با تبدیل میشه ولی فایده نداره چون خروجیت آنالوگه ! همون کارایی که گفتم بکن ! رزولوشن هم 1600 در 900 !
قیمتش 250.000 ! کارته گرافیکت چیه !؟
با تبدیل میشه ولی فایده نداره چون خروجیت آنالوگه ! همون کارایی که گفتم بکن ! رزولوشن هم 1600 در 900 !
قیمتش 250.000 ! کارته گرافیکت چیه !؟
ممنون . راستي اين پايه اش تنظيم نميشه ؟؟؟!!
يه كم ميخوام ارتفاعش رو بالا ببرم !!
Last edited by panther99; 29-10-2009 at 21:08.
این جور چیزاشو نمیدونم ! قابلیت نصب روی دیوار رو هم داره ! ولی چجورش رو نمیدونم ! خودم میخوام نصب کنم رو دیوار !
9600 GT | میگم به 19 اینچ هم راضی هستما...
با 9600 کمی مشکل به وجود میاد با این مانیتور ! مگه فول اچ دی نمیخوای !؟ زیر 21.5 اینچ نداریم ! تو رزولوشن فول اچ دی هم با این کارت کمی به مشکل میخری تو بعضی از بازی ها !
خب اگه مشکل داره، فول اچ دی مهم نیست. قیمت 19 اینچا چطوریاست ؟
اگه اشتباه نکنم حدود 200 تومنه
آقا اين 20500 رو وقتي تو حالت دايناميك كنتراست ميذارم وقتي ميره جاهايي كه تيره هست نورش اتوماتيك كم ميشه !!!!! ( مثلا موقع لود ويندوز يا ديدن يه فيلم جاهيي كه تقريبا تاريكيه مطلقه !!
كاري نميشه واسش كرد ؟؟؟؟
در ضمن براي بالا بردن كيفيت تكست چه تنظيماتي بايد انجام بديم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تعریف Dynamic Contrast همینه... وقتی تصویر تاریک هست نور پس زمینه پایین میاد تا تصاویر سیاه بهتر نمایش داده بشن ... اینکه در ناحیه های سیاه جزئیات خیلی بد دیده میشن به کیفیت پایین پنل مانیتور برمی گرده که البته در همه مانیتورهای این رده قیمت به همین شکله.
20500 رو وقتي به كيس وصل ميكنم سيستم خاموشو روشن ميشه بعد دوباره كار ميكنه ولي وقتي مانيتور به كيس وصل نيست همچين مشكلي پيش نمياد ! ( فقط هنگام روشن كردن سيستم اين مشكل به وجود مياد )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)