نه راههایی هست که پدر پدر کسی نمیتونه مشخص کنه بود کجا بود مگه برای هر نفر 10000 نفرو بگیرن !!
مثال اوپن وی پی انگلیس که بعضی فروشگاهای Vps. ..تحت عنوان مدام العمر میفروشن.
چرا ردیابی نمیشن. چون کلید رمزنگاریشون رو کسی نداره و چون در کمترین زمان خلوت ممکن حداقل 10000 نفر با همون ایپی انلاینن.
راه های دیگه هم هست که با ایپی خودتون باشید اما موقعیت دیگه تو همون استان.که به مودم ربط داره. راه دیگش سینک کردن دو ایپی هست .یعنی مثلا منکه پورت 18مخابرات مال خونمونه دارم اهنگ ایکس رو با ایپی اصلی دانلود میکنم بعد بدون ارسال پاکت برای درخواست جدید ایرانسلمو میزارم رو یه سند جدید و تنها تو مرورگر با حالا هرچی ازجمله انونیموس ایپی ارسال جدیدو تعویض میکنم حالا نتیجه چیشد؟ دریافتم با ایپی خودمه درحالی که ایپیم ثبت لوگ سروره که انلاین بودم و اهنگ ایکس رو دانلود میکنم و دیس هم نشدم .اما پاکت ارسالی جدید با ایپی جدید کدشده کارامو انجام میده و هیچکس تو دنیا نمیتونه بهتون. بچسبونه که شما اینکارو کردید مگر به زور!!
من هم دسترسی به سرور دارم هم یه کاربرشم و مادام از تستهای مختلف نتیجه هارو برسی میکنم.و نتایج خوبی میبینم.
بنظرم سعی کنید از وی پی های کلید دار و( عمومی) استفاده کنید که تو یک ان تو کل کشورا اون ایپی مشغوله که نفهمن کی بود و کجا بود!
همین امسال ثبت نام علوم پزشکی که بود دو سایت تحت دداس بود و تا عصر اخرین مهلت اوت رنج بود.کی مقصرو پیدا کرد؟ چرا نتونستن؟چون برای اینکه. از حرفای خودمون یاد میگیرن سر خودمون در میارن!
حالا فهمیدید چرا هر سایت... بخش زیر زمین داره و بخش اعضای خصوصی. چون ....بعله.
موفق باشید
Tapatalk