تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 14 اولاول ... 67891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 139

نام تاپيک: آيا از روي آي پي مي تونند ما رو رديابي كنند ؟

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

نه راههایی هست که پدر پدر کسی نمیتونه مشخص کنه بود کجا بود مگه برای هر نفر 10000 نفرو بگیرن !!
    مثال اوپن وی پی انگلیس که بعضی فروشگاهای Vps. ..تحت عنوان مدام العمر میفروشن.
    چرا ردیابی نمیشن. چون کلید رمزنگاریشون رو کسی نداره و چون در کمترین زمان خلوت ممکن حداقل 10000 نفر با همون ایپی انلاینن.
    راه های دیگه هم هست که با ایپی خودتون باشید اما موقعیت دیگه تو همون استان.که به مودم ربط داره. راه دیگش سینک کردن دو ایپی هست .یعنی مثلا منکه پورت 18مخابرات مال خونمونه دارم اهنگ ایکس رو با ایپی اصلی دانلود میکنم بعد بدون ارسال پاکت برای درخواست جدید ایرانسلمو میزارم رو یه سند جدید و تنها تو مرورگر با حالا هرچی ازجمله انونیموس ایپی ارسال جدیدو تعویض میکنم حالا نتیجه چیشد؟ دریافتم با ایپی خودمه درحالی که ایپیم ثبت لوگ سروره که انلاین بودم و اهنگ ایکس رو دانلود میکنم و دیس هم نشدم .اما پاکت ارسالی جدید با ایپی جدید کدشده کارامو انجام میده و هیچکس تو دنیا نمیتونه بهتون. بچسبونه که شما اینکارو کردید مگر به زور!!
    من هم دسترسی به سرور دارم هم یه کاربرشم و مادام از تستهای مختلف نتیجه هارو برسی میکنم.و نتایج خوبی میبینم.
    بنظرم سعی کنید از وی پی های کلید دار و( عمومی) استفاده کنید که تو یک ان تو کل کشورا اون ایپی مشغوله که نفهمن کی بود و کجا بود!
    همین امسال ثبت نام علوم پزشکی که بود دو سایت تحت دداس بود و تا عصر اخرین مهلت اوت رنج بود.کی مقصرو پیدا کرد؟ چرا نتونستن؟چون برای اینکه. از حرفای خودمون یاد میگیرن سر خودمون در میارن!
    حالا فهمیدید چرا هر سایت... بخش زیر زمین داره و بخش اعضای خصوصی. چون ....بعله.
    موفق باشید

Tapatalk

2. 3 کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز manli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یعنی شما میگید برنامه هایی که عمومی هستن از ------ ها بهتره ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

یعنی شما میگید برنامه هایی که عمومی هستن از ------ ها بهتره ؟
    برنامه ها نه open vpn ها بهترند. چون تک ایپی هستند و قابلیت چینج ندارند! به عنوان مثال همین الان با ایپی 206.72.204.165 در همین ساعت 156 هزار نفر فعالند همین ساعت که دارم تایپ میکنم
    هر روز میانگین 17 نفر بر تعدادش اضافه میشن فقط 17 تا تو ایران!!! نه کشورهای دیگه.
    Last edited by mohammadi_4u; 28-04-2013 at 13:59.

5. 2 کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون از توضیحتون

این open vpn چی هست حالا و این که چه طوری میشه که این همه با یه ای پی !!!؟

این که کلا بحث ای پی ها رو زیر سوال می بره !

7. این کاربر از manli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

ممنون از توضیحتون

این open vpn چی هست حالا و این که چه طوری میشه که این همه با یه ای پی !!!؟

این که کلا بحث ای پی ها رو زیر سوال می بره !
    نه این فقط ایپی نمایشی استفاده کننده رو ایپی یکسان میکنه وگرنه داخل سرور هر نفر مجزاست!فقط استفاده کننده برچسب ایپی سرور میخوره وگرنه کاراش مجزاست.
    فرض کنید سرور یه مدرسه هستش بعد افراد مختلف با اسمهای مختلف میرن مدرسه اما هنگام خروج اسم همه شون مثلا میشه علی حالا سرور که میدونه علی اول خیابون چندم میشینه و علی دوم کجا و...... اما واسه افرادی که بیرونن همه به عنوان علی شناسایی میشن!!
    حالا امنیت درب مدرسه:
    ناظم حق باز کردن دربو نداره.مدیر نداره! کاربران ندارند.فقط سازنده ساختمون میدونه اون اجری که تو کل اون ساختمون به عنوان کلید هست کجا به کار برده شده .حالا بگردن و پیداش کنن!!!!!
    یه راه داره که پیدا بشه اونم زور هست که فعلا اونجور زوری تو ایران نیست که بتونه به سرویس انگلیسی فشار وارد کنه مگر همین بیچاره هاای استفاده کننده رو از دم بگیرن که فکر کنم با اون کار هم کلا اینترنت خلوت بشه از بس زیادن.

یه سرچ کوچیک جوابای زیادی براتون داره

ضمنا زمانی که سرور از دست رس هم خارج میشه بنا به دلایلی. هنوز کار میکنه با چه ایپی ای!!!10.10.10.10

Tapatalk
    Last edited by mohammadi_4u; 29-04-2013 at 07:45.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یعنی شما بین این همه نرم افزار و.... اوپن رو پیشنهاد میدی ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

یعنی شما بین این همه نرم افزار و.... اوپن رو پیشنهاد میدی ؟
    به نظرم بین نرم افزارها پروژه تور. و بین vpn ها همین ovpn.
    چند وقت پیش یه خانم که از مدیران پروژه تور بود میگفت اولین کشوری که مد نظرشونه بچهای ایرانن بعد میرن سراغ کشورهای دیگه و امنیتشون خیلی بالاست و...
    اما اگه مقدور هستید همین vp قانونی رو بگیرید و راحت استفاده کنید .هیچی قانونی بودن نمیشه.

Andro-Sdk T00l's

11. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان عزیز من خودم وی پی ان می سازم و می فروشم ،استفاده کننده از وی پی ان به هیچ عنوان قابل ردیابی نیست اما نه هر وی پی ان!!!برای ساختن وی پی ان شما باید یک وی پی اس خریداری کنید .وی پی اس مانند یک هاست است که توسط یک شرکت در اختیار شما قرار داده میشه تا با اون وی پی ان بسازید.اگر وی پی اس شما خارجی باشه خوب معلومه که ردیابی نمیشید چون پایگاهش د کشوری غیر از ایران است اما اگر وی پی ا شما از ایران باشه حتما میشه ردیابیتون کرد.مثلا همین سایتهایی که وی پی ان میفروشن رو اصلا نباید بهشون اعتماد کرد چون معلوم نیست سرور وی پی اس اونا از کجا باشه.یه چیز دیگه اینکه اگه قضیه خیلی مهم باشه دولت میتونه به اون شرکت ارائه دهنده وی پی اس پیشنهادهای خیلی بالا بده شاید اون شرکت اطلاعاتش رو در اختیار دولت قرار بده.در کل بگم وی پی ان خارجی بخصوص اروپایی و آمریکایی تضمین شده است اما وی پی ان ایرانی متاسفانه نه.اگه کسی وی پی ان خارجی خواست خبر کنه حتما بهش میدم.بعد از اتصال هم میتونید آی پی خودتون رو در هر سایتی ردیابی کنید میبینید که کشورهای نختلف رو نشون میده!
    ایمیل من:pconline0310@gmail.com

در آغاز فعالیت shopdaily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

تجربه ی شخصی که من داشتم اینه : چه با فیلتر و چه بی فیلتر شکن در صورت حساس شدن آی اس پی کلیه اطلاعات مشتری ها قابل پیگیری قضایی هست و خود آی اس پی ها هم اگر کوتاهی کنند باهاشون برخورد میشه ... هیچ برنامه نمیتونه آی پی شمارو از آی اس پی مخفی نگه داره تغییر آی پی فقط برای گول زدن سرور مقصد هست

داره خودمونی میشه ramtin444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر مياد دارين تبليغ ميكنين صرفا!!!
    اگه اطلاع داشته باشيد كه حتما هم دارين با وي پي اس آي پي داخلي كه همه چي بسته هست!
    همه ارايه دهنده ها از هاستينگ هاي خارجي وي پي اس ميگيرن!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •