تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 40 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 393

نام تاپيک: بحث هاي همينطوري (همون بحث آزاد)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.ahad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

E6 هم قابليت هاش مثل همين a1200 هست ؟؟؟!!
    گوشی e6 از a1200 بهتر است اما این برتری زیاد هم محسوس نیست یعنی ( از لحاظ صدا ( کیفیت مطلوب 64 پلی فونیک به جای 40 پلی فونیک در a1200 ) , باتری , ...) نسبت به آ1200 بهتر است در واقع یک مقدار از باگها و ایرادهای آ1200 توی این گوشی کمتر دیده میشه ....البته باید قیمت بیشتر گوشی e6 و این که این گوشی حدود 1 سال از a1200 دیر تر وارد بازار شده رو هم در برتری اون در نظر گرفت .

2. 2 کاربر از Mr.ahad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

e6 قيمتش جقدره ؟؟؟ ولي به نظرم همين a1200 با اين كه تاشو هست بهتره ! همون طور كه دوستمون كفت فراگير تره ! و برنامه هاي بيشتري داره !!! فقط يكي بياد بكه اين iPhone Theme جريانش سركاريه هكه جيجيه !!! ما كه توي كفيم ...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نام بازي : Extreme Air Snowboarding

اين جيه ؟؟؟ ... نوع فرمت خاصيه ؟؟ يا فقط بازي بيش فرض مبايل هست ؟؟؟
    ---
    بعضي جاها زدن FM رو بخش مي كنه و بعضي جا ها زدن كه قابليت راديو نداره ؟؟؟ بلاخره كدومش ؟
    Last edited by bersam; 04-08-2009 at 17:47.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

اره درپوشش شیشه ای هستش.به نظر من این گوشی یکم قدیمی شده و خاک هم اطراف ال سی دیش زیاد جمع میشه.توی این رنج قیمت برو سراغ سایر گوشیهای موتو

6. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزيز...!
    تاپيك جابي هستش اما خوب اگه نتركوننش.....!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اره درپوشش شیشه ای هستش.به نظر من این گوشی یکم قدیمی شده و خاک هم اطراف ال سی دیش زیاد جمع میشه.توی این رنج قیمت برو سراغ سایر گوشیهای موتو
    مثلا جي ؟؟؟ اين e6 طراحيش زياد جذاب نيست ! مثل كوشي هاي SonyEricson هست سري هاي K :| و جون محصول 2006 هست فكر كنم از نظر نرم افزاري هنوز قوي نباشه ! به نظر من اكه قديمي باشه مشكلي نيست ! فقط به نظر من مهم اينه كه از نظر نرم افزاري قوي باشه !
    اين همون Theme يا مدل خاصي بود كه مي كفتم !!!
    بالاي صفحه ي يوتيوبش نوشته
    Motorola A1200 Tunado

اينم عكس هاش :

در واقع همون Iphone Lock هست !!! كه بايد اين نشانه هه رو بكشيش تا قفلش باز بشه !!!(خيلي هم خوب كار نمي كنه ! ولي خيلي شيكه !)

اين در واقع همون منوي iPhone هست !!!

اينم كه همون صفحه ي شماره گير iPhone >>> در حالي كه تصوير هايي كه من از منوي اين كوشي ديدم خيلي با اين فرق مي كرد !!! اون منو ها خيلي خيلي بدرد نخور بود !!!
    ---
    مدل هاي جديدترش مثل a1600 و a1800 قيمتشون جه طورياست ؟؟؟ البته اينا تنها فرق اساسي كه به نظرم با اين a1200 دارن اينه كه GPS رو سابورت مي كنن و اين يه مزيته عاليه !!! D: ولي باز هم به نظرم طراحي اين a1200 نسبت به اين a1600 و a1800 خيلي بهتره (و همجنين قيمت شيرينش !!!) اينا فقط GPS دارن و فقط يه مكابيكسل دوربينشون زياد تر شده !!! يه خورده هم اين اسبيكرش اين كيلوبايت هاش رفته بالا !!!
    Last edited by bersam; 04-08-2009 at 21:04.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب يه سري تحقيقات كردم ... اين كوشي بنظرم تركونده !!! بي زحمت يه a1200 دار بياد به سوالاي قبلي من جواب بده !!!
    بر طبق منابع معتبر، سیستم عامل Android شرکت گوگل روی گوشی‌های A1200 شرکت موتورولا اجرا میشود.
    به به ... و كشفيدم كه Tunado در واقع سيستم عامل كوشي هاي iPhone هست !!! ولي خب اين يه سيستم عامل Open source نيست بس يقينا اون مستر بالايي هكش كرده ...!
    يعني با اين اوضاع !!! مي شه روي اين كوشي اين سيستم عامل ها رو ريخت بس بايد بشه نرم افزار هاي مربوطشون رو هم روش اجرا كرد ؟؟؟!!! D: !!!

اون وقت مثلا نصب كردن و هك كردن اين ها راحته ؟؟؟ يعني مثلا اكه زديم همه جيز رو خراب كرديم راحت ميشه تنظيمات بيش فرض كارخونه رو بركردوند ؟؟؟ يا همون فلشش كرد !!!؟؟؟

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

bersam @
    عزيز ، فكر كنم بري توي تاپيك A1200 اين سوالات رو مطرح كني بهتره. يا صبر كني جاني سرو كلش پيدا بشه -كه فكر نكنم بياد- !!

سوالات عموميت رو من ميتونم جواب بدم ... ولي تخصصي ها رو شرمنده.

تم آيفون داريم ... ولي خوب اين كه شما ميگي -قفل صفحه كليد- اين بنظرم ديگه تم نيست. ولي مطمئنم كه ميشه سيستم عامل مينگ -اسم ا1200- رو عوض كرد. حتي من ديدم ويندوز هم روش نصب كردن.

11. این کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ديشب حدود 10 تا كليب از يوتيوب دانلود كردم و سه جهار تات ريويوي طولاني رو مطالعه مي كردم !!!
    تا 6 صبح بيدار بودم !!! حالا كه نيكاه مي كنم كلا نخوابيدم ! D: !
    فقط مشكل اساسي كه دارم رفتم به جند تا مبايل فروشي بزرك سر زدم ... همشون كفتن ديكه نوي اين كوشي توي بازار نيست ... من اصفهانم ... كسي مغازه اي رو ميشناسه كه موتورولا بياره ؟؟؟ (اكثر مغازه ها فقط دو سه مدل موتورولا رو دارن) اون وقت دست دومش به نظرتون مي ارزه بخرم ؟؟؟ جون كويا كوشي نو نيس ... خدا رو جه ديدي ... شايد از تهران رفتم خريدم ... به نظرم ادم خوبه بره كوشي bluetooth چيني اصل (!!!!!) اك بخره ! اما دست دوم نخره ! معلوم نيست چي از اب در مياد !!!
    ---
    فقط يه سوال تا اين مستر جاني بيادش !!!
    مثلا اين جيزي كه شما مي كي و ميشه سيستم عاملش رو عوض كرد ... اكه مثلا زدم همه جيز رو خراب كردم مي تونم بعد درستش كنم ... يا همون به تنظيمات اوليه فلشش كنم ؟؟؟ بعد هم يه سري تحقيقات كردم ... ديدم كه ميكن مثلا روي فلان ورزن فريم ور (؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟) c2crack نصب ميشه !
    از اين لحاظ جه طوري ورزنش رو جك كنم و جه ورزني از بقيه بهتره ؟؟؟

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوشبختانه این گوشی های موتورلا دارای بوتلودر هستند و در صورت خرابکاری و اگه گوشی روشن نشد میتونی به حالت بوت ببری و درستش کنی ولی اگه نرمافزار سری e رو روی سری r و بلعکس بریزی احتمال داره بوتلودرتم خراب بشه و با تست پوینت میتونی مشکلت رو حل کنی اما برای فهمیدن نوع گوشی میتونی تو منو شماره گیری این رو تایپ کنی www008w که در این صورت ورژن گوشیت مشخص میشه
    درباره خرید هم میتونی از طریق سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اقدام کنی

14. 2 کاربر از rozysara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •