سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.این گوشی tv out نداره؟ به نظرتون قیمتش به 250 میرسه؟
سبز باشید
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.این گوشی tv out نداره؟ به نظرتون قیمتش به 250 میرسه؟
سبز باشید
سلام
آره میکروفنش ضعیفه البته من فکر می کردم مشکل از خط مخابرات منطقه هست ولی مثل اینکه مال همه این شکلیه
راستی فرزین جام من این روش رو رفتم ولی press gain باید یه گزینه رو انتخاب کنی مثل TTYFULL call یا TTYHCO call و... که این دو گزینه رو gian که میزدم به موارد مشابه ای میرسیدم به خاطر همین تا حالا چیزی رو تغییر ندادم
میشه تصحیحش کنی یا بیشتر توضیح بدی؟
پردازشگر که از همون اول مشخص بود ُS3C6410 بر پایه پلتفرم 1176 با فرکانس 800 مگاهرتز. اون اشتباه 667 مگاهرتزی اعلام شدن این پردازنده مال قبل از ورودش به بازار می شه که البته هنوز هم در سایت معتبری مثل GSMArena اصللاح نشده
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
در ضمن تا جائی که من می دونم این گوشی خروجی TV نداره
سلام
1- تو gsm نوشته بود حسگر برای نزدیکی به صورت هنگام مکالمه نداره . می خواستم بدونم راسته ؟
2- میشه یه عکسی از رنگ مشکی این گوشی بذارید؟
با تشکر
هنوز معلوم نیست که واقعا این گوشی چی داره چی نداره .. فعلا که از اون چیزی که میگفتن هم خفن تره ! پردازنده امنیا 2 رو بزارن رو این دیگه خیلی شاخه با این قیمت ..رم و رام هم که هر جایی یه چیزی نوشته ... سنسور هم که باید دوستان بگن به سایتها در مورد این گوشی نمیشه اعتماد کرد
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
سلام .. فکر نمیکنم داشته باشه ..
قیمت هم الان بدون گارانتی 270 هستش
همچنین
Last edited by pulp_152; 13-03-2010 at 14:41.
از 5800 قویتره........از 480 ضعیف تره..............ولی در کل تاچ خوبی داره..........
با سلام
دوستان کاملا مشخص است که این گوشی چی دارد و چی ندارد من الان بطور کامل تا آنجا که خودم گوشی را تست کردم می نویسم
1- پردازنده 800 مگاهرتزی Omnia II
2- به میزان 128 مگابایت RAM
3- به میزان 512 مگابایت ROM
4- حافظه داخلی 256 مگابایت
5- امکان ارتقا Micro SD تا 32 گیگ
6- Proximity Sensor برای خاموش کردن صفحه به صورت ین تماس ندارد (اصولا احتیاجی هم ندارد چون صفحه نمایش مقاومتی چندان حساس هم نیست)
7- خروجی TV ظاهرا ندارد (هر چند که در یک منو آن را دیدم اما تا بحال چیزی در موردش نشنیدم)
اینم عکس مشکی ش:
باتشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسیار متشکرم
Last edited by amir_inter; 13-03-2010 at 20:12.
دوستمون این عکسو گذاشتن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)