اونجا که تو سطل آشغال بالا آورد خیلی باحال بوداین بهرامه + رادشه خیلی خوب بازی می کنن
اونجاییم که از دهنش پیچو مهره ریخ مردم از خنده![]()
اونجا که تو سطل آشغال بالا آورد خیلی باحال بوداین بهرامه + رادشه خیلی خوب بازی می کنن
اونجاییم که از دهنش پیچو مهره ریخ مردم از خنده![]()
رادش که بازیش فوق العاده است.
بهرام هم خوب بازی میکنه.
اما به نظر من هم باید نقش حمید لولایی رو به کس دیگه میدادن.
موسیقی تیتراز هم خیلی خوب نیست.
دو پاراگراف اول نوشته من یه مقایسه کلی بود و اصلا ربطی به تعداد قسمتهای پخش شده سریال نداشت؛ هر دوی این کارگردانا تا بحال تعدادی کار طنز انجام دادن (البته رامبد جوان طنز هرشبی انجام نداده بود) بنابراین از نوع کارگردانی هر دوی اینها اگه دقت کنیم میتونیم به یه سری ویژگیهای خاص اون کارگردان برسیم.
تازه من توی پاراگراف سوم نظرمو درباره قسمتهای پخش شده گفتم؛ که اونم وجوه مثبت و منفی داشت.
حالا نمیدونم ربط پست تو به حرفایی که من زده بودم چی بود!؟!؟
1-ربطش اینه که اول صبر میکنن یه 10 -15 قسمتی از هر سریال پخش بشه بعد اینجور نقدش کنند البته جسارت نباشه.مثل سریال رستگاران که اول خوب شروع شد اما الان خراب کرده.
تمام کسایی که اینجا پست میفرستن به نوعی دارن قسمتهای مختلف سریالو از منظر خودشون نقد میکنن که هیچ مشکلی هم نداره، پس بهتره این جر و بحث همینجا خاتمه پیدا کنه.
امشب یه سوتی دادن! اونجا که یارو داشت آب کله می خورد بشقابی خالی