تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 23 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 223

نام تاپيک: { نرم افزار } آموزش نصب ويندوز 7 بر روي لپ تاپ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

با سلام به دوستان
    لپ تاپ مدل سونی وایو VGN FZ340N با ویندوز ویستا دارم.
    می خواستم ببینم میشه روش ویندوز سون نصب کرد؟ایا باید ویستا را پاک کرد یا با حفظ ویستا هم میشه؟
    در ضمن فقط یک درایو دارم ...میشه که پارتیشن بندی کرد ؟با چه نرم افزاری ؟
    دوستان منتظرم
    ممنون
    میشه هر دوش رو داشته باشی.
    اگه میخوای اطلاعاتت حفظ شه و ویندوزت سالم بمونه با paragon partition یا acronis پارتیشن بندی کن. حتی تو ویندوز هم میشه اینکارو کنی فقط ممکنه یه ری استارت بخواد و بعد از ری استارت شدن کارها رو انجام بدن.

بعد از اینکه دو تا پارتیشن ایجاد کردی رو اون یکی جدیده سون بریز.

دوست من یه بک آپ هم قبلش حتما بگیر که یه موقع .... خلاصه مواظب باش که سوتی بدی کل اطلاعاتت میره رو هوا.

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من لپ تاپ مدل VGN FZ 340 N SONY VAIO دارم ....ویستا داره می خوام سون 64 بذارم...
    ولی فقط یک درایو C داره ....
    مراحل نصب ویندوز 7 چیه ....برای پارتیشن بندی چیکار باید بکنم ...
    اگه بعدا مشکلی پیش بیاد میشه ویستا را برگر داند ..؟
    ایا درایور لازمه ؟اگه لازمه از کجا دانلود کنم...
    لطفا کامل راهنمایی کنید
    خیلی خیلی ممنون

4. این کاربر از IRANER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام - من يك لپ تاپ خريدم كه OS نداشت و رووش ويندوز ۷ نصب كردم. اما جالبه كه هارد سيستم ۶۴۰ گيگه ولي ويندوز ۳۰۰ تاشو ميشناسه !!! كسي ميدونه من چيكار كنم ؟

6. این کاربر از elhamnami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام - من يك لپ تاپ خريدم كه OS نداشت و رووش ويندوز ۷ نصب كردم. اما جالبه كه هارد سيستم ۶۴۰ گيگه ولي ويندوز ۳۰۰ تاشو ميشناسه !!! كسي ميدونه من چيكار كنم ؟
    دوست عزیز در تالار مشکلات سخت افزاری / نرم افزاری مطرح کنید ، اینجا جاش نیست

8. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

سلام دوستان
    چند تا سوال داشتم:(مدل لپ تاپ=اینسپیرون 1525،الان هم روش ویستا 32 بیتی نصبه)

1-فرقی میکنه که ویندوز سون 32 بیتی یا 64 بیتی روش نصب کنی؟

2-الان من 4 تا درایو دارم که یکیش خالیه و میخوام ویندوز سونم رو روی اون بریزم ،به عبارتی نمیخوام ویندوز سونم روی c ریخته شه،چی کار باید بکنم؟(در ضمن میخوام ویستا هم کامل پاک بشه)

3-از تو خود ویستا،سون رو نصب کنم یا از طریق بوت کردن؟

4-چه جوری باید الان از تو خود ویندوز ویستا بک آپ بگیرم(اگه این سوال جاش این جا نیست دیگه ببخشید)

10. این کاربر از Alli13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid_egh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ATMOSPHer

پيش فرض

من مشکل دارم با ریختن ویندوز 7 64 بیتی روی لینوپس لینوکس لپ تاپم (ایسر 5741 جی )

dvd ویندوز و میزارم میرم از روی بوت dvd رو انتخاب میکنم اما وقتی بالا میاد روی این صفحه میمونه

چی کار کنم ؟

12. این کاربر از omid_egh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان
    من لپ تاپ مدل VGN FZ 340 N SONY VAIO دارم ....ویستا داره می خوام سون 64 بذارم...
    ولی فقط یک درایو C داره ....
    مراحل نصب ویندوز 7 چیه ....برای پارتیشن بندی چیکار باید بکنم ...
    اگه بعدا مشکلی پیش بیاد میشه ویستا را برگر داند ..؟
    ایا درایور لازمه ؟اگه لازمه از کجا دانلود کنم...
    لطفا کامل راهنمایی کنید
    خیلی خیلی ممنون
    والله مراحل که شبیه ایکس پی هستش. اگه میخوای ویندوز قبلیت بمونه و درایور یه دونه داری باید با دیسک بوت ابل نرم افزارparagon بری بالا و اونجا درایو سی رو دو تیکه کنی. بدون اینکه اطلاعات پاک شه این کارو میکنه .

البته چون باهاش تا حالا کار نکردی پیشنهاد من اینه که کلا از چیزایی که لازم داری بعدا یه کپی رو هارد اکسترنال ورداری و کلا هراد رو فرمت کنی. کجا فرمت کنی ؟ خب تو مراحل نصب ویندوز سون منوهای لازم رو داره.

درایورهای سون تقریبا 90 درصد همون ویستا هستش. فکر نمیکنم نیازی باشه ولی بود باید بگی کدوم قطعه گیر داره تا دوستان کمک کنن.

شرمنده دیر جواب دادم پشت شما رو که ندیده بودم خب ...

---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------

احتمالا باید فرمت بشه. یعنی بری تو کنترل پنل بخش system and security رو باز کنی و گزینه ی create and format hard disk partitions رو بزنی. اونجا کل 640 گیگ رو میبینی و اگه درایوی دارای سیستم فایلی غیر از fat fat32 ntfs باشه باید پاکش کنی و به جاش یه درایور ntfs بسازی که ویندوز اون رو شناسایی کنه.

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------

سلام دوستان
    چند تا سوال داشتم:(مدل لپ تاپ=اینسپیرون 1525،الان هم روش ویستا 32 بیتی نصبه)

1-فرقی میکنه که ویندوز سون 32 بیتی یا 64 بیتی روش نصب کنی؟

2-الان من 4 تا درایو دارم که یکیش خالیه و میخوام ویندوز سونم رو روی اون بریزم ،به عبارتی نمیخوام ویندوز سونم روی c ریخته شه،چی کار باید بکنم؟(در ضمن میخوام ویستا هم کامل پاک بشه)

3-از تو خود ویستا،سون رو نصب کنم یا از طریق بوت کردن؟

4-چه جوری باید الان از تو خود ویندوز ویستا بک آپ بگیرم(اگه این سوال جاش این جا نیست دیگه ببخشید)

64 بیتی کاراییش یه کم بهتره. مشکل خاصی نداره.

من همیشه از بوت نصب میکنم ولی فرقی نمیکنه تقریبا.

برای بک آپ از سی دی بوت نورتون قست Norton Ghost استفاده کن. ورژن آخرش 15 هست.

واسه این که پاک نشه کاری نداره خب رو اون درایو خالی نصب کن. تو مراحل نصب اسم درایو رو درست بزنی چیزی نمشه. حجم درایو و حجم پر شده رو نشون میده نگران نباش. هر کدوم خالی بود رو اون نصب کن.

راستی در مورد پرایمری بودن پارتیشن دقت کن که حتما باید پرایمری باشه. اگه نباشه تو مراحل نصب خودش میگه نیست.

14. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من مشکل دارم با ریختن ویندوز 7 64 بیتی روی لینوپس لینوکس لپ تاپم (ایسر 5741 جی )

dvd ویندوز و میزارم میرم از روی بوت dvd رو انتخاب میکنم اما وقتی بالا میاد روی این صفحه میمونه

چی کار کنم ؟
    والله من هم نمیدونم چشه. اساتید لینوکس باید نظر بدن. دوستان کمک کنید!!!

اینم یه راهی هست که اینجا گفته .... تست کن شاید تا دوستان نظر بدن جواب گرفتی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

من یه مشکلی داشتم در مورد نصب ویندوز روی نوت بوک
    کامل شرح میدم که کمکم کنین !
    یدونه نوت بوک Acer مدل Aspire 1410 که از آلمان آوردن برام و ویندوز 7 اش کامل به زبان آلمانی بودو سر در نمی آوردم ازش
    به ناچار خواستم عوض کنم و با هزار دنگ و فنگ XP ریختم که کلی از درایورهاشو نشناخت !!!
    حوصله سرچ برای درایوراشو نداشتم!
    الان ویندوز 7 Ultimate که داخل King 2010 هستو نصب کردم فقط بلوتوث و فک کنم نشناخته !
    که خواستم تنظیمات bios رو به حالت default برگردونم که دیگه ویندوزه بالا نیومد و درواقع تو صفحه لود 7 یهو این صفحه آبی میاد و ریست میشه !!!
    کسی میدونه مشکل از کجاس ؟؟؟؟ و چیکار باید بکنم .؟
    شرمنده طولانی شد !

18. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

من روی لپ تاپ vaio vpccw14fx می خوام ویندوز 7 بریزم خودش ویندوز 7 داره ولی کلی نرم افزار روشه و کلی سرعتش پائینه درضمن نسخه ultimate هم نیست اسه همین می خوام عوضش کنم می خواستم ببینم اگه عوضش کنم درایوراش رو باید از کجا بگیرم آخه هیچ سی دی با لپ تاپ بهم ندادند و اینکه وقتی عوضش کنم دکمه های fn کار میکنه؟
    الان رفتم تو سایت سونی و درایور های مدل لپ تاپم رو پیدا کردم سه تا سوال برام پیش اومده من می خوام ویندوز 7 نسخه ultimate رو نصب کنم ولی تو سایتش فقط برای اکس پی و 7 نسخه home premum رو گذاشته باید چیکار کنم؟
    دوم اینکه اصلا بعد نصب ویندوز 7 تمام این درایورهایی که نوشته که حدود 2 گیگ می شه نیازه دانلودشون کنم؟
    سوم هم اینکه وقتی تو سایت esupport.sony درایورهای انتخابی رو که تیکش رو زدم چی رو باید بزنم که دانلود بشه؟
    Last edited by hadi_vazi; 10-11-2010 at 23:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •