تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 107

نام تاپيک: سوال و جواب

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. ممنون بابت راهنماییهاتون اما متاسفانه... البته بعضی از جاها رو که گفته بودید تغییر دادم و در انتها, براتون میزارم. ممنون میشم جاهای مشکل دار برنامه رو اصلاح و کامل کنید

این کتاب من از مثال های فوق العاده ساده ای برای آموزش استفاده میکنه و درعوض, آخر فصل, چیزهایی میخواد که حتی مشابه اون رو حل نکرده و باعث میشه من اینطوری مزاحم شما بشم. بازم از زحماتتون تشکر میکنم البته از تمرینات این فصل, 3 سوال دیگه مونده که امیدوارم برای حل اونها نیازی نباشه به شما زحمت بدم. بازم ممنون

همنامی پارامتر سازنده با عضو داده و برای مقدار دهی هم از = استفاده کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توابع گذاشتن و برداشتن رو از نوع void تعریف کردم و داخلشون از cout استفاده نکردم اما تابع گت نمایش موجودی رو...
    کد:
    شرمنده, درمورد باقی اشکالات برنامه, چیزی جز همونهایی که خودم و اون دوستمون نوشتن به نظرم نرسید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کد:
    این برنامه خودته که اصلاح شده و تو چند تا پست قبل تر برات گذاشته بودم..مث که اصلا توجه نکردی بهش.این رو همه اش رو توی یه فایل بریز و کامپایل کن.من اجراش کردم ارور نداره.
    اگر می خوای توی فایلهای خاصی باشه اسم فایلها رو بگو بعد هم بگو می خوای کدوم قسمت توی کدوم فایل باشه .بابا دیگه خودت ماشالله ناشی نیستی.بیتشر توجه کن.
    اگه می خوای ارور های برنامه ات رو بدونی باز هم قضیه فرق می کنه.دقیق بگو چی می خوای.
    این برنامه توی توابع عضو برداشت و واریز گزارش از موجودی جدید میده.تو تابع نمایش موجودی هم همینطور.
    یه بار امتحانش کن.
    Last edited by ali zi zeperto; 27-09-2009 at 22:06.

3. این کاربر از ali zi zeperto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام. ممنون بابت راهنماییهاتون اما متاسفانه... البته بعضی از جاها رو که گفته بودید تغییر دادم و در انتها, براتون میزارم. ممنون میشم جاهای مشکل دار برنامه رو اصلاح و کامل کنید

این کتاب من از مثال های فوق العاده ساده ای برای آموزش استفاده میکنه و درعوض, آخر فصل, چیزهایی میخواد که حتی مشابه اون رو حل نکرده و باعث میشه من اینطوری مزاحم شما بشم. بازم از زحماتتون تشکر میکنم البته از تمرینات این فصل, 3 سوال دیگه مونده که امیدوارم برای حل اونها نیازی نباشه به شما زحمت بدم. بازم ممنون

همنامی پارامتر سازنده با عضو داده و برای مقدار دهی هم از = استفاده کردم
    کد:
    توابع گذاشتن و برداشتن رو از نوع void تعریف کردم و داخلشون از cout استفاده نکردم اما تابع گت نمایش موجودی رو...
    کد:
    شرمنده, درمورد باقی اشکالات برنامه, چیزی جز همونهایی که خودم و اون دوستمون نوشتن به نظرم نرسید
    خواهش مي کنم دوست عزيز ...
    برنامه رو تست نکردم . ولي ظاهرا ايرادي نداره . اگه از تابع main اي که دوستمون گذاشتن استفاده کنين ديگه کار تمومه .
    اي کاش برنامه رو که کامپايل کردين و ارور ديدين اون ارور رو يادداشت کرده و اينجا بنويسين تا راحت تر و سريع تر راهنمايي بشه . فکر کنم قبل از اينکه برنامه سالم رو ببينين بهتره بدونين ايراداتتون چي بوده و چجوري حل ميشه تا براتون تجربه بشه .
    موفق باشين ...

5. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بلاخره برای پروژه تک فایل, تونستم برنامه رو کامل کنم اما برای پروژه 3 فایل, با اینکه از همون برنامه تک فایل پیرووی کردم اما بازم خطا میده (گذارش اون رو در انتها براتون میزارم)
    تنها مشکل برنامه تک فایل, اینه که کلمه "میباشد" رو در انتهای پیغام تابع "گت نمایش موجودی" نمایش نمیده؟ و مسئله دیگه اینکه من فقط یک شی از کلاس مربوطه ایجاد کردم چون شی دوم اصلآ تو برنامه استفاده نشد درصورتی که در سوال, 2 شی درخواست کرده؟

این کدهای برنامه در یک فایل:

کد:
    و این هم کدهای برنامه در پروژه اصلی با 3 فایل
    کد:
    کد:
    کد:
    اینم گزارش
    کد:

داره خودمونی میشه dante3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان لطفا یکی کمک کنه.
    توی c چه جوری میشه کاما بالای حرف زد مثلا اینجا:

cha=a;cha<f

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بلاخره برای پروژه تک فایل, تونستم برنامه رو کامل کنم اما برای پروژه 3 فایل, با اینکه از همون برنامه تک فایل پیرووی کردم اما بازم خطا میده (گذارش اون رو در انتها براتون میزارم)
    تنها مشکل برنامه تک فایل, اینه که کلمه "میباشد" رو در انتهای پیغام تابع "گت نمایش موجودی" نمایش نمیده؟ و مسئله دیگه اینکه من فقط یک شی از کلاس مربوطه ایجاد کردم چون شی دوم اصلآ تو برنامه استفاده نشد درصورتی که در سوال, 2 شی درخواست کرده؟
    چاپ نکردن کلمه mibashad به اين خاطره که قبل از اون يه چيزي از تابع return کردين . وقتي اجراي تابع به اولين return برسه ، اجراي تابع تموم ميشه و به دستورات بعدي نمي رسه .
    در مورد سوال دوم هم خب شما دو شيء بگيرين . چه فرقي مي کنه .
    اين خطاهايي هم که کامپايلر گرفته Syntax Error‌ نيست . شما اسم اون سه تا فايلتون چي هستن ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان لطفا یکی کمک کنه.
    توی c چه جوری میشه کاما بالای حرف زد مثلا اینجا:

cha=a;cha<f
    يعني چجوري سمي کالن نوشت ؟
    متوجه سوال نشدم .

10. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dante3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

يعني چجوري سمي کالن نوشت ؟
    متوجه سوال نشدم .
    اخه اسمش را هم نمی دونم .این سمی کالن را می تونید برام تایپ کنید شاید همو.ن باشه که من می خوام.
    for(cha=a;cha<=f;cha++)
    تو خط بالایی دور a وf باید یه علامتی بزاریم . نمی دونم چه جوری باید قرار بدم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اخه اسمش را هم نمی دونم .این سمی کالن را می تونید برام تایپ کنید شاید همو.ن باشه که من می خوام.
    for(cha=a;cha<=f;cha++)
    تو خط بالایی دور a وf باید یه علامتی بزاریم . نمی دونم چه جوری باید قرار بدم.
    for(cha = 'a' ; cha < 'f' ; cha++)
    شما منظورت ' کوتیشن' ه.
    برای کاراکتر ها از کوتیشن استفاده می کنن
    و برای رشته ها از " دابل کوتیشن".

13. 2 کاربر از ali zi zeperto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها من يه سوال دارم نميدونم کجا بايد مطرحش کنم؟! الگوريتم تفريق اعداد با علامت چيه؟ خواهش ميکنم کمکم کنيد اگه تا فردا تحويلش ندم بيچاره ميشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •