داخل بوده، چه تصمیمی باید گرفت؟ (یعنی همین مورد بحث ما)
    تصمیم: داور باید تصمیم بگیرد که آیا اعلام خطا باعث شده که بازیکن دریافت کننده از زدن توپ صرف نظر کند یا نه .. اگر چنین بوده، پوینت تکرار می شود و اگر چنین نبوده، امتیاز به پوینت به زننده ضربه می رسد.
    بنابراین اینطور نیست که یا نظر خط نگهدار تایید بشه یا تکرار پوینت .. بلکه داور باید در مورد عکس العمل گیرنده ضربه تصمیم بگیره .. در اینجا هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بوده که گونزالز نخواسته یا نمی تونسته توپ رو بزنه:
    "In my opinion you could not have reached the ball," Molina told Gonzalez in Spanish.
    توجه کن که حرف من اینه که "داور، قانون رو درست اجرا کرده" .. نمیگم قطعاً تصمیمش درست بوده .. من البته تکرارش رو فقط همون یکی دوبار دیده ام، اما انکار نمی کنم که شاید هم گونزو به توپ می رسید. ببین تحلیلگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم می نویسه که تصمیم داور درست بوده.

بهرحال به نظر من گونزو فقط خودش رو میتونه سرزنش کنه، حتی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایان بازی هم شکایتی از اون بابت نکرد و پذیرفته بود که اون امتیاز علت شکست اش نبوده. (هرچند کلاً هم رکوردش جلوی رادیک خوب نیست و از 12 دیدار فقط 3 تا رو برده)
    ممنون دوست عزیز
    فقط خواستم بگم که ماها اخبار شما رو دنبال میکنیم و از شما متشکریم که تنها کسی هستی که تو این فروم تنیس رو پیگیری میکنی
    ممنون
    مرسی بابت این پستهای کوتاه و زیبا و جمع و جور و ... . (‌حیف که دکمه تشکر نداره)

لطف دارید...

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

شاید شوما درست میگید ولی چیزی که من تو ایران تو مسابقات حرفه ای تجربه کردم این بوده که داور صندلی که توپ رو دیده بباید سریع نظر داور خط نیگه دار رو رد کنه و پوینت رو بجا بزنه.
    در هر صورت امروزم من با سامان حسنی صحبت کردم اونم نظرش این بود که باید یجا اعلام میشد.
    من بیشتر از 30 بار اون تیکه تصویر رو دیدم و گونزو میتونست توپ رو ریترن کنه ولی نکرد ...

من خوب گونزالز رو میشناسم گونزو بازیکن عالی هستش تا زمانی که اعصابش به طرز وحشتناکی خورد نشه ... بوده تو بازی هایی که اعصابش خورد شده و شدت نداشته و دوباره بازی رو در اورده ولی وقتی اعصابش بد خورد بشه بازی رو ول میکنه
    هر کسی بازیو دیده باشه فهمیده ک گونزو ست 5 بازی رو کامل رها کرد...
    در مورد امار هم فقط اینو میگم گونزو هر کسی رو که اراده کنه به جز نادال و فدرر میتونه بزنه رو دیک کهه جای خخود داره ..
    واسه اثبات حرفم استرالیا 2007 و اوپ فرانسه سال گذشته که بازم اعصابش بهم ریخت و بازیه برده رو تو ست 5 به سودرلینگ داد
    Last edited by mamad gonzo; 26-01-2010 at 00:40.

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

چیلیچ و ماری در یک سر نیمه نهایی

امروز چیلیچ کروات نفر 14 رنکینگ تونست رادیک نفر 7 م رو 3 بر 2 شکست بده.

چیلیچ ابتدا 2 ست جلو افتاد اما رادیک تونست راحت دو ست بعدی رو از آن خودش کنه
    ولی ست پنجم دوباره قدرت نمایی با چیلیچ بود
    و حتی تلاش انتهایی بازی رادیک که با اینکه میدونست توپ رو خط و وارد زمینش شده خواست که بازبینی بشه ولی پرتاب کردن حوله توسط اون نشون میداد که احتیاجی به این کار هم نیست.

گویی آه گونزالز دامان رادیک رو گرفت.

.........

اما ماری نفر 5م رنکینگ تونست یا بهتره بگیم بازی مقابل نادال نفر 2 م رنکینگ رو به نفع خودش تموم کرد.
    نادال دو ست عقب افتاد
    و در ست سوم به علت آسیب دیدگی زانو و با از دست دادن 3 گیم بازی رو واگذار کرد

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

اگه واقعا رودیک پتانسیل برد گونزو رو داشت حداکثر 4 سته باید چیلیچو میزد.
    اینم از رودیک که فقط سروس وحشتناک داره وگرنه بقیه بازیش در حد نامبر 7 نیست
    سرویساش اونو تا اینجا رسونده
    الحق ول انصاف سرواش عالیه اقا عالیه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه حکایت قدیمی وجود داره که بیل تیلدن (افسانه تنیس – دهه 1920)، در ویمبلدون که بازی می کرده، وقتی متوجه میشه که ملکه یا یکی از اعضای خانواده سلطنتی با تاخیر رسیده تا بازی رو ببینه، چند گیم رو عمداً می باخت تا ملکه بتونه مقدار بیشتری از بازی رو ببینه.. (یه جور ادای احترام)

ظاهرا فدرر هم در دور دوم اوپن استرالیای امسال چنین کاری کرده:

فدرر 0-3 در ست سوم از ویکتور هانسکو (#46) پیش بود... همون موقع پرنس ویلیام وارد استادیوم شد: با 75 دقیقه تاخیر که برازنده ولیعهده!! – اما اشکالش اینه که بازی بوضوح به آخرش داشت می رسید!.. فدرر نهایتاً دو گیم رو باخت تا 2-6 برنده ست بشه.. خب این مشکوک بود!! .. نه اینکه "سعی" کنه ببازه! .. اما ظاهراً بدش نمیومد که بازی قدری بیشتر طول بکشه.. در پایان بازی هم در این باره گفت:
    (پرنس ویلیام) گفت که خوشحال شده که کمی بیشتر بازی کردم.. چون بازی می تونست زودتر از اینها تموم بشه ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

* فدرر الان مطمئنه که وقتی هفته دیگه رنکینگ جدید اعلام بشه، همچنان #1 خواهد بود.. این 268مین هفته ای هستش که فدرر در رده اول سپری می کنه و در نتیجه با رکورد جیمی کانرز که در رتبه سوم لیست "تعداد هفته ی #1" قرار داره مساوی می کنه... الان جدول اینطوریه: (فدرر میتونه همین امسال سمپراس رو رد کنه)

1.سمپراس----- 286 هفته
    2.ایوان لندل----270 هفته
    3.کانرز/فدرر----268 هفته
    5.مک انرو-----170 هفته
    6.بیورن برگ----109 هفته
    7.آغاسی-----101 هفته
    8. ل. هیوئیت .... 11. نادال ....15. رادیک ....18. خ.ک فررو

-------------

ضمناً این 23مین نیمه نهایی متوالی فدرر در گرنداسلم هاست ... یعنی از ویمبلدون 2004 تا الان همیشه به نیمه نهایی رسیده .. در رده بعدی، 10 نیمه نهایی متوالی هستش که لندل/راد لیور در اختیار دارن.. اینکه یه تنیسور 110 بازی (از دور اول تا یکچهارم نهایی) رو نبازه، فوق العاده اس .. در همین مدت فدرر فقط به نادال/دل پورتو/ژوکوویچ/سافین باخته (در فینال یا نیمه نهایی) که وجه تشابه همه شون اینه که بعد از بردن فدرر، قهرمان اون گرنداسلم شدند!! .. یعنی فدرر فقط به برنده اون گرنداسلم باخته.

داره خودمونی میشه ALeXilver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از پستهای خوندنی و جالب Seymour عزیز.

بازی امروز فدرر با داویدنکو دو نیمه متفاوت داشت. در ست اول فدرر اشتباهات زیادی داشت و ست رو با نتیجه 6 -2 باخت. خودش بعد از بازی اعلام کرد که دلیل این ضعفش در ست اول بازی بسیار خوب داویدنکو و البته تابش خورشید بوده!
    ست دوم هم ابتدای خوبی برای فدرر نداشت و با برک شدنش 3-1 عقب افتاده بود. اما از اینجا بود که فدرر موفق شد بازگشت خیره کننده ای داشته باشه و نه تنها ست دوم رو ببره، بلکه با برد 13 گیم پیاپی ست سوم رو 6-0 از آن خودش کنه!
    ست چهارم اما داویدنکو هم قصد باخت نداشت و بازی بسیار نزدیک دنبال می شد تا در آخر ست چهارم و کل بازی به نفع فدرر به پایان برسه.

من که زنده بازی رو از سایت Australian Open می شنیدم واقعا هیجانی داشت ست آخر!

یک آمار جالب هم در این دوره Austrail Open دیدم و اون تعداد Ace های Ivan Karlovic کروات هست که با وجود حذف در دور چهارم با فاصله 26 تایی از نفر دوم جلو هست. این بازیکن که بسیار هم قد بلند هست 121 Ace در 4 بازی ثبت کرده!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

با تشکر از پستهای خوندنی و جالب Seymour عزیز.

بازی امروز فدرر با داویدنکو دو نیمه متفاوت داشت. در ست اول فدرر اشتباهات زیادی داشت و ست رو با نتیجه 6 -2 باخت. خودش بعد از بازی اعلام کرد که دلیل این ضعفش در ست اول بازی بسیار خوب داویدنکو و البته تابش خورشید بوده!
    ست دوم هم ابتدای خوبی برای فدرر نداشت و با برک شدنش 3-1 عقب افتاده بود. اما از اینجا بود که فدرر موفق شد بازگشت خیره کننده ای داشته باشه و نه تنها ست دوم رو ببره، بلکه با برد 13 گیم پیاپی ست سوم رو 6-0 از آن خودش کنه!
    ست چهارم اما داویدنکو هم قصد باخت نداشت و بازی بسیار نزدیک دنبال می شد تا در آخر ست چهارم و کل بازی به نفع فدرر به پایان برسه.

من که زنده بازی رو از سایت Australian Open می شنیدم واقعا هیجانی داشت ست آخر!

یک آمار جالب هم در این دوره Austrail Open دیدم و اون تعداد Ace های Ivan Karlovic کروات هست که با وجود حذف در دور چهارم با فاصله 26 تایی از نفر دوم جلو هست. این بازیکن که بسیار هم قد بلند هست 121 Ace در 4 بازی ثبت کرده!
    اوبس ذبی اسپورت میزاره ها...!
    اگه خواستی بگو فرکانس بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •