تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 25 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 244

نام تاپيک: Captain Tsubasa

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من توی ویندوز 7 همین برنامه رو اجرا کردم شما باید همه کار های پست دوم رو انجام داده باشید مخصوصا Directx خیلی مهمه حتما باید همونو دانلود کنید که توی پست دوم گذاشته شده

من با همین cpu و گرافیک 8400GS حدود 30 فریم میگرفتم و بازی خیلی کند بود
    میدونم اونم دانلود کردم نصبم شد بدون هیچ مشکلی .. البته ارور معلومه چی میگه. میگه این فایل دی ال ال روی سیستمم نیست هرچیم میگردم جایی برای دانلودش نیست
    ویرایش: ویندوز شما 32 بیتی هست؟
    Last edited by dashmojtaba; 26-08-2009 at 14:49.

داره خودمونی میشه GEDAA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

من همون اول کار برنامه PCSX2 رو نصب کردم اجرا که خواستم بکنم این ارور داد:

الان چیکار کنم؟ نکنه تو ویندوز7 اجرا نمیشه؟ چون تو نصبشم نوشته های صفحات نصب همش علامت ؟؟؟؟؟؟؟ بود!
    این فایلو باید بگیری تو سیستم 32 کپی کنی

4. این کاربر از GEDAA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

میدونم اونم دانلود کردم نصبم شد بدون هیچ مشکلی .. البته ارور معلومه چی میگه. میگه این فایل دی ال ال روی سیستمم نیست هرچیم میگردم جایی برای دانلودش نیست
    بله ویندوز من 32 بیته

برای منم همین ارور رو میداد فایلش رو دان کردم مشکل حل شد البته باید توی system32 کپی کنی

من از اینجا فایل رو گرفتم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از d_a_n_t_e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من امروز مد Story رو تموم کردم و به نظر من تا اینجایی که دیدم بهترین EVENT بازی مال گلی هست که به آلمان میزنیم خیلی قشنگه

راستی krauser جان این لول ها که بالا میره به قدرتت اضافه میکنه منظورم همون عددی هست که وقتی با انرژی کامل وارد دوئل میشی بالا سمت راست نوشته یا اینکه میتونی توی بخش My Capitan قدرت بازیکنت رو زیاد کنی ؟

شماره بازیکن من 0 هست چطوری میشه تغییرش داد ؟

ممنون
    مبارکه عزیز بله لول ها که بالا میره قدرت هات بیشتر میشه یعنی یه مقدار به قدرت شوت زنیت اضلفه میشه یه مقدار به سرعتت یه مقدار به قدرت توپ نگه داریت یه مقدار به اون طاقتت اضافه میشه اگه دقت کنی میبینی وقتی می دوی طاقت بازیکنت تموم میشه و دود آبی ازش بلند میشه که اگه پاس ندی خیلی راحت ازت میگیرن توپ رو او درجه خستگیت هم بیشتر میشه کلا همه پارامتر ها هم توی Story Mode و هم توی My Captain با لول گرفتن افزایش پیدا می کنن بهترین راه لول گرفتن فقط دوئل کردن ها هست فقط باید دریبل کنی و تکل بزنی شوت زدن و گل زدن خیلی تاثیر کمی دارن با توپ دویدن هم که ابدا تاثیر نداره.

شماره My Captain هم که صفر هست و تغییر پیدا نمی کنه

اتفاقاً فایل قبلی اکستراکت میشد ولی بعد از نصب روی آیکونه کلیک میکردم ارور میداد حالا این فایلم دانلود کردم خواستم اکستراکت کنم پاسورد میخواد !

پسوردش krauser هست اتفاقا چون پست دوم رو ویرایش کردم و فایل نصبی جدید رو گذاشتم پسورد قبلی رو هم برداشتم. بود این پسورد کنارش

من ویندوزم SP3 هست سرویس پک سه هم که 64 بتی نداره ذاتا 32 بیتی هست. البته سیستمم 64 بیتی هست. من نمی دونم شما ها که از 7 و ویستا استفاده می کنید چرا از XP SP3 غافل میشید هنوز هم بدون مشکل ترین ویندوز جهان XP SP3 هست من زمانی XP رو کنار می ذارم که نتونم برنامه های دلخواهم رو روش نصب کنم. درست مثل ویندوز 98 که زمانی گذاشتمش کنار که دیگه بسیاری از نرم افزارهای جدید رو ساپورت نمی کرد. درست وقتی که این مسئله برای XP پیش بیاد به سمت ویندوز جدید می رم.

