این یه سایت ایرانیه و تازه کارشو شروع کرده حدود دو ماه پس نباید عجله کرد و ادامه کارشو ببینیم وچطوره واسه من که هنوز کلی جذابیت داره بعد از 2 ماه فکر کنم
این یه سایت ایرانیه و تازه کارشو شروع کرده حدود دو ماه پس نباید عجله کرد و ادامه کارشو ببینیم وچطوره واسه من که هنوز کلی جذابیت داره بعد از 2 ماه فکر کنم
من هم عضو هستم ولی به نظرم ساکر پروجکت بهتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این هم پروفایل من
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر کی خواست عضو بشه ایمیل بده یه پولی هم گیر ما بیاد تا دعوت نامه برفستم براتون مرسی
كای نداره پول در آوردن كه !! برو ايميل بساز
بعدش به ايميلت دعوتنامه بفرست
روی اون لينكی كه واست اومده هم كليك كنی باز حساب ميكنه ( نياز نيست ثبت نام كنی )
جالبه تیم منم تمام گل هام رو دفاع ها زدندوستان اگر حتی در ابتدا عاشق اين بازی باشيد باز هم اين بازی بعد از 2 هفته خيلی خسته كننده ميشه و ولش ميكنيد
چون هيچ چيز اين بازی روی حساب كتاب نيست ! مثلا من سيستم رو طوری چيدم كه هافبك های با قدرت در كنترل و
پاس دادن توپ در زمين باشن و تمام حمله هام رو افراد شوت زن و گل زن خيلی قوی پر كرده بودن ( سيستم : 3-3-4 )
بعدش بازی رو هم 2-3 بردم ولی نكته اينجاست كه هر سه گل بازی رو دفاعم زدن !! حالا اصلا ميگيم مربی گريش
درسته ولی آخه به نظر شما اين وقت تلف كردن نيست كه يه تركيب بچينی بعدش 11 ساعت منتظر بمونی كه يه گزارش
2 خطی بياد كه فلانيو فلانی گل زدند ؟! حداقل مثل هتريك يه پخش زنده ای باشه ( به صورت فلش ) يا حداقل صحنه ی
به ثمر رسيدن گل رو به صورت فلش نمايش بدن
مهرزاد جان من فردا بازیام همه انجام می شه واسه همتون پیشنهاد می فرستم.
ببینم این دعوت نامه ای که میگید کجاست؟ بعد طرف باید قبول کنه حتما تا من پول گیرم بیاد.چون من هزارتا میل دارم.
توی تيم من پايين سمت راست
حیف که لیست بازیهات پره وگرنه سوسکی !!
پیشنهاد دادم ، قبول کن
درکل 100 طلا بابت هر کلیک میده !! درسته ؟
یک سوال : چیجوری میشه توی بازیهای دوستانه میزبان بود ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)