بهترینشون خوده فتوشاپه!!! من خودم با فونت ایران نستعلیق و مقداری خلاقیت،تونستم اثر زیر رو خلق کنم....
ولی اگه زیاد دوست داری میرعماد بدک نیست....
![]()
بهترینشون خوده فتوشاپه!!! من خودم با فونت ایران نستعلیق و مقداری خلاقیت،تونستم اثر زیر رو خلق کنم....
ولی اگه زیاد دوست داری میرعماد بدک نیست....
![]()
یه سوال دیگه من ورژن 2.1 رو دارم میرعماد را باز کردم و رفتم در فتوشاپ باهاش بنویسم اما فونت ها نبود چکار باید بکنم میخوام در کارت ویزیت استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
از میرعماد نمیشه مستقیماً توی فتوشاپ استفاده کرد؛ توی WinWord بنویس و بعد با Alt+C اکسپرتش کن یا با پرینتر مجازی، PDFش کن.
دستم به دامنتون این کرک میر عماد 2.4 رو یکی دوباره آپدیت کنه توی اینترنت به این بزرگی این چند کیلو نرم افزار نمی دونم جای کیو تنگ کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه فونت های کلک و میرعماد را به صورت جداگانه دانلود کرد؟؟؟؟
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
سلام دوستان من کلک 2000 را نصب کردم اما هر چی کلیدهای صفحه کلید را زدم چیزی تایپ نشد، سپس زوم درون برنامه کلک را زدم دیدم به صورت عجیب و غریب نوشته شده است و فارسی نیست
1- چطور باید در کلک تایپ کنیم
2- چرا نمایش نمی داد اما وقتی زوم را زدم نشان داد
3- چرا به صورت صحیح و فارسی تایپ نشد
4- آیا نسخه 2000 کرک دارد و بهترین ورژن و کرکش رو اگه آدرس بگذارید عالی است
5- از بین نرم افزارهای کلک، مریم، میرعماد، چلیپا، خوشنگار کدام بهتر است برای محیط های فتوشاپ و ورد
سلام
لطفا یکی کرک کلک2010 روآپ کنه لازم دارم خیلی ممنون
خودم پیدا کردم اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by salmankhan9989; 21-11-2010 at 16:50.
این ورژن بالایی برای من کار نکرد ولی ورژن جدیدترش کار کرد اینم لینک دانلود تشکر یادتون نره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه یه راهنمایی کلی به من برای نصب این نرم افزار کلک 2010 به من بکنید
ابتدا نصبش میکنم سپس دکمه فینیش رو میزنم بعدش هم پچ رو باز میکنم بعد از اون هم مسیر رو مشخص میکنم
بعدشم این پیغام رو میده کلاً همه چی رو تو شکل زیر اوردم
به طور کلی راهنمایی نصبش رو به من بدید ویندوز 7 دارم از نوع 32 بیتی خدمت شما عرض کنم نرم افزار کلک 2010
پیش آ پیش از راهنمایی شما ممنونم
شما از کدوم ورژن پچ استفاده کردی از ورژن یک استفاده نکن اون ورژن2 کار میکنه مال من وقتی این ارورو میداد که از پج ورژن یک استفاده می کردم شما نرم افزار رو حذف کن از دوباره نصب کن وبعد فقط ازپچ ورژن2استفاده کن باید مشکلت حل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)