iman 1365 جان واقعا راست ميگي؟؟؟؟در مورد سوال من هم يه توضيحي بده .شما كه فروشنده اي![]()
![]()
iman 1365 جان واقعا راست ميگي؟؟؟؟در مورد سوال من هم يه توضيحي بده .شما كه فروشنده اي![]()
![]()
جالب بود نويد جاننوشته شده توسط Navid
ولي خودت بايد بهتر بدوني كه اينا از amd پول گرفتن تا بگن بازي خورها بيشتر از amd استفاده ميكنن تا اينتل![]()
![]()
اينم آمار الانه:
AuthenticAMD 133,290 52.71 %
CentaurHauls 7 0.00 %
GenuineIntel 119,572 47.29 %
GenuineTMx86 1 0.00 %
Last edited by mahdy2021; 15-03-2006 at 11:59.
سي پي يو هاي Dual Core بيشتر به درد اجراي چندين برنامه به طور همزمان ميخوره (به طور موازي) .خوب حال شما اينو دوست داري بخري مشكلي نيست .)من در حدود 410تومن در نظر گرفتم .سي پي يو هم با توجه به مطالب همين جا و سايتهاي ديگه تصميمم عوض شد و ديگه نميخوام3500 اتلون بگيرم.تصميم گرفتم كه 3800دوال+ بگيرم
براي مادربور هم من پيشنهاد ميكنم به شركت آلبالو كامپيوتر تماس بگيري . اونجا بهت ميگن كه بهترين مادربورد براي مچ شدن با اين سي پي يو چيه .
چون اگه الان من يه مارك رو معرفي كنم .يكي ديگه بياد بگه فلانمارك هم خوبه يكي بياد بگه آقا اين مارك آشغاله و ..... از اين جرفا
بيشتر شما گيج ميشي تا راهنمايي
تا اونجايي كه من خوندم مثله اين كه ساتا 2 يك ترفند تبليغاتي بوده و فرق آنچناني با ساتاي معمولي نداره .200گيگ مكستور
به نظر من 300 گيگ بگير راحت . بافر 16 - 7200 دور
با سلام به همگي .من ايمان صديقي دانشجوي رشته سخت افزار وهمچنين مسئول خريد يكي از شركت هاي كامپيوتري در ساري هستم. نمي خواستم وارد اين بحث شوم اما وقتي هر 10 صفحه را خواندم ونظرات بعضي از دوستان را ديدم ديم واجب شد كه چند نكته اي را از نظر علمي و بدون هيچ گونه تعصبي بيان كنم. خواهش مي كنم هر گونه ايرادي بر حرف هاي من داريد با دليل و مدرك علمي بگوييد.من براي تمام حرف هايم هم دليل و هم تجربه لازم را دارم و هر كسي خواست به او ارايه مي دهم.پس خوب گوش كنيد:
1) به ان اقايي كه در مورد برق amd اظهار نظر كرد و گفت 60 وات برق مصرف اي كند بايد بگويم كه يك cpu intel 3000 lga حدود 95 وات برق مصرف مي كند.(بنا بر اظهار خود مهندسان شركت اينتل ) و در ضمن هيچوقت يك لامپ را با cpu مقايسه نكنيد چون ميزان گرماي توليدي توسط يك قطعه فقط به توان ان ومقدار جريان عبوري ربط ندارد بلكه مهم ترين عامل ساختار داخلي ان قطعه و است و سهختار داخلي لامپ با cpu زمين تا اسمان تفاوت دارد.
2)اما در مورد دماي اي ام دي در حدود يك ساعت پيش ازمايشي كردم تا خيال همه را راحت كنم.رايانه من با cpu amd athlon 64 3000 socket 939 از ساعت 5 تا 8.30كار كرد و از ان انواع كارها را كشيدم.برنامه هاي مختلفي را اجرا كردم.چندين برنامه را باز كردم و با انها به طور همزمان كار كردم.از برنامه هاي حجيم گرافيكي استفاده كردم و بعد از 3ساعت و سي دقيقه استفاده طولاني دماي cpu توسط رايانه به من 29 درجه سانتيگراد اعلام شد.فورا بعد از اين ازمايش از بخش فني خواستم براي من يك كامپيوتر خوب با cpu intel 3000 lga full اسمبل كنند.رايانه را روشن كردم.دماي اين cpuدرست 3 ثانيه بعد از روشن شدن توسط رايانه به من 41 درجه اعلام شد.يعني 12 درجه بيشتر.ان هم با ان ميزان زمان استفاده.در ضمن شرايط مكاني اين دو ازمايش يكي بود و دماي محيط تفاوتي نداشت.در واقع شرايط محيطي بر اين ازمايش تاثيري نداشتند.اما در مورد صحبت ان اقا كه گفتند من يك ماه با cpu intel بدون فن كار كردم بايد بگويم كه اين امكان ندارد نه از نظر عقلي و نه از نظر علمي و اين cpuحداكثر بعد ار چند روز بايد مي سوخت.و در مرد صحبت ان اقا كه گفت فن اي ام دي بسيار بزرگ است تا گرماي زياد اين cpu را مهار كند بايد عرض كنم كه يا اطلاعات ايشان قديمي است ويا اينكه ايشان فن هاي اين دو cpu را از نزديك نديده اند چون فن اينتل 3000lgaحداقل 1.5 برابر فن amd3000 socket 939بود و اين كار را اينتل كرد نه amdكه گاهي اوقات انقدر خنك است كه طبق فناوري cool n quite فن خود را خاموش مي كند.
با عرض شرمندگي من 9 مورد ديگر نيز براي تذكر داشتم كه به علت خستگي بش از حد ناشي از كار زياد امروزم نميتوانم فعلان ادامه دهم با اجازه شما مي رم ميخابم و فردا صبح حدود ساعت 9 مي ايم و ادامه حرفهايم و همچنين جواب ايوان جان را مي دهم.شب بخير. خداحافظ
احتمالا اسم شرکت شما ایلیا سیستم شمال نیست ؟
اخه خیلی معروفه تو ساری
نوشته شده توسط IVAN
فكر بسيار خوبيه چون پردازنده هاي دوهسته اي AMD بطور قطع و يقين از Pentium D ها بهتر هستند (حتي در
مواردي Extreme Edition ها ) چه برسه به تك هسته اي ها.هرگز پشيمون نميشي .من كه اگه 500 تومن داشتم
بي معطلي يه 4400x2 ميگرفتم .
با سلام و عرض صبح به خير.كاملا درست گفتيد دوست عزيز .من در ايليا سيستم شمال مشغول به فعاليت هستم.اما ادامه مواردي كه بايد عرض مي كردم را بخوانيد:
3) cpu amd توانايي مقابله با بعضي از ويروس ها نظير ms blaster و slammer و so big و trojan horses worms دارد.يعني اين ويروسها در cpu هاي نسل هشتم amd كه هماد مدل هاي athlon 64 و athlon fx و opter وmobile athlon 64 هست كار نمي كنند.اما چگونهamd از اجراي اين ويروس ها جلوگيري مي كند؟ بسياري از ويروس ها موجب خسارت به قسمت هاي كد سيستم عامل مي شوند. ويروس هايي كه از تكنيكي به نام buffer overflow استفاده مي كنند كامپيوتر را مجبور مي سازند كه از كد هاي حفظ شده در malicious استفاده كند.خود ويروس قبل از اين كار كد هاي مورد نظر خود را در malicious مي نويسد و با اجرا شدن اين كدها توسط رايانه ويروس عمليات تخريبي را اغاز و به سرعت گسترش مي يابد.شركت amdبا ايجاد يك مكانيسم كنترل حافظه براي تمامي پردازنده هاي 64 بيت خود اقدام به مقابله با اين ويروس ها كرده است .اين مكانيسم با winxp service pack2 فعال خواهد شد و بدين گونه است كه ازmalicious فقط براي خواندن و نوشتن استفاده مي شود و اجازه اجراي كد هايي كه در malicious نوشته شده را به رايانه نمي دهد.در نتيجه اين ويروسها كد هاي خود را در malicious مي نويسند ولي رايانه اين كد ها را اجرا نمي كند و در نتيجه اين ويروس ها عمل نمي كنند مانند يك بمب خنثي شده. تنها ويروس blaster در سال 2003 خسارتي بالغ بر 2.6 بيليون دلار به رايانه هاي دنيا وارد اورد.
خب يك كمي خستگي در كنم دستم درد گرفت اينقدر تايپ كردم.بقيه مطالب تا چند دقيقه ديگر.
4)ببينيد دوستان عزيز من اين يك بحث علمي است وبايد از تعصب و غرض ورزي به دور باشد.من احساس مي كنم براي بعضي از افراد اين قضيه مثل طرفداري از استقلال و پرسپوليس شده است.در صورتي كه بايد واقع بين بود.
فعلان كار دارم بايد برم بعدا مي ايم وادامه مطالب را مي نويسم.
من بیخیال بحث شدم ولی جواب این iman 1365 رو بدم
به نظر من کسانی که ادعای دانشجویی می کنن هیچی حالیشون نیست می خوان با دانشجویشون بگن ما حالیمونه
تو بهتر بود ژیان 1300 رو با 206 1300 مقایسه می کردی بیشتر بدرد می خوره
با سلام
پيشنهاد دوستانه : هيچ كاربري ( مدير , همكار , كاربر فعال يا كاربران عادي ) حق توهين به كاربران ديگر يا نظرات شخصي آن ها را ندارد.نوشته شده توسط hasan11
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)