مردم از خنده
جالبه
مردم از خنده
جالبه
اههههههههههههههههه چقدر ستاره داره!
آقا شما جنرال نیستید!!![]()
حالا که از pes صحبت کردین منم یکی از صحنه های عجیبه شا میگم
من یه بار تو pes 10 خطای ساده ای رو حریف کردم بعدا داور به بازیکنه من کارت قرمز داد
یه برم تو pes 09 افساید شد خط آفسایدا بیرون از زمین کشید
من تو کرایسیس یه مرحلش یه یارو رو پیدا کردم در حال روم به دیفار شاشیدننیم ساعت داشتم میخندیدم.
تو بازی فالوت 3 وقتی داشتی تو نقشه گشت میزدی ، یهو یه آدم رو دیدم داشت فرار میکرد ( از دست کی معلوم نبود ) تا رسیدم فقط میگفت بدو بدو .... آخرشم نفهمیدم کجا رفت ... هر دفعه میدیدم داشت فرار میکرد ...
این صحنه ی اول AC هم که تو حرمسرا هستیو اون زنا میان بهت می چسبن خیلی مسخره بود !!!
این صحنه صد در صد ساختگی است و فقط از روی محیط و کاراکتر ها ساخته شده.
بیشتر جنبه ی طنز داره.
از یه این کاره هم سوال کنی، همین رو بهت میگه.
ولی در کل جالبه.
این یارو که تو وان خوابیده، آدم نیست. بلکه یه عروسک انسان نما است.معمولا بعضی از آقایان مجرد تو وان حمومشون از این چیز ها دارند.بعضی از قابلیت های یه انسان رو داره.البته تو کشور های غربی بیشتر از این چیز ها استفاده میشه... استفاده از این چیزها در کشور های اسلامی حرام است.
من این صحنه رو تو همون اولین باری که بازی کردم دیدم. البته نحوه ی جیش کردنش یه کمی عجیبه. هر دو دقیقه یک بار این کار رو انجام میده، هر بار هم اندازه ی دو لیتر آب ، از بدنش خارج میشه.
رفتم رو حالت نامرئی و رسیدم بهش و دخلش رو آوردم که دیگه سر پستش شیطونی نکنه.
اتفاق جالبی که هنوز یادم مونده: یه بار تو GTA: Vice City داشتم تو یه بولواری با سرعت با ماشین میرفتم که محکم از پشت زدم به یه موتوری. به شدت از رو موتور پرت شد و خورد به یه دونه از تیرای چراغ برق کنار بولوار و تلپی افتاد رو زمین. موقع برخورد صدای خیلی باحالی داد! کلی خندیدم...
در عوض الله صیغه را حلال نموده است برای امت شیعه.
◙
Last edited by Balrog; 23-11-2009 at 03:12.
خنده دار تین صحنه ای که دیدم:
تو مدال آف هانر 5 به یارو نارنجک انداختم ارور فیزیک داد افتاد ولی دستش گیر کرد به سقف خودش مثل روروک بالا پایین میرفت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)