این نقل قول که میکنید چه جوریه ؟
پست رو اصلاح کردم اگه خواستید بخونید .
این نقل قول که میکنید چه جوریه ؟
پست رو اصلاح کردم اگه خواستید بخونید .
Last edited by abcdwxyz; 27-08-2009 at 21:21.
اوکی اشکالی نداره . من پاک کردم پستمو.
نقل قول رو که زدی بیا سطر بعدی بنویس جوابتو .
------------------------------------------------
خیلی به این چیزا فکر نکن .نوشته شده توسط abcdwxyz
الان تکنولوژی خیلی سریع در حال پیشرفت هستش .
اگه اینجوری فکر کنیم 2 سال که هیچی باید هر 3 ماه (کمه کمش) لپتاپ عوض کنیم .
اگه خیلی برات مهمه میتونی یه کیس ببندی با یه مادربورد خیلی قوی که خیلی چیزا رو ساپورت کنه که بعدن هم یتونی آپگرید کنی .
یه لپتاپ 700 تومنی هم بخری اگه میخوای اینور اونور ببری .
کلش در میاد 1700 1800 .
این روش بهتریه .
نقل قول : خیلی به این چیزا فکر نکن .
الان تکنولوژی خیلی سریع در حال پیشرفت هستش .
اگه اینجوری فکر کنیم 2 سال که هیچی باید هر 3 ماه (کمه کمش) لپتاپ عوض کنیم .
اگه خیلی برات مهمه میتونی یه کیس ببندی با یه مادربورد خیلی قوی که خیلی چیزا رو ساپورت کنه که بعدن هم یتونی آپگرید کنی .
یه لپتاپ 700 تومنی هم بخری اگه میخوای اینور اونور ببری .
کلش در میاد 1700 1800 .
این روش بهتریه .
نمودونم چرا درست در نمیاد !!!
راه حل خیلی خوبیه .
اگه fw46 بیاد که مسلمه حتما میگیرم ( البته با همون قیمت قبلی نهایتا 1600000 ) چون به قیمتش واقعا می ارزه . اما اگه نیومد یکی از اون مدلهایی که گفتم رو میگیرم ، CPU 2.5 3 mb تا دوسال همه نرو افزارها و بازیها رو ساپورت میکنه ، اما گرافیک اگه 4650 با 1 گیگ DDR3 هم که باشه فکر نکنم بازیهای روز 1 سال دیگه رو ساپورت کنه و همچنین بقیه موارد که تو پست قبلی گفتم .
Last edited by abcdwxyz; 27-08-2009 at 21:30.
چجوري ليست قيمتا به ميلت مياد؟
بايد چكار كنيم كه ليست قيمتا رو به ميل بفرستن؟
بگو.منم ميخوام.
همين که امريکاييه خودش خيليه! تنها ضعفش CPU ،و يندوزشه! در مقايسه با نسخه بيزينس نوت بوکم که اون هم قابليت آپگريد داره! بلوري هم فکر نکنم تا دو سال ديگه کاربردي داشته باشه
اما در کل خوبه
در ضمن دوستاني که ميگن FULLHD ، همينا بدونن که XBRITE-ECO خودش خيليه! و از بيش از 95% نوت بوک هاي بازار بهتره. من که از اين صفحه نمايش خيلي راضي هستم
به نظر من بي دليل براي خودتون نياز کاذب به وجود نيارين،و فقط براي همين يه خصوصيت وسواس به خرج ندين
دوستان این آپگرید به ویندوز سون جریانش چیه و باید دستگاهو برد شرکت آپگرید کنه یا اینترنتیه و یا ...
اگه کسی میدونه بگه که من لنگه این ویندوز سونم . منتظر بمونم یا بگریم ؟
----
در مورد full hd قبول دارم حرفتو . خداییش همین هم الان تو بازار نسبت به خیلی ها سرتره مثلا 1225 hp و زیادی نباید سخت گرفت .
در مورد بلوری هم همین الانش هم به نظر من کاربرد داره تا یکسال دیگه هم نیاز بهش بیشتر میشه . دیگه اونموقع نمیریم یه هزینه اضافه کنیم .
ویندوزم در مقابل fw 46 که فرقی نداره همونه ولی با 490 آره درسته .
البته واسه من مهم نیست چون اولا من اهل لینوکسم و حتی اگه dos هم بود واسم فرقی نداشت ثانیا ویستا کلا سیستم عامل جالبی نیست . اگه شد آپگرید میکنیم نشد یه 7 از همین سایت میخریم میریزیم ببینیم چه جوریه
ولی بازم میگم شاید به خاطر cpu این مدل قیدشو بزنم و برم یه 1225 بگیرم ولی برای اونایی که سونی میخوان حتما بعد fw 46 این مدل با توجه به قیمش مورد مناسبیه .
490 dfb هم خیلی عالیه ولی امروز که پایتخت بودم کمتر از 1770 پیدا نکردم. خیلی گرون شده این مدل که با این قیمت اصلا نمی ارزه .
تا هفته بعد ببینیم چی میشه .
Last edited by h_starboy; 28-08-2009 at 00:27.
یه عکس با وضوح بالا از سری FW :
زوم کنید حالشو ببرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من یه نامه برای سونی فرستادم البته از سایت فارسی خاورمیانش.زدم تو پرشون.
متن نامم این بود.
می خواستم یک انتقاد از شرکت سونی بیان کنم. مدتی پیش لپ تاپ مدل fw46gj وارد بازار کشور گردید که به سرعت و در زمانی کمتر از یک هفته به فروش رسید.
آیا شرکت قدرتمند سونی قادر به عرضه این مدل برای مدت یک ماه در ایران نیست؟ تعداد زیادی از کاربران چند هفته ای هست که برای ورود دوباره این محصول انتظار می کشند. من از شرکت سونی خواهش می کنم درصورتی که قادر به تامین این مدل در بازار ایران نیست مراتب را به نمایندگی های ایران رهجو اطلاع دهد تا دیگر به خریداران وعده های پوچ ندهند.
اکنون خریداران به جای مدل های گران سونی از لپ تاپ های acer ، dell و hp استفاده می کنند. این مدل می توانست که پر فروش ترین مدل در سونی و حتی در کل بازار لپ تاپ ایران تا آخر سال جاری باشد ولی اکنون به قول یکی از فروشندگان سونی به یک رویا تبدیل گشته.
به امید روزی که شعار "مثل هیچ کدام" را در عمل ببینیم.
اگه کسی زبانش خوبه این رو یا چیزی مثل این رو تو سایت انگلیسی خوده سونی بفرسته تا ببینیم چی میشه
اگر بقیه دوستان هم یه انتقادی بنویسند خوبه.حداقل اگه نمی خوان بیارن مثل بچه آدم بگن که مل تکلیفمون روشن باشه.
Last edited by Phenomenon; 28-08-2009 at 09:28.
فکر کنم یهسال پیش زنگ زده بودم ایران رهجو میلمو گرفت و حدودا هر یک هفته برام یه لیست می فرسته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)