میگم این زامبی گنده ها که بدنسازی کار کردن رو اصلا نمیشه کشت مخصوصا اوایل بازی که اصلحه نداری لا کردارا چه قدر خر زورن
میگم این زامبی گنده ها که بدنسازی کار کردن رو اصلا نمیشه کشت مخصوصا اوایل بازی که اصلحه نداری لا کردارا چه قدر خر زورن
آقا من 10 درصد بازی رو رفتم ولی گیج شدم الان ماموریتی (!) نیست که برم چه کار کنم ؟
الان میشه این قسمت داستانی بازی رو کسی انلاین زد ؟چون تک نفره اش که خیلی ضد حاله. حوصله ادم سر میره هیچ چیز متنوع نداره!(نمیدونم چه اصراری هست که همهی بازی می خواهند مقداری نقش افرینی تو بازی بگنجنن)
من یک غلطی کردم این سیاه رو برداشتم حالم داره ازش بهم میخوره با اون طرز صحبت کردنش
لطفا منو کمک کنید من هر وقت زامبی ها رو تو یه منطقه میکشم بعد از یه چک پوینت تمام زامبی های اون منطقه دوباره برمی گردند خواستم بدونم نسخه مال من مشکل داره یا کلا بازی اینجوریه؟ممنون.
Last edited by saeedblack; 15-09-2011 at 20:10.
این بازی خیلی شبیه فار کرای 2 هستش فقط اید بری دنبال مردم تا بهت ماموریت بدن.
دکمه M یا U رو بزن بعد از اون بالا گزینه quest رو انتخاب کن و بعد تو صفحه ایی که باز میشه تو قسمت main quest (مورد اول اون صفحه میشه)ماموریت اصلی بازی رو انتخاب کن...
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
نه مشکل از بازی نیست، یه جورایی مدلشه![]()
یکجورایی کپی برداری ولی اصلا بجالبی اون نیست.من از اول تا اخر فارکرای 2 خوشم اومد ولی این هنوز 8% نشده حالم داره بهم خوره ازش ولی از اونجا هر چیزی رو شروع میکنم باید تموم کنم همیجوری داره روی سیستمم خاک میخوره
این بازی کوچکترین ربطی به FAR CRY 2 نداره !
و اگه بخوای اینجوری بگیم به هر بازی اوپن دیگه ای میشه ربطش داد !
دقیقا.
اصلا این دو باز چه ربطی دارن؟
اتفاقا اگه نظر شخصی منو بخواینFar Cry 2 خسته کننده بود.همش سوار ماشین بودی و مسافت هایی که باید طی میکردی خیلی خیلی طولانی و خسته کننده بود.
دوستان این زامبی که با سرعت میدوه طرفت و غوله چیکار باید کرد؟همون که جلیقه هم داره.
هم سگ جونه هم سرعتش زیاده و با یه ضرب،نقش زمین میکنه آدم رو.
Last edited by Little Sparrow; 16-09-2011 at 17:24.
این بازی یک آشغاله به تمام معناست . صد رحمت به Dead rising 2 با اون همه مامویرت مزخرفش می شد 1 ساعت بازی کرد این که با این گیم پلی خشکش + گرافیک داغونش + دید بی مزه اول شخصش + زامبی های ضایش و ...
اعصاب به هم می ریزه .
حاضرم Dead rising 2 رو برم ولی دیگه این بازی فوق احمقانه که به شعور مخاطب توهین می کنه رو بازی نکنم .
گیم پلی بازی من رو شدیدا یاد Bullet storm می ندازه با این تفاوت که هیجان اون 100 بود این 0 گیم پلی اون روون بود این بی خود .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)