درسته به نظر منم 0 درصده که جهان های موازی درست باشه.
درسته به نظر منم 0 درصده که جهان های موازی درست باشه.
به نظر من سفر در زمان امكان نداره چون هيچ كس نمي تونه به اين سوالها جواب بده:
1 - اگر كسي به زمان عقب برگرده و پدر بزرگش رو بكشه چي ميشه ؟ (تازه ر وقتي برميگرده عقب هنوز وجود نداره !)
2- اگر كسي در آينده بتونه به زمان عقب برگرده پس الان بايد بين ما يكي باشه كه مال زمان آينده است ولي اين شخص وجود نداره پس هيچ وقت اين اتفاق نمي افته .
3- اگر كسي برگرده به زمان عقب و براي مثال مهران مديري رو بكشه اون اون كه الان هست چي ميشه ؟
تازه به قول لاست اتفاقي كه افتاده، افتاده و نميشه كاري كرد.
اگر كسي جواب بده ممنون ميشم
دوست عزیز مثل اینکه مطالب این تاپیک رو کامل نخوندی!به نظر من سفر در زمان امكان نداره چون هيچ كس نمي تونه به اين سوالها جواب بده:
1 - اگر كسي به زمان عقب برگرده و پدر بزرگش رو بكشه چي ميشه ؟ (تازه ر وقتي برميگرده عقب هنوز وجود نداره !)
2- اگر كسي در آينده بتونه به زمان عقب برگرده پس الان بايد بين ما يكي باشه كه مال زمان آينده است ولي اين شخص وجود نداره پس هيچ وقت اين اتفاق نمي افته .
3- اگر كسي برگرده به زمان عقب و براي مثال مهران مديري رو بكشه اون اون كه الان هست چي ميشه ؟
تازه به قول لاست اتفاقي كه افتاده، افتاده و نميشه كاري كرد.
اگر كسي جواب بده ممنون ميشم
توی این 10 صفحه کلی از این سوالات پرسیده شد و جوابشم داده شد!
حالا باز یادآوری میکنم:
1-این مساله معروفه به "پارادوکس پدربزرگ" که هم توی مقاله قبلیم(سفر در زمان) و هم تو آخرین مقالم(زمان بزرگترین راز هستی) راجبش کامل توضیح دادم
2-در این مورد هم دوستان قبلا صحبت کردن
چندتا احتمال وجود داره:
اول اینکه ممکنه اومده باشن به زمان ما و در بین ما باشن ولی ما نمیفهمیم
دوم اینکه کی میتونه بگه "من از آینده اومدم!" ؟ هرکی این حرفو زده بردنش تیمارستان!(پس احتمالا بعضی هاشون هم تو تیمارستان هستن!)
سوم اینکه ممکنه هنوز تونل برگشت به گذشته براشون باز نشده باشه(این مفصله شما صفحات قبلو بخونی سیمورجان قشنگ توضیح داده)
3-بازم شد مثل همون پارادوکس پدربزرگ
همونطور که سهیل جان گفت، مکرر و مکرر به این سوالات (و سوالات پیشرفته تر از اینها) در این تایپک و تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرداخته شده .. توجه کنیم که این یه مساله نظری/سلیقه ای صرف نیست... این همه دانشمند سالها روی این قضیه فکر کرده ان و مطمئناًً اگه سوالاتی که مطرح کردی به ذهن شما و من رسیده، به ذهن اونها هم رسیده .. درسته؟
1. پارادوکس پدربزرگ که مکرر بهش پرداخته شده .. مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.
2. در مورد مسافرهای زمان پرسیدی و این ابهام که الان بین ما نیستند .. دقیقاً به این سوال هم پرداخته بودیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
3. در مورد سریال لاست گفتی و اینکه "اتفاقی که افتاده، افتاده" .. به این مورد هم قبلاً پرداخته بودیم.. مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
این کشف به واسطه ذره ای کوچک و فلزی انجام گرفته است؛ براده ای به قطر یک تار مو، جسمی که بسیار ریز است اما در عین حال می توان آن را با چشم غیر مسلح نیز مشاهده کرد. دانشمندان این ذره را در کاسه ای مخروطی و تاریک سرد کرده و تمامی هوای اطراف آن را به منظور حذف ارتعاش خارج کردند. سپس محققان ذره را مانند یک دیاپازون حرکت داده و مشاهده کردند ذره در زمانی واحد حرکت کرده و متوقف می شود.
چگونه این پدیده را درک کنیم؟
برای درک این پدیده که کاملا غیر ممکن به نظر می رسد، باید بسیار بسیار کوچک اندیشید، حتی کوچکتر از اتمها، الکترونهایی که به دور هسته اتم در گردشند، در آن واحد در حالتهای چند گانه حرکت می کنند که ثابت کردن آنها تقریبا غیر ممکن است. به بیان ساده تر می توان گفت زمانی که فردی در شهر اکلاهاما به دیدن مادر خود می رود در جهان موازی که ذرات اتمی وی در آن حضور دارند همان فرد در خانه مشغول تماشای تلویزیون است.
به گفته دانشمندان شاید این پدیده کاملا غیر واقعی به نظر آید اما بر پایه علم حقیقی رخ می دهد. بر اساس یکی از نظریه های فیزیکی زمانی که پدیده ای در یک حالت مشاهده می شود این پدیده جهان را به دو بخش تقسیم می کند. نظریه چند حالتی بر این پایه استوار است که جهان فعلی طی مشاهده انسان متوقف شده و انسان تنها یکی از واقعیات در حال وقوع را مشاهده می کند. برای مثال می تواند توپ فوتبال را ببیند که در هوا در پرواز است، اما شاید در جهان موازی این توپ در همان لحظه سقوط کرده باشد و یا شاید اصلا فردی در آن لحظه مشغول بازی فوتبال نباشد.
بسیاری از فیزیکدانان بزرگ پایه های علمی جهان چند حالتی را حتی اگر نتوان آن را به اثبات رساند قبول دارند. "شان کرول" از موسسه تکنولوژی کالیفرنیا یکی از این فیزیکدانان بوده و معتقد است تا زمانی که نتوان تمدنهای فوق پیشرفته بیگانه را تصور کرد که پی به واقعیت این نظریه برده اند، انسانها تحت تاثیر امکان وجود جهانهای دیگر قرار نخواهند گرفت. وی در عین حال معتقد است هرگز فردی قادر به ابداع دستگاهی نخواهد بود که با استفاده از آن بتوان میان این جهانها ارتباط برقرار کرد. درک واقعیت جهان موازی بستگی شدیدی به درک انسان از زمان دارد. به گفته "کرول" ما زمان را به صورت واقعی احساس نمی کنیم، تنها شاهد گذشت آن هستیم. برای مثال گذشت زمان در هنگام یک مسابقه هیجان انگیز بسیار سریع و در سر کلاس یک درس کسل کننده کاملا کند است. یا هنگامی که فردی تلاش دارد با تاخیر در دفتر کارش حاضر نشود، دقایق برای وی با سرعتی باور نکردنی می گذرند اما چند دقیقه باقی مانده از ساعت کار به راحتی با چندین ساعت برابری می کنند.
بازگشت به آینده
"فرد آلن ولف" از دانشمندان فیزیک کوانتم نیز معتقد است زمان به شکل یک خیابان یک طرفه به نظر می آید که از گذشته به سوی حال در حرکت است، اما با در نظر گرفتن نظریه های قابل ملاحظه ای که در سطح کوانتمی ارائه شده اند، ذرات در آن واحد به سمت عقب و جلو در حرکتند. در صورتی که بتوانیم از بخش "جلو و عقب رفتن در آن واحد" صرف نظر کنیم، شانس درک بخشی از فیزیک را از خود گرفته ایم.
به گفته "ولف" زمان در ماشینهای کوانتمی به صورت مستقیم حرکت نمی کند بلکه حرکتی زیگزاگ داشته و به همین دلیل وی معتقد است امکان ساختن ماشینی که بتواند زمان را منحرف کند، وجود دارد.
به گفته "ریچارد گات" فیزیکدان دانشگاه پرینستون "سرگئی کریکالو" فضانورد روسی که در 6 ماموریت فضایی حضور داشته است نسبت به بقیه انسانهای روی زمین 48/1 ثانیه جوانتر است زیرا وی در سرعتی بسیار بالا در مدار حرکت کرده است و کم سن تر بودن نسبت به بقیه به معنی جهش به آینده و تجربه نکردن زمان حال مشابه با دیگران است. به گفته وی از جهتی می توان گفت این فضانورد به سوی آینده سفر کرده و دوباره بازگشته است!
