بحث در مورد هر چی به غیر از موضوع تاپیک بسه دیگه لطفا از شناسنامه های خودتون کپی بگیرید بزارید تو پروفایلتون خلاص.
+
من کمی در مورد شخصیت رایدن بگم ..
در کل 90 درصد شخصیت های بازی متال گیر یک کلونی هستن
MZ گروهی که با درست کردن کلونی های ساخته شده از روی DNA بیگ باس سرباز بزرگ قرن خواست تا بتونه مثل اون یک سرباز تمام عیار درسته کنه دقت داشته باشید تمامی این کلونی ها درست نمیشن و تک و توک هستن که درست از اب درمیان و معمولا عمرشون خیلی کوتاه میشه ( نمونش پیری زود رس اسنیک در متال 4 )
رایدن هم یه کلونی هستش اما این کلونی در اواسط کار در ماجرای بیگ شل سمت خودش رو تغییر میده بعد از این که حقایقی رو میفهمه .
رایدن عاشق دختری به نام زر هستش که در متال گیر 2 باهاش برخورد میکنیم و میبینیم
او یک پسر داره که مثل خودش دیوانه شمشیر بازی هستش و در اخر داستان متال گیر 4 میبینیم که چیزی حدود 6 یا 7 سال سن داشت
رایدن از طرف هواداران سری متال گیر تا قبل از متال گیر 4 به منفورترین شخص تبدیل شده بود زیرا که در متال 2 همه منتظر بودن تا بعد از چند سال دوباره با اسنیک بازی کنند و درحالی که بعد از دو ساعت گیم پلی باقی ماجرا به ر ایدن سپرده یمشه و اسنیک به عنوان دوست کنار ما هستش اما به لطف کمک هایش در قسمت چهارم به اسنیک محبوبیت خودش رو بازمیگردونه
رایدن در متال گیر 2
رایدن در متال گیر 4
رایدن جدید...
اما در مورد کلمه رایدن اگر دقت کنید یک رایدن دیگر داریم در سری کمبات این رایدن خدای اذرخش هستش و تقریبا شبیه همین رایدن هستش رایدن ها اصولا با برق و الکتریسیته کار دارند که من در طی مواردی که در این چند روز بررسی کردم زات اصلی رایدن بازی با برق و این موارد هستش و قدرتی فزایند داره
قدرت ای رایدن ها همیشه در ناپدید شدن و استفاده از الکتریسیته هستش که بعضی ها هستن که تیرشون فقط در استفاده و تامین انرژی از الکتریسیته بهره میبرن که رایدن متال گیر از این دسته میتونه حساب بشه