تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 116

نام تاپيک: [آموزش] روش های اتصال psp به اینترنت و انجام بازی ها به صورت آنلاین (پست اول حتما خوانده شود!!)

داره خودمونی میشه DD22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 کمک برای اتصال به اینترنت با مودم وایرلس

[QUOTE=DD22;4921078]دوستان من یک عدد psp1000 دارم با مودم وایرلس فریمور پی اس پی هم5.50.GEN-D3 ایا با این فریمور می توان به اینترنت متصل شد یا خیر در ضمن اگر متصل شد مشکل بن شدن پیش نمی اید لطفا در مورد نحوه متصل شدن به اینترنت با مودم وایرلس توضیح دهید [/QUOTE
    من طبق دستورات صفحه اول برای ساختن کانکشن عمل کردم منتها کنسول این ارور را می دهد دوستان راهنمایی فرمایند این ارور چیست
    A connection error has occurred The WLAN switch on the psp system is not turned on

تاريخ عضويت
    May 2009

13 درخواست پاسخ از مدیران سایت

[QUOTE=DD22;4921108]
    دوستان من یک عدد psp1000 دارم با مودم وایرلس فریمور پی اس پی هم5.50.GEN-D3 ایا با این فریمور می توان به اینترنت متصل شد یا خیر در ضمن اگر متصل شد مشکل بن شدن پیش نمی اید لطفا در مورد نحوه متصل شدن به اینترنت با مودم وایرلس توضیح دهید [/QUOTE
    من طبق دستورات صفحه اول برای ساختن کانکشن عمل کردم منتها کنسول این ارور را می دهد دوستان راهنمایی فرمایند این ارور چیست
    A connection error has occurred The WLAN switch on the psp system is not turned on
    کسی نیست پاسخ ما را بدهد

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

[QUOTE=DD22;4924067]شما خود به خود بن هستید با اون فرمور !
    ولی میتونید توی اینترنت برید و لی بازی آنلاین نه .

4. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مظور شما از اینکه با این فریمور بن هستم چیست و چرا نمی توانم بازی انلاین انجام دهم ممنون میشوم توضیح بیشتری دهید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

مظور شما از اینکه با این فریمور بن هستم چیست و چرا نمی توانم بازی انلاین انجام دهم ممنون میشوم توضیح بیشتری دهید
    فرمویر کنسول شما -- شدست و سونی اجازه نمیده آنلاین بازی کنید. البته خیلی وقته امتحان نکردم ولی بن به اون شکل مایکروسافت که هارد رو بن کنه و کنسول دیگه نتونه بره Live و ... نمیکرد فقط میگفت با فرمویر اورجینال بیاید.

7. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ایا با تغییر فریمور می توان انلاین بازی کرد در ضمن با چه فریموری می توان این کار را انجام داد با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2009

14

ایا با تغییر فریمور می توان انلاین بازی کرد در ضمن با چه فریموری می توان این کار را انجام داد با تشکر
    کسی پاسخگو نیست

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یک برنامه ای هست به نام PSN F U C K E R نمیدونم دوستان تست کردند یا نه ، ولی با اون مثل اینکه میشه .

در آغاز فعالیت parvari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یک برنامه ای هست به نام PSN F U C K E R نمیدونم دوستان تست کردند یا نه ، ولی با اون مثل اینکه میشه .
    سلام اینم لینک دانلود psnlover ,psnabler,psnfucker

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    psnfucker یک پلاگین هست که باعث میشه کسانی که از فریمور های 5.03 به بالا استفاده میکنند بتونن به psn دسترسی پیدا کنند،psnlover هم پلاگینی است که ارور های psnfucker رو رفع کرده من این 2 پلاگین روی روی psp ریختم ولی دسترسی به اینترنت بیسیم ندارم (ایشالا یک wifi max میخوام بخرم)

psnabler هم برنامه ای هست که قبل از این 2 پلاگین اومده و کارش هم مثل همون پلاگین هاست.از کسانی که دسترسی به اینترنت بیسیم دارند خواهش میکنم این برنامه ها رو تست کنند ببینن کار میکنه یا نه.
    راستی فروشگاه فتحی wifi max تموم کرده اگر جایه دیگه ای wifi max میفروشن بهم معرفی کنید.

12. این کاربر از parvari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه devasations3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

tanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •