هیچ منبع معتبری نداره 100 درصد Fake ....
هیچ منبع معتبری نداره 100 درصد Fake ....
بله منم قبول دارم احتمالاً Fake باشه ولی خوب این دو تا بنچمارکی که من و شما گذاشتیم بهم نزدیکن اگه دقت کنی، اینجوری دو حالت وجود داره یا یکی رو از اون یکی کپی کردن یا نه واقعاً درسته. حالا فعلاً صبر میکنیم ببنیم چی میشه.
مطمعن باشید fermi حتی نزدیک به این رکورد ها هم نمیتونه بشه در رویاییی ترین پیش بینی ها !
حدس من (که تا حدود زیادی میتونه واقعی باشه)
کارایی gtx380 : معادل 5870 و (احتمالا) تا حدودی قوی تر با قیمت حدودا 70 تا 100 دلار بیشتر (اگر مشخصاتی که گذاشیتد ازش درست باشه)
کارت gtx260 : بین 5870 و 5850 و با قیمتی معادل 5850
و در مرحله ی اول nvidia کارتی رو برای رقابت با 5970 نخواهد داشت .
منتظر انتقاد های کوبنده ی fanboy های nvidia هستم .البته 2 ماه دیگه صبر کنیم میفهمیم بنچهای fake شما درسته
این رو داشته باشید تا به نحوه ی درست کردن این بنچمارکها پی ببرید (طرف حتی بلد نبوده با فتوشاپ کار کنه) بیچاره تامز !
خوبی، اینا گیریم که Fake هم باشن آخه Fake دیگه فوتوشاپ میخواد چیکار خوب چارتها رو Fake درست میکنه دیگه، اینم از اون دلایل بود آوردیاٰ، در مورد قدرت کارتهای گرافیکم چند هفته صبر میکنیم و میبینیم.
WoW بابا ایول از کجا فهمیدی!؟هیچ منبع معتبری نداره 100 درصد Fake ....
با حدس فن بوی ها (چه ای تی آی چه انویدیا)کاری نداریم اکثرا GTX360 رو رقیب 5870 میدونن مثل GTX260 که رقیب 4870 بود یا 9600GT که 3870 بود و ...مطمعن باشید fermi حتی نزدیک به این رکورد ها هم نمیتونه بشه در رویاییی ترین پیش بینی ها !
حدس من (که تا حدود زیادی میتونه واقعی باشه)
کارایی gtx380 : معادل 5870 و (احتمالا) تا حدودی قوی تر با قیمت حدودا 70 تا 100 دلار بیشتر (اگر مشخصاتی که گذاشیتد ازش درست باشه)
کارت gtx260 : بین 5870 و 5850 و با قیمتی معادل 5850
و در مرحله ی اول nvidia کارتی رو برای رقابت با 5970 نخواهد داشت .
منتظر انتقاد های کوبنده ی fanboy های nvidia هستم .البته 2 ماه دیگه صبر کنیم میفهمیم بنچهای fake شما درسته
این رو داشته باشید تا به نحوه ی درست کردن این بنچمارکها پی ببرید (طرف حتی بلد نبوده با فتوشاپ کار کنه) بیچاره تامز !
در واقع کارتی که قراره با 5970 رقابت کنه GTX390 یا GTX 380 هست!حالا این یا رقابته یا له کردن برای این باید صبر کرد چیزی که به نفع کاربر هست رقابته و چیزی که برای فن بویها مهمه له کردن و برتری قاطع هست که اون وقت قیمتهای بسیار بالاتری هم داره!و در مرحله ی اول nvidia کارتی رو برای رقابت با 5970 نخواهد داشت .
در ضمن توی متن لینک و اینکه خودم هم گفتم کاملا مشخصا هست تمام بنچمارکهای فعلی بر پایه حدس گمان یا طرفداری هستند و همگی غیر واقعی نیازی نیست IQ بالای 150 داشته باشیم تا اینو بفهمیم...اینا برای شروع بحث و گفت و گو هست
خوب شد من گفتم خودم اینا غیر واقعی هستند وگرنه فن بوی های ای تی آی حسابی جنجال می کردن!خوبی، اینا گیریم که Fake هم باشن آخه Fake دیگه فوتوشاپ میخواد چیکار خوب چارتها رو Fake درست میکنه دیگه، اینم از اون دلایل بود آوردیاٰ، در مورد قدرت کارتهای گرافیکم چند هفته صبر میکنیم و میبینیم.![]()
Last edited by Kianoosh; 14-12-2009 at 20:08.
نقاشی Liquid هفت ساله از تهران !![]()
اما منم موافقم که سری 300 (با نوجه به دقت و تاخیر NVIDIA) کاملا از ATI های سری 5000 برتر خواهند بود(مثله همیشه !)
راستی کسی میدونه که آیا زمان دقیق برای عرضه مشخص شده ؟! اولین محصولاتی که میان کدوم مدلها هستن ؟!
دقیق که نه اواخر q1-2010 احتمال زیاد GTX360-GTX380راستی کسی میدونه که آیا زمان دقیق برای عرضه مشخص شده ؟! اولین محصولاتی که میان کدوم مدلها هستن ؟!
خداییش تا اون موقع ati هم میتونه یک سری جدید طراحی کنه (شوخی بود!)
این آخرین حدس و گمان های مربوط به 2010 هست که از inc گرفتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amd stays on top ? or nvidia recovers ?
اینطور که صحبتش بود گویا ATI سری 6000 رو Q4-2010 قصد داره عرضه کنه...خداییش تا اون موقع ati هم میتونه یک سری جدید طراحی کنه (شوخی بود!)
این آخرین حدس و گمان های مربوط به 2010 هست که از inc گرفتم
من که شنیدم که ati حتی مدل کارت های سری 6000 رو به سازندگان بورد کارت!!!داده!!!!!!!!!!!!
ati در q2-2010 یعنی فقط 6 ماه دیگه!!! کارت های سری 6000 را به دست مصرف کننده میرساند!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)