سلام دوستان من قصد خرید لپتاپ Acer Aspire 5738ZG و مدل Acer Aspire 5738Z یکی از اینا فرقشون چیه قیمتشون کارت گرافیکشونم مقایسه کنید ذکرکنید عدد گرافیکو plz
سلام دوستان من قصد خرید لپتاپ Acer Aspire 5738ZG و مدل Acer Aspire 5738Z یکی از اینا فرقشون چیه قیمتشون کارت گرافیکشونم مقایسه کنید ذکرکنید عدد گرافیکو plz
من امروز LENOVO G550 با پردازنده سلرون t3000 رو به قیمت 500 تومن با گارانتی سازگار خریدم. فقط وین 7 روش نصب کردم. هنوز تست جدی ازش نگرفتم.ولی همه چیز اوکی هست فعلا
دقيقا 500 تومان؟ تو سايتشون زده 518 تومان.
تو اين قيمت انتخاب بهتري نيست.
بله دقیق 500 تومن. ایسر 4230 هم 430 تومن قیمت گرفتم. اولین جایی بود که قیمت گرفتم و سریع خریدم. ممکنه ارزانتر هم پیدا بشه.البته پلمپ نبود که نمی دونم این معموله یا نه.درهرصورت موردی هم ندیدم.برخورد فروشنده هم خیلی سرد بود محض اطلاع که اینم عادیه! غیر مستقیم ازم خواست برم بیرون لپ تاپ رو تست کنم!! تا 30 اکتبر 2010 هم گارانتی خورده.تا رنج 500 به نظرم انتخاب خیلی خوبیه
البته باید به طور کامل آک باشه و هیچ اثر انگشتی هم نباشه....جایی که فروشنده به آدم بگه (تو) هم ناید ازش چیزی خرید چه برسه به بی اچترامی به این سبک
5738zg گرافیکش ATi Mobility Radeon HD4570 512MB up to 1024MB هستش ولی 5738z گرافیکش Intel GMA 4500M هست . که میشه گفت اولی خیلی قوی تره .
قیمتشون هم zg حدودا 700 تومن و z هم 595 تومنه با گارانتی سازگار .
ضمنا اگه سوال دیگه ای هم داشتی در مورد این مدل میتونی تو تاپیک خودش هم بپرسی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا بگید بین این و ایسر 5738 زد کدوم بهتره؟
اخه فکر کنم سخت افزار هر دو تا یکیه
LENOVO G530-3FG رمش 3 گیگه ولی 5738z رمش 2 گیگه .
صفحه نمایش 5738z از نوع LED هستش ولی G530 نه .
ضمنا hdmi 5738zهم داره .
سلام دوستان عزیز
نظرتون درباره این مدل چیه ؟
LENOVO G550-T4200 59-023625
بودجه در همین حد
استفاده طولانی مدت برای وب و کارهای روزمره به مدت طولانی روشن هست و برای استفاده از اینترنت وایرلس خواندن مقالات و ....
بازی به هیچ عنوان
کانورت فایل صوتی و تصویری هم دارم در حد معمول
مدل دیگری مد نظر هست بفرمایید ؟ کلا این لب تاپ های لنوو چطور هستن ؟
تشکر![]()
اينجا رو بخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)