"گات" می گوید نیوتن باور داشت زمان پدیده ای جهانی است و تمامی ساعتهای جهان به صورت یکسان حرکت می کنند. اکنون با توجه به نظریه نسبیت خصوصی اینشتین می توان گفت سفر به آینده امکان پذیر است. با در نظر گرفتن نظریه گرانش اینشتین، قوانین فیزیک از منظری که امروز آنها را درک می کنیم نشان می دهند حتی سفر در زمان به سوی گذشته نیز امکانپذیر است اما برای مشاهده امکان این سفر باید قوانین جدید فیزیکی در سطح کوانتمی فراگرفته شوند.
درک این قوانین نیز با استفاده از ذره ای فلزی و بسیار کوچک و کاسه ای مخروطی شکل آغاز شده است. در واقع فیزیکدانان دانشگاه کالیفرنیا با ابداع خود مقیاس ماشینهای کوانتمی را به ابعاد بزرگتری تغییر دادند. بر اساس گزارش فاکس نیوز، مسئله بعدی فراگرفتن چگونگی کنترل ماشینهای کوانتمی و استفاده از آنها برای اجسام بزرگتر است. در این صورت شاید بتوان با دستکاری تنها چند الکترون کوچک به جهان موازی دست پیدا کرد.
خوب الان فک کنم خودت جواب سوالتو دادی ولی چطوری میخوان جهان های موازی رو ثابت کنن وقتی سرتا تهش تناقضه؟؟
من کجا جواب سوال خودمو دادم.می گم این دو تا چه ربطی دارن؟
بعد این همه ریاضی دان و فیزیکدان نشستن شما تناقضش رو کشف کنید!بعدشم من تناقضی نمی بینم
من معمولا در زمینه های علمی تحقیقات انجام نمیدم و فقط در این حد که کلی بفهمم قضیه چیه راضی میشم. در مورد دنیای موازی هم اطلاعات زیادی ندارم ولی اگه شما نمی تونید دنیای موازی رو به خاطر تناقضش با خدا قبول کنید ، بهتر بگم اتفاقایی که داره تو دنیا می افته همش وجود خدا رو رد می کنه. مثلا مرگ و زندگی دست خداست و خدا هم بخشنده و مهربانه (طبق گفته قران) اون وقت یه زلزله میاد 100 هزار نفر سر صبح که هنوز بیشترشون خواب بودن میمیرن و تمام ارزو ها و اهداف خودشون رو به گور میبرند . انگار که اندازه یه پشه برا زندگیشون ارزش قائل نشده خداوند. یا وقتی به خاطر مشکل دو تا کشور (امریکا و ژاپن) باید 100 ها هزار نفر تبدیل به خاکستر بشن ، می تونی وجود خدا رو احساس کنی ؟؟ یا اصلا بزار بگم وقتی یه سری قبیله وجود دارند که برای تامین غذای خودشون به هم حمله می کنند و از همدیگه تغذیه میکنند ، شما چطور می خواهید بگید خدا هم وجود داره؟؟
من نمی خوام بگم که خدا وجود نداره . من می خوام بگم که دنیا خیلی منظمه ولی اتفاقایی که می افته به شدت بدون قانون و مسخرست. شما از به خطر افتادن جایگاه خدا نترسید که جایگاهش همیشه در طول تاریخ سوال بر انگیز بوده.
خوب بجای بحث کردن با شما ها اول میام خیلی خلاصه توضیح میدم چرا جهان های موازی با توجه به حرف های خودشون و آزمایشاتی که طرح شده برای اثباتش غلطه::
خوب در ابتدا نظریه جهان های موازی به این شکل بیان شد که بچز ما تو ان تا جای دیگه (زمین نه) هر کسی ان تا جفت داره یعنی در اصل خودشه ولی کار های دیگه میکنه یعنی یکی tv میبینه اون یکی درس میخونه
دانشمندان می گویند شواهدی به دست آورده اند که نشان می دهد جهان ما در گذشته ای دور، مورد ضربه ی جهان های دیگر قرار گرفته بوده. این ادعای باورنکردنی پس از بررسی طرح هایی در تابش ریزموج زمینه ی کیهانی (CMB)- تابش بازمانده از مهبانگ - مطرح شد. آنها می گویند نشانه هایی از 4 طرح دایره ای در تابش زمینه یافته اند که می تواند "کبودی های کیهانی" باشد و اثر برخورد جهان ما با جهان های دیگر، آن هم دستکم 4 بار باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این یافته ها بر پایه ی نظریه ی پیچیده ی گسترش و انبساط ابدی جهان ما صورت گرفته. این نظریه می گوید جهان ما تنها یک حباب در یک کیهان بزرگ تر است و جهان های دیگر، که فیزیک متفاوتی از دنیای ما دارند، همه همزمان با جهان ما وجود دارند. این نظریه به نظریه ی "چندجهانی" نیز معروف است. به باور برخی دانشمندان، اگر این جهان های حبابی با هم برخورد کنند، نشانه هایی در تابش زمینه باقی می گذارند. این یافته ها که توسط استفان فینی (Stephen Feeney) از بخش فیزیک و اخترشناسی کالج دانشگاهی لندن صورت گرفت
آثار گوناگون از یک برخورد حبابی.
برخوردی (بالا، سمت چپ) که منجر به تغییر دما در نقشه ی دمای CMB شد (بالا، سمت راست). "لکه" ی به جا مانده از برخورد به شکل یک واکنش اثر سوزن بزرگ دیده می شود (پایین، چپ)، و وجود یک "لبه" نیز با یک واکنش بزرگ از الگوریتم آشکارسازی لبه نشان داده شد (پایین، سمت راست).
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته قبل از ترکیب جهان های موازی با جریان نظم و آخرین ورژن جهان های موازی اومدن یه نظریه دیگه مبتنی بر اینکه همه این جهان ها روی زمینه و هم زمان اتفاق میفته فقط بخاطر حرکت های مختلف ریسمان ها هیچ کدوم ازین افراد هر جهان با افراد دیگه تو جهان های دیگه و خودشون تو جهان های دیگه نمیتونن ارتباط داشته باشن ولی یه ارتباطاتی به علت هم زمانی هست نمونشم همون آزمایش که یکی تو همین جا بهش اساره کرده بود ولی اون آزمایش باز هم با ورژن آخری که از جهان های موازی ارائه دادن در تناقضه!! و اصولا" من میگم اون آزمایش دروغ بوده کلا" الله اعلم!!
و خوب من وقت ندارم سری بعدی که اومدم هم ورژن آخری که از جهان های موازی مطرح شد رو میگم هم تناقضات کلی فقط:::
می گم چقدر راحت یه نظریه ریاضی فوق العاده پیچیده رو که دانشمندای حال حاضر نتونستن چیزی در مورد ردش بگن نقض کردید!فکر کنم ضریب هوشی شما از اینشتین و گاوس و نیوتن هم بیشتر باشه که به این راحتی مشکل جامعه فیزیک رو حل کردی!
در مورد اون چهار طرح تابش پس زمینه کیهانی واقعا اصلا چیزی ازش می دونید یا همینجوری یه چیزی گفتید.اصلا می تونید تفسیر کنید این چهار الگو رو؟یعنی این همه دانشمند چرت می گن؟خب پس شما می تونید بگید این بیگبنگ اگه از برخورد دو جهان موازی حاصل نشده از کجا حاصل شده؟نمی دونم بعضیا چه جوری انقدر راحت مسایل رو حل می کنن!اینا همه نظریه است.ولی نه نظریه ای که شما تو ذهنتون بسازید.مطمئن باشید دلیلی واسه هر نظریه ای وجود داره که خیلی محکمه.کلا هر چیزی توی فیزیک که ثابت شده قبلش همچین نطریه هایی پشتش بوده
در ضمن اینکه من و شما یک ور÷ن دیگه در جهانهای دیگه داریم ربطی به فیزیک نداره به اون صورت.این می شه قضیه اثبات خدا که هنوز یکی ثابتش نکرده یکی دیگه از صفات و اخلاقش می گه!بذار حالا خودش ثابت بشه.دلیل اینی هم که می گن هر کسی یه ور÷ن تو جهانهای موازی داره چیزی نیست که فکر کنید همینجوری یکی اومده داستان علمی تخیلی گفته!یه مثال ساده پشت این نظریه اینه که مثلا شما تو این دنیا یه کاری می کنید مثلا یه تاس می اندازید و 5 میاد.اینجا سوال پیش میاد چرا 6 نیومد یا بقیه اعداد(سواله دیگه و باید جواب داده شه!)اینه که می گن شما هر کاری می کنید جهان رو به چند قسمت تقسیم می کنید.در واقع شاید اعداد غیر از 5 در جهانهای دیگه میان
ب ههر حال خیلی ساده گرفتید قضیه رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)