تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 108

نام تاپيک: Anno 1404 / Dawn of Discovery

اگه نباشه جاش خالی می مونه Prince_M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض

یه راهنمایی برای اونایی که تو مرحله 5 گیر کردن میذارم.

در ابتدا ال ذهیر از شما چرم (Leather) می خواهد. برای تهیه ی چرم شما ابتدا باید چرم سازی رو باز کنید که

نیاز به افزایش جمعیت و رساندن تعداد اشراف زادگان (Patricians ) به 690 نفر دارید. توصیه میشود برای افزایش

جمعیت Monastery Brewery ساخته شود تا نیاز به نوشیدنی اشراف زادگان سبز شود و همچنین برای تولید

نوشیدنی نیاز به ساختن یک Monastery garden و یک Crop Farm در نزدیک MonasteryBrewery دارید.

بعد ال ذهیر از شما درخواست کمک میکنه و میگه برو ویه نفر رو بیار که کار ساده ایه وهمچنین از شما می

خواد که در جزیره ای که بالای سر شماست چیز هایی بسازین که شما اول باید با یه کشتی حامل مواد لازم

برای ساخت یک warehouse به اونجا ببرین و کار های خواسته شده رو انجام بدین.

قسمت دیگه ای که شاید کمی مشکل باشه درخواست اون پیرمرد عینکیه که از شما رنگ (Indigo) و

کاغذ (Paper) می خواد. اگر Indigo Farm و Paper Mill برای شما خاموشه باید جمعیت رو زیاد کنید. برای

Indigo Farm جمعیت اشراف زادگان و برای Paper mill جمعیت عربها رو زیاد کنید وهمچنین توجه داشته باشید

که برای افزایش جمعیت و تغییر خانه ها مالیات باید روی آخرین قسمت سبز باشه.

بعدا از شما خواسته میشه که به جزیره ای که دچار طوفانه برید و ال ذهیر از شما یه Copper Key و یک

Strongbox می خواد. ظاهرا این سخت ترین قسمته که اکثرا افراد در این قسمت گیر می کنن.

اگه به اون جزیره ای که پایین نقشه سمت راسته و دچار طوفان شده توجه کنین جعبه هایی رو در اون میبینین

که اگه با یه کشتی به اون جزیره برین و بر روی اون جعبه ها کلیک کنین میشه اونارو برداشت. Copper Key

داخل یکی از اون جعبه هاست و میمونه Strongbox که اونو نمی تونین در اونجا پیدا کنین. اون

دست Guy Forcas است.

برای گرفتن اون شما 4 تا war machines به ال ذهیر بدین تا براتون کشتی جنگی برای شکست Guy

Forcas آماده کنه برای این کار باید شهرتون پیشرفت کنه و جمعیتش زیاد بشه تا در شهرتون

Noblemen زندگی کنه تا بتونین War machines Workship بسازین.

بعد از انجام این کارا ال ذهیر بهتون کشتی جنگی میده که شما باید با اونا به کشتی های Guy Forcas که

پایین،سمت چپ نقشه هستن حمله کنین و بعد از نابودی اونا Strongbox رو پیش ال ذهیر ببرین.

بعد ال ذهیر از شما می خواد که یه طومار رو به اون دختره بدین البته باید مواظب کشتی خود باشید و چند

کشتی جنگی با کشتی تون بفرستید. بعد از انجام این کار دختره با شما هم پیمان می شه و با Guy Forcas

در گیر و زخمی می شه و به جزیره ی شما میاد و بعد هم شما باید هر چقدر می تونید warmachines به

ال ذهیر بدین تا براتون کشتی جنگی بسازه و بتونین راحت Guy Forcas رو شکست بدین. شما باید تمام

کشتی های Guy Forcas رو نابود کنین.

هر جایی از بازی هم که مشکل داشتید میتونید بپرسید.بنده در خدمتم.

نوشته شده توسط Prince_M (مسعود)
    Last edited by Prince_M; 26-11-2010 at 08:55.

2. این کاربر از Prince_M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

2

تو این سایت به این بزرگی یعنی هیچ کس پیدا نمیشه که بازی رو داشته باشه؟

این تایپک خیلی وقته که خوابیده!!!
    Last edited by Prince_M; 23-09-2010 at 16:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان تو رو خدا جواب بدبد . من تو چپتر 4 هستم الزهیر ازم می خواد بچه ها رو نجات بدم بعد یکی دیگه به من میگه برم پیش با 10 تا ادویه و تولس mine manager چی کار کنم ؟ چجوری باید بچه ها رو نجات بدم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض

سلام دوستان تو رو خدا جواب بدبد . من تو چپتر 4 هستم الزهیر ازم می خواد بچه ها رو نجات بدم بعد یکی دیگه به من میگه برم پیش با 10 تا ادویه و تولس mine manager چی کار کنم ؟ چجوری باید بچه ها رو نجات بدم ؟

راهنمایی در مرحله ی 4 :
    شما باید اول یه small mrket building در نزدیک monastery یا همون صومعه که در بالای سرزمین شماست بسازید و به وسیله ی جاده با آن ارتباط برقرار کنید و تولز مورد نیاز تون رو هم میتونید از اون بخرید. بعد از شما خواسته میشه که یک Repair crane بسازید. برای انجام این کار شما ابتدا باید جمعیت خود را افزایش دهید و لباس و غذای کافی در اختیار مردم بگذارید تا Repair crane برای شما باز شود و بتوانید آن رابسازید. بعد هم اگر شما با کشتی خود سری به قسمت های ناشناس بالای سر سرزمین تان بزنید همان بچه ای که از کشتی طوفان زده نجات یافته را خواهید یافت. اما برای ساخت Repair crane نیاز به Tools ( تولز ) دارید!!! به همین دلیل شما باید یک کارگاه تولز که با افزایش جمعیت و ساخت خانه های بیشتر و تامین نیاز های آنها و در صورتی که مالیات سبز باشد باز میشود را بسازید و همچنین برای کار کردن کارگاه هم نیاز به کارگاه های دیگری دارید که باید آنها رابسازید. در کل هدف این مرحله جمع آوری حدود 5 یا 6 نفر از همان بچه ها ی نجات یافته است.
    Last edited by Prince_M; 25-11-2010 at 14:03.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض دانلود پچ Anno 1404 با لینک مستقیم

Anno 1404 v1.1 Patch[EU]

This patch updates the EU, Asia and Middle East versions of Anno 1404 (Dawn of Discovery) to v1.1 and addresses a number of gameplay issues

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Dawn of Discovery v1.2 Patch

This Patch updates Dawn of Discovery (Anno 1404) to v1.2 and addresses a number of game issues

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Prince_M; 25-11-2010 at 14:30.

7. این کاربر از Prince_M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

حالا که تاپیک بازی اومد بالا یک چیزی توی ذهنم درمورد بازی بود می گم الا : بازیش خیلی توپه! اولای بازی وقتی دهکده داری خیلی حال میده و به نظرم یکی از بهترین بازی های مدیریتی هست . ولی وقتی کشورت بزرگ میشه واقعا مدیریتش سخت و طاقت فرسا میشه!و برای همین هرگز نتونستم از اون مرحله جلوتر برم و این بزرگ ترین ایراد بازیه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه parya_shilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

پيش فرض

سلام
    این بازی رو تازه نصب کردم واولش گیرکردم یه کشی از اول کنار اسکله شهر من لنگر انداخته ونمیره تا کشی خودم بیاد تو اسکله پهلو بگیره هر دفعه که روکشتی غریبه کلیک میکنم این آقا از اون گوشه داد میزنه دوتا کلبه چوب بر بزن بخدا بیشتر از 5تا کلبه چوب بری زدم خلاصه کنگر خورده لنگر انداخته حالا این کشتی اول بازی چی از جون مامیخواد درست همون اول اول عجب بازی با حالیه ... از دوستان لطفا راهنمایی بکنن .... با تشکر!

در آغاز فعالیت شیردال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

یه مرحله از بازی همون جا که گفته با کمتر از سه تا کشتی جنگی باید از یه مرد عربی (اسمشو یادم نیست ولی عینک می زنه !!!) محافظت کنی هر کاری می کنم نه کشتی های جنگی من رو می پذیره و نه جنگی پیش میاد که من توش شرکت کنم اگه باید یه کار دیگه بکنم بگید . <<با تشکر>>
    Last edited by شیردال; 04-06-2012 at 20:17.

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

وقتی که موس رو روی عکس کشتیه که میخواین بسازین نگه دارین مینویسه چه موادی میخواد.
    من همش رو دارم ولی منظور اون کشتیه چیه

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

قسمت دیگه ای که شاید کمی مشکل باشه درخواست اون پیرمرد عینکیه که از شما رنگ (Indigo) و

کاغذ (Paper) می خواد. اگر Indigo Farm و Paper Mill برای شما خاموشه باید جمعیت رو زیاد کنید.

نوشته شده توسط Prince_M (مسعود)
    من همه ی این ها رو فعال کردم ولی مشکل این هست که عینکیه از من این ها رو نمی خواد هی میگه با سه نا کشتی جنگی ازم محافظت کن !! هر چی هم کشتی جنگی ساختم و بردم پیشش قبول نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •