والا من که از انتشار و اینا سر در نیاوردم . میشه لینک دانلود نرم افزاری رو که گفتید بزارید و روش کارش رو هم بگید ممنون میشم
والا من که از انتشار و اینا سر در نیاوردم . میشه لینک دانلود نرم افزاری رو که گفتید بزارید و روش کارش رو هم بگید ممنون میشم
سلام
شما اگر یه ویندوز دیگه به غیر از سون توی درایو C نصب کنید سون دیگه بالا نمیاد در این صورت باید سون رو Startup Repair کنید و سپس از این نرم افزار استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام علی جان . مثل اینکه من منظورم رو خوب نرسوندم
من در درایو c ویندوز ایکس پی و در درایو d ویندوز 7 دارم
1 - میخوام ویندوز ایکس پی رو از درایو c حذف و یه ویندوز ایکس پی جدید در درایو c نصب کنم
( قبلا که این کارو انجام دادم دیگه ویندوز 7 که در درایو d نصب بود بوت نمیشد )
فکر کنم الان موضوع روشنه که من کاری به درایو d و ویندوز 7 ندارم . فقط میخوام ویندوز ایکس پی عوض بشه و 2 ویندوز بازم بالا بیان
گفتم که شما وقتی ویندوز XP جدید رو نصب کنی باید برای اوردن سون به منوی بوت از نرم افزار معرفی شده استفاده کنی.
برنامه رو وقتی نمیشه دانلود کرد
در 100 % خطا میده
بدون اینترنت دانلود منیجر هم سعی کردم ولی بازم نشد
این لینکش مشکل نداره امتحان کن:
علی جان بازم نشد والا خطای اکسس دیسلاین میده
میشه تو انجمن آپ کنید یا تو یا فایل رار ؟
ممنون میشم
با سلام.بنده روی درایو C ویندوز 7 دارم.می خواستم ویندوز XP را روی درایو دیگری غیر از C نصب کنم.سی دی نصب XP را درون سیستم قرار دادم که شروع به نصب کرد ولی بعد از کپی کردن فایلها روی درایو مورد نظر و ریستارت سیستم هیچ منویی نشان داده نشد و هیچ ویندوزی هم بالا نیامد و سیستم همین طور باقی ماند.سپس با استفاده از دی وی دی ویندوز 7 ویندوز 7 را تعمیر کردم که این ویندوز بالا آمد.یکبار دیگر هم این روش را امتحان کردم ولی جواب نداد.به دلیل خرید یک کارت TV که روی 7 کار نمی کند به ویندوز XP احتیاج دارم.لطفا مرا راهنمایی نمایید
سلام
احتمالن درایو c پرایمری اکتیو هست برای همین پاک میشه.......
اینجا را هم یک نگاهی کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)