سلام به همه .
به نظر من c . میدونی چرا چون علم روز دنیا داره به سمت این زبان پیش می ره . اگه اسمبل کار کنی بعداً مجبور میشی c هم یاد بگیری . اسمبلی زبان سطح پایین و به زبان ماشین نزدیکتر . یک کمی اولش درکش سخته ولی c به زبان ما انسانها نزدیکتره.
سلام به همه .
به نظر من c . میدونی چرا چون علم روز دنیا داره به سمت این زبان پیش می ره . اگه اسمبل کار کنی بعداً مجبور میشی c هم یاد بگیری . اسمبلی زبان سطح پایین و به زبان ماشین نزدیکتر . یک کمی اولش درکش سخته ولی c به زبان ما انسانها نزدیکتره.
سلام
من می خوام پروگرامر STK200/300 رو بسازم ولی درمورد نحوه کار و برنامه ای که میشه باهاش کار کرد چی زی نمیدون میشه یه کمکی بهم بکنید
سلام
من روگرامر STK200/300 رو ساختم با برنامه PonyProg وقتی که دکمه ی prop رو میزنم Test OK رو میده و کالیبره هم همینتور ولی وتی می خوام پروگرم کنم پیغام Device missing or unkonuwn Device نمیدونم چی کار کنم خواهش میکنم سریع جواب بدین
خیلی ممنون
سلام، من در مورد یه پروژه با میکرو نیاز به کمک دارم. voice recorder. این کدها رو دارم ولی کامپایل نمیشه. اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من هر کاری میکنم نمیتون یه رشته رو با کمک دستور scanf و یا gets بگیر اگه میشه کمکم کنید
من امروز 4 تا DotMatrix 8*8 به قیمت 1000 تومن گرفتم ولی طرز کارش با اونی که تو پروتئوس هست کاملا فرق میکنه چیکار کنم
کمکم کنید حیاطی هست
سلام به همه
قبل از همه چيز بايد بگم من تازه واردم و گوشزد كنم كه اگه خواستين جواب بدين لطفا خيلي كلمات تخصصي به كار نبرين
فرق ميكرو كنترلر atmega16 باatmega8 چيه؟
كلا سؤالم اينه كه اين شماره ها(حالا نه فقط 16با8) با هم چه فرقايي دارن؟مثلا تو يه مداري كه بايد m16 بزاري اگه m8 يا m48 بزاري چي ميشه؟
من يه آموزش avr از سايت ايران ويج دانلود كردم حالا ميخوام برم ميكروكنترلر بخرم واسه همين اين سؤالو كردم.
راستي اگه بخوام پروگرامر بخرم،چي بخرم كه اگه زدم توكار ميكرو به درد همه ميكروها بخوره وبا بسكام جور باشه؟
خوب وارزونشو(با ذكر قيمت اگه ميدونيد) معرفي كنيد وبگيد موقعي كه خواست بخرم چي بايد بگم؟
با تشكر از صاحبان فن
سلام .
خوب هستين ؟
يك ميكروي Atmega16 با مدل Atmega32 تفاوت زيادي ندارند . تفاوت اصلي در مقدار حافظه هردوست . كه به ترتيب 16 و 32 كيلو بايت حافظه ي فلش دارن . و بقيه ي امكانات جانبي و فركانس كاري و ولتاژ كاري و EEPROM و SRAM و . . . مشابه هستند .
مدل هاي جديد پروگرامر زياد اومده توي بازار . پروگرامر قيمت بالا هم داريم . ولي شما وقتي بري بازار بگي چي ميخواي اونا بهتر ميتونن راهنماييت كنند . پروگرامر هاي USBASP وSTK200300 مدل هاي خوبي هستند .
سلام .من تو یه مشکل افتادم .یه برنامه می خوام با بسکام بنویسم که بتونه کدی رو که ریموت کنترل مثلا تلویزیون یا هر ریموتی میفرسته رو برام رو ال سی دی نمایش بده ولی هر کار میکنم نمیتونم.
تورو خدا یکی بهم هر چه سریعتر کمک کنههههههههههههههههههههههه هههه.![]()
سلام دوستان
من برای برنامه نویسی avr از نرم افزار bascom و زبان بیسیک استفاده می کنم .
من یک متغیر به نام number از نوع integer دارم و میخوام این متغیر رو به یک متغیر دیگر از نوع string وصل کنم
مثلا :
number = 12
و میخوام روی lcd نشون بده :
i have 12 apple
و 12 رو از روی number بخونه .
لطفا کمکم کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)