ا؟
باشه!
پس خوبه چون من اصلا از پاکت دوربین نمی خوام و مهم ترین چیزا برام سرعت و تو دست بودنه،
ممنون از راهنماییت!!
ا؟
باشه!
پس خوبه چون من اصلا از پاکت دوربین نمی خوام و مهم ترین چیزا برام سرعت و تو دست بودنه،
ممنون از راهنماییت!!
سلام.
منم با نظر Diego عزیز موافقم اینطور که میفرمایید نیست بنده هم حداقل بارها تو زمینه پاکت پیسی کارم به گارانتی کشیده و خیلی خوب مشکلم با گارانتی حل شده.![]()
من منکر گارنتی نیستم
ولی توجه کنید که گارنتی لازمه ولی کافی نیست من تمام گوشی هایی که تا حالا گرفتم بدون گارنتی بوده و هرگز به مشکلی نخوردم.
شما در هنگام گرفتن گوشی با گارنتی یه مبلغی اضافه میدید که من اون مبلغ مونده تو جیبم اگر میدادم از دستم رفته بود چون من کارم به گارنتی نمی افته
من ترجیح میدم در هنگام خرید گوشی پولی بابت گارانتی ندم
این نظره منه و نظر شما هم محترمه
البته بستگی به شانس هم داره.ممکنه واسه یه نفر 10 سال هیچ خرابی نداشته باشه،ولی واسه یه نفر دیگه سالی 3 بار خرابی بده.کلاً ریسک بزرگیه.![]()
من کلا به شانس اعتقادی ندارم!
آدم باید بونه چی میخره و چه جوری باید بخره
شایدم من آدم خوش شانسیم![]()
حالا دوستان با توجه به این مدل HTC به نظرتون در کل جدا از نظر شخصی گارانتی بهتره یا نه؟
اگه آره کدوم گارانتی؟!
خریدن از گارانتی تایوانی بودنشو تضمین می کنه یا گارانتی دارها هم باید نگاه کرد و حواس رو جمع؟!
(ببخشید اگه تکراریه سوالم ولی خب نمی خوام سرم کلاه بره!)
خوب اگه از گوشی سر رشته ندارید با گارنتی بگیرید
بله تایوانی بودن رو تضمین میکنه
فکر میکنم بهترین گارنتی یاس باشه
ممنون از جوابتون،
آره من سررشته ندارم راستش...
فقط قیمت با گارانتی یاس چنده؟!
آخه قیمتی که بدون گارانتی تو این تاپیک بود خیلی پایین تر از قیمت گفته شده تو سایتهای تخصصی موبایل بود.
![]()
تو بازار میتونی معمولا تا 30-40 تومن ارزونتر از سایتها پیدا کنی با گارانتی
الان قیمت ندارم ولی رفتی علاء الدین از همکف خرید نکن
بو طبقات بالا!
یه جایی خوندم که نمایندگی htc تو بازار موبایل ایران Show Room داره یعنی می تونی قبل از خرید با مدلهای مختلف کار کنی...دوستان کسی در این مورد چیزی می دونه؟!
برای برندای دیگه همچین چیزی هست؟
آخه برای امثال من که زیاد وارد نیستن خیلی خوبه چون تا یه جاهایی آدم می فهمه با چی طرفه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)