از پچ زیر استفاده کنید، فقط قبلش یکبار برنامه رو Uninstall کنید و مجددا نصب کنید، پچ رو در دایرکتوری برنامه کپی کنید سپس اجراش کنید و نهایتا بر روی Patch کلیک کنید !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از پچ زیر استفاده کنید، فقط قبلش یکبار برنامه رو Uninstall کنید و مجددا نصب کنید، پچ رو در دایرکتوری برنامه کپی کنید سپس اجراش کنید و نهایتا بر روی Patch کلیک کنید !
آقا تمام پچ های پست اول که ماله 5.19 بوده را گرفتم کار نمیکنه !! چکار کنم ؟؟ اصلاً پچ نمیکنه ولی سریال هاش کار میکنه که اونم سریع غیر فعال میشه .
سلام
پچ مورد نظر ویروسی است .
سلام دوستان، اینم از 5.19 buid4 به همراه کرکش. من چند روزه که دارم بدون هیچ مشکلی ازش استفاده میکنم.
قبل از نصب این ورژن، idm قبلی تون رو uninstall کنین. موقع uninstall حالت default رو انتخاب کنین تا لینکهاتون پاک نشه.
لطفا کسانی که تست کردن نتیجه رو اعلام کنن. با تشکر
سلام
واقعاً دست گلت درد نکنه عزیز . در به در دنبال کرک این نسخه بودم و اینو دانلود کردم کار کرد فقط یک چیزی :
وقتی نصب و کرک کردم تو لیست دانلود هام یک فایل عجیب txt که من دانلودش نکرده بودم بود که از لینکش ماله سایت IDM بود !! ؟؟
باز هم ممنون دستت درد نکنه خیلی کمک کردی . تو این فکر بودم که ویندوز عوض کنم ولی این که شما دادی کار کرد.
باز هم ممنون
خواهش میکنم. خوشحالم که بدردتون خورد
راجع به اون فایل تکست که فرمودین متاسفانه اطلاعی ندارم.
رفتم از سایتش فارسی سازشو گرفتم خراب شد فارسی سازشو حذف کردم چند بارidmرو حذف و دوباره ننصب و پچ کردم ولی دیگه درست نشد.![]()
دوست من از چه ورژنی استفاده میکنی؟
فکر کنم5.19.4.1باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی می خوام save کنم سیستم از من می خواد که به جای ا فایل etc ، توی فایل save ، my documents کنم.حالا تمام آدرس های زیر رو مثل عکسی که میبینی توش وارد کن. وقتی خواستی NotePad رو ببندی روی Save کلیک کن تا تغییرات انجام بشه
چی کار کنم؟
در ضمن با یکی از سریال های همون پست رجیستر کرک کردم اما وقتی سیستم ریست شد برنامه دوباره به حالت کرک نشده اش برگشت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)