دوستان لطفن یکی جواب پست ما هم بده.
ممنون
دوستان لطفن یکی جواب پست ما هم بده.
ممنون
سلام ببین دوست عزیز اگه بخوام بدون تعصب بگم از نظر مولتی مدیا ( دوربین موزیکو ....) سری ان بهتره شما فقط از نظر اینترنتو .... میتونه خیالتون راحت باشه ، منم ای 71 داشتم و تفاوت زیادی با این نداره به قول دوستومن اون محکمتر و خوشدست ترم هست صدای تو هدفون ای 72 بهتره ولی صدایه بیرونش نه ، از نظر سرعتم تفاوت چندانی حس نکردم و تو بخش ایمیلم به مشکل خوردم .کلا یه سری ایرادای نرم افزاری داره شاید زمان که بگذره با اپدیت حل شه .
هدف خوده من از خرید این گوشی این بود که از این استیل گوشیها خوشم میاد مثله بلک بریو ...
سلام
من نمیدونم چرا هر کاری میکنم نمی تونم گوشی خودم را با ورژن جدید( 31.023 )update کنم؟ علت خاصی داره؟
با تشکر
خوب توی این شات که گذاشتی مشکلی نیست برای آپ دیدت
از پیغامی که میده یه شات بذار
راستش وقتی با برنامه آپدیت کننده می خواهم گوشی را آپدبت کنم میگه گوشی شما آپدیت است و نیاز به آپدیت ندارید!
من از وقتی که به ورژن 31 آپ دیدت کردم مپ ش فرق کرده و توی این ورژن قطب نمای دیجیتالش کار نمیکنه !!!!!!!!!!
7370 هم کردم خاک برسر رفته جزء فریم ورش
راه حلی داره؟!
زنگ زدم نوکیا حل شد گفت دکمه 5 رو نگه داره . مشکل حل شد
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
من وقتی از شرکت چک میکردم میگفت آپ دیدت نداره ولی وقتی از جای دیگه تست کردم ، 31 رو با خود گوشی 15 مگ بود گرفتم و آپ دیدت کردم چند تا برنامه اضافه کرده که یکیش بلک لیست هم برای مسیج هم تماس خیلی باحال ه
سرعت گوشی کمی هم بالا رفته
من قبلا نمیتونستم تگ ها رو تو گالری ادیت کنم ولی الان تونم درست شد
![]()
یک سوال داشتم،
اول اینکه بعد از آپدیت این برنامه بلاک کردن مسیج و تماس رو ا زکجا میشه پیدا کرد و به چه اسمی است؟ ثانیا من نقشع ایران رو با برنامه OVI دانلود کردم ولی نمیدانم که از کجا و چگونه می توانم آن را بصورت آفلاین اجرا کنم؟
با سپاس
دوستان من با E72 یک مشکل در تنظیمات email دارم.
آنهم این است که وقتی مثلا اکانت gmail خودم را وارد میکنم ، بر خلاف همیشه، E72 تنظیمات ان را اتوماتیک انجام نمیده! یعنی مثلا من مجبورم که incoming یا outgoing mail server را خودم وارد کنم! کسی راه حلی برای این موضوع سراغ داره؟
سلام دوستان
من این گوشی خوشگل رو خریدم و یه سوال برام پیش اومده... وقتی توی منوها به صفحه lcd خیلی دقت میکنم احساس میکنم صفحه مقدار خیلی خیلی کمی حالت رگه رگه داره البته وقتی رو صفحه اصلی هستم و روی والپیپر اصلا متوجه نمیشم. میخواستم ببینم این مشکلی نیست؟ البته شاید هم من زیادی حساسیت به خرج میدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)