تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 30 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 292

نام تاپيک: كلوب براويا

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAN SD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من برا يكي از اقوامم كه تلويزيون سامسونگ داشت سينماي خانگي سوني گرفتم.
    اون هم مي خواست جشن تولدشون رو راه بندازه كه انصافا خيلي هم خوب جواب داد.

ولي به نظر من سينماي خانگي سوني 2 تا اشكال داره
    1-صداي باس رو خوب پخش نمكنه
    2-دامنه تغيير صداش پاييينه

2. این کاربر از IMAN SD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ورودي USB تلويزونهاي سوني فقط براي عكسه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
    يعني هيچ فرمت ديگه نميخونه!!!!!!!
    دوست من كلا ورودي هاي usb ال سي دي كارايي بالايي ندارند.
    در كل پيشنهاد ميشه كه اگه مي خواي تلويزيون سوني بگيري يه سينماي خانگي كه هم usb رو ميخونه و هم ضبط مي كنه رو بگير
    البته خوشبختانه تمام سينماي خانگي سوني هم اين قابليت رو دارن.با حدود 320 تومن هم مي توني بخري
    يا اينكه يه dvd player-ns728 بگير كه نزديك 110 تومن در مياد كه البته فقط usb رو ميخونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

والا من فروشنده نیستم ولی ظاهرا شما فروشنده ای چون به جز اون چیزی که شما مورد نظرته بقیه رو آشغال میدونی حالا نمیدونم شما اینارو تو اتاق آکوستیک تست میکنی یا میاری روشون تنظیمات ویژه و حرفه ای انجام میدی یا همینجوری یه چیزی میگی که یه چیزی گفته باشی علی الظاهر شما کمتر جنبه انتقاد داری چون من به نظر شما انتقاد کردم حالا دیگه خود دانی.
    دوست عزیز من دیگه با شما بحث نمی کنم ولی فقط اینو می گم اگر من فروشنده هستم از چی تعریف کردم من از فیلیپس هم خوشم نیومد تنها چیزی که خوشم امده و خریدم و بعد از فروختن سونیم خریدم پایونییره که واقعا عالیه و الان دارم حسرت م خورم چرا از اول نخریدم...
    اینهم از جواب شما خدای نکرده کسی دعوا نداره ولی ما ایرانی ها انتقاد را به جنبه دعوا میبینیم
    اینجور باشه تمام منتقدین که تو مجله های معتبر فیلم و سینما که انتقاد می کنن و از فیلم هایی که به نظر من و شما هم هیچ نقصی ندارن انتقاد می کنن باید کارشون رو تعطیل کنن حالا شما از انتقاد یک جنبه دیگه رو می بینید بر من خورده نگیرید...

5. این کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من سوالی در مورد سینمای خانگی سونی داشتم که تاپیک مناسب این سوال پیدا نکردم و بهتر دیدم اینجا مطرح کنم این مسئله رو.

1-یه صدای بوق خیلی ضعیفی از سینما خانگی میاد که اگه دقت کنی این صدا رو میشنوی ! علتش چیه؟ میشه برطرفش کرد؟

2-فیلم BBC - A Taste of Iran رو وقتی تبدیل می کنم به DivX و میریزم رو فلش ، سینما خانگی بعد از اینکه 40 دقیه از فیلم رو خوند دیگه میپره بیرون ، انگار که فیلم تموم شده باشه ، در صورتی که فایل فیلم سالم سالم هست چون با کامپیوتر امتحانش کردم!! باید بگم که اگه فیلم های DivX ی که از اینترنت میگیرم رو بخوام با سینما خانگی ببینم هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد. مشکل از کجاست؟

ممنون میشم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من سوالی در مورد سینمای خانگی سونی داشتم که تاپیک مناسب این سوال پیدا نکردم و بهتر دیدم اینجا مطرح کنم این مسئله رو.

1-یه صدای بوق خیلی ضعیفی از سینما خانگی میاد که اگه دقت کنی این صدا رو میشنوی ! علتش چیه؟ میشه برطرفش کرد؟

2-فیلم BBC - A Taste of Iran رو وقتی تبدیل می کنم به DivX و میریزم رو فلش ، سینما خانگی بعد از اینکه 40 دقیه از فیلم رو خوند دیگه میپره بیرون ، انگار که فیلم تموم شده باشه ، در صورتی که فایل فیلم سالم سالم هست چون با کامپیوتر امتحانش کردم!! باید بگم که اگه فیلم های DivX ی که از اینترنت میگیرم رو بخوام با سینما خانگی ببینم هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد. مشکل از کجاست؟

ممنون میشم کمکم کنید
    در مورد سوال اولتون بايد بگم به احتمال زياد شما سيم هاي بلندگو هادقيقا به اون ترتيبي كه در كاتالوك اومده نصب نكرديد بايد به اين نكته خيلي توجه بكنيد. اين مشكل بيشتر كسايي كه سينماي خانگي سوني ميگيرن و به ترتيبي كه در كاتالوك توضيح داده شده عمل نميكنند و در نتيجه از صداش ناراضيند.
    يك اشكال ديگه هم امكان داره باشه و اون اينه كه يكي از سيم هاي بلندگوتون خراب وشما اگر دقت بكني و ببيني دقيقا صدايي كه ميگي از كدوم بلندگو مياد ميتوني مشكلت رو رفع بكني.
    2-در اين مورد بايد بگم به احتمال بسيار زياد مشكل از كانورت شماست.شما نبايد دستگاههاي پخش كننده رو با كامپيوتر مقايسه كني.در واقع دستگاه هاي پخش كننده از فرمت هاي محدودي پشتيباني ميكنند و اگر در اونها كمي مشكل باشه نمي تونند به درستي پخشش كنند.
    نظر من اينه كه شما از يك كانورتور بهتر استفاده كن.
    موفق باشي

8. این کاربر از IMAN SD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H051n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض سؤال در مورد خرید ال سی دی سونی

سلام دوستان، میخواستم بدونم با هزینه 1300 تا 1400 کدوم یکی از ال سی دی های سونی رو بهتره بخرم که کیفیت بالایی داشته باشه؟
    2- به نظر شما برند سونی نسبت به محصولات سامسونگ واقعا برتری داره؟
    3- نظرتون راجع به 550 40s سونی که 40 اینچ هست، چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سونی s550 یکی از ضعیفترین مدلهاست واقعا باعث تاسف که سونی داره همچین مدلی میزنه !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان تو سايز 40 كدوم يكي انتخاب بهتريه ؟ w550 يا v550
    با توجه به اينكه از نظر مشخصات تفاوت چنداني ندارن . من جائي خوندم كه سوني v550 منوي فارسي نداره . آيا اينطوره ؟ از نظر كيفيت تصوير (چه كانالهاي ايراني و چه كانالهاي متفرقه) دوستاني كه اين دو مدل رو دارند ، كدوم بهتره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مدل w خیلی بهتره اما w به تازگی داره در ایران مونتاژ میشه نسبت به مدلهای ساخت مالزیش ضعیفتر شده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مدل w خیلی بهتره اما w به تازگی داره در ایران مونتاژ میشه نسبت به مدلهای ساخت مالزیش ضعیفتر شده !
    v چطور ؟ اونم دستماليش كردن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •