فک کنم یه بخش واسه مشاوره داشته باشیم ...
" مشاوره خرید گوشی "
فک کنم یه بخش واسه مشاوره داشته باشیم ...
" مشاوره خرید گوشی "
البته با توجه به امکاناتش گوشی خیلی خوبی باید باشه
ولی به نظر من تا قیمتش به قیمت واقعی حدود 400 تا 500 تومان برسه ارزش خرید رونداره
دوستان کسی این گوشی رو خریده ؟
اگه خریده این هدفونه روش بوده ؟
![]()
Last edited by omid lp; 30-01-2010 at 21:45.
بله داره
من خودم مغازه دارم
دوستان گلم هر کدوم از اینا یه عیبی دارن ولی در کل عیبای x6 کمتر از بقیس بد ترین عیبش عدم داشتن حسگر در زیر آفتاب هست
آقا قیمتش چنده؟
گارانتی هم داره؟
ساخن فنلانده؟
این حسگر زیر آفتاب به چه دردی می خوره؟
من در بازار مدل ساخت چین این گوشی را دیدم
130 هزار تومن
Last edited by Amin-Nasim; 04-02-2010 at 18:48.
دوست من اینجا برو چینیش از اصلش قشنگتره !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا که کلیه گوشی های ساخته شده توسط نوکیا که به دست من و شما می رسه چند وقتی هست که کلا چین هستند چین تحت لیسانش نوکیای فنلاند. مگه اینکه خوودتبری بیاری از فنلاند. پس دیگه حرف این که فلان گوشی فنلاند یا مجاره یا آلمانه رو بی خیال بشین. گوشی اصل نوکیا رو فقط باید با مارک چین تحت لیسانس نوکیا بگیرین غیر این تقلبیه(مدل های خاص هستند که بندرت ساخت کره هستند یا هر جا مثل 8800 گلد آرته که شاید تو ایران یکی ازش پیدا کنی)
مورد 2 که حسگر زیر آفتاب و نور شدید واسه اینه که وقتی نور صحنه زیاده گوشی اتوماتیک نور ال سی دی شو بالامی بره تا زیر آفتاب خونده بشه و این حسگر در گوشی هایی که صفحه کلید دارن واسه این بیشتر استفاده می شد که زیر نور آفتاب یا نور شدید ال ای دی زیر کلیدها رو برای ذخیره باتری خاموش می کرد و همچنین نور ال سی دی رو تنظیم می کرده.
گارانتی که بله همه گوشی ها دارن . گارانتی اصلی بگیری گ چ پ ژ هم روش داره با پروداکت کد فارسی میاد بیرون
بچه ها دلیل گرونی این گوشی فقط تاچ خازنیش هست یا چیز دیگه ای هم داره؟؟
الان قیمتش نزدیک iphone هست.پس دلیل خرید این چیه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)