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مبارکه عزیز بله لول ها که بالا میره قدرت هات بیشتر میشه یعنی یه مقدار به قدرت شوت زنیت اضلفه میشه یه مقدار به سرعتت یه مقدار به قدرت توپ نگه داریت یه مقدار به اون طاقتت اضافه میشه اگه دقت کنی میبینی وقتی می دوی طاقت بازیکنت تموم میشه و دود آبی ازش بلند میشه که اگه پاس ندی خیلی راحت ازت میگیرن توپ رو او درجه خستگیت هم بیشتر میشه کلا همه پارامتر ها هم توی Story Mode و هم توی My Captain با لول گرفتن افزایش پیدا می کنن بهترین راه لول گرفتن فقط دوئل کردن ها هست فقط باید دریبل کنی و تکل بزنی شوت زدن و گل زدن خیلی تاثیر کمی دارن با توپ دویدن هم که ابدا تاثیر نداره.

شماره My Captain هم که صفر هست و تغییر پیدا نمی کنه

پسوردش krauser هست اتفاقا چون پست دوم رو ویرایش کردم و فایل نصبی جدید رو گذاشتم پسورد قبلی رو هم برداشتم. بود این پسورد کنارش

من ویندوزم SP3 هست سرویس پک سه هم که 64 بتی نداره ذاتا 32 بیتی هست. البته سیستمم 64 بیتی هست. من نمی دونم شما ها که از 7 و ویستا استفاده می کنید چرا از XP SP3 غافل میشید هنوز هم بدون مشکل ترین ویندوز جهان XP SP3 هست من زمانی XP رو کنار می ذارم که نتونم برنامه های دلخواهم رو روش نصب کنم. درست مثل ویندوز 98 که زمانی گذاشتمش کنار که دیگه بسیاری از نرم افزارهای جدید رو ساپورت نمی کرد. درست وقتی که این مسئله برای XP پیش بیاد به سمت ویندوز جدید می رم.
    الان درست شد میرم ادامه تنظیماتو انجام بدم والا کم کم به این فکر افتاده بودم که به 64 بیتی جواب نمیده..
    والا من علت اینکه به سون و ویستا علاقه دارم به خاطر جدید بودنشه و میخوام آپ تو دیت باشم یکیشم اینه که ظاهرشون زیباس همین وگرنه در مورد بی نقص بودن سرویس پک سه چندان اطلاعی ندارم ولی کلاً قبول دارم ایکس پی موفق ترین سیستم عامله و سرویس 3 هم نهایی ترینشه..

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من کارت گرافیکم ati radeon 512 سری 4830 ddr3 هست سی پی یوم amd phenom triple core 8450 2g کدومش قوی تره؟(برای انتخاب پلاگین گرافیک)
    (یه سوال خارج از برنامه: من قبلنا فکر میکردم سی پی یوم یه کم ضعیفه 2 گیگاهرتز ضعیف نیست؟ کلاً سی پی یوم خوبه؟)

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض پست چهارم ویرایش شد

من کارت گرافیکم ati radeon 512 سری 4830 ddr3 هست سی پی یوم amd phenom triple core 8450 2g کدومش قوی تره؟(برای انتخاب پلاگین گرافیک)
    (یه سوال خارج از برنامه: من قبلنا فکر میکردم سی پی یوم یه کم ضعیفه 2 گیگاهرتز ضعیف نیست؟ کلاً سی پی یوم خوبه؟)
    خوب معلومه CPU شما 3 هسته ای هست پس قوی تره شما توی اون قسمت تنظیمات گرافیک اون Hardware رو به Software تغییر بده ببین سرعت بازی بهتر میشه یا نه

ویدیو های Event های مربوط به بازی آزومایچی

Event 1 : Souda's Kamisori Tackle - 1.6 mb
    کد:
    Event 2 : Souda Stricks His Kamisori Shoot - 2.2 mb
    کد:
    Event 3 : Souda Stricks His Revers Kamisori Shoot - 1.1 mb
    کد:
    Event 4 : Tsubasa Stricks Overhead Shoot - 3 mb
    کد:
    به پست چهارم تاپیک اضافه شد
    Last edited by Spaniuly; 26-08-2009 at 22:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خب بخش my captain رو هم تموم کردم خیلی باحال بود و همه شوت ها رو یاد گرفتم

راستی بازی جایی برای تنظیم سختی نداره اینطوری که خیلی بازی آسونه و اصلا حال نمیده

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب بخش my captain رو هم تموم کردم خیلی باحال بود و همه شوت ها رو یاد گرفتم

راستی بازی جایی برای تنظیم سختی نداره اینطوری که خیلی بازی آسونه و اصلا حال نمیده
    کلا این بازی بیش اندازه آسونه نمیشه سخت تر کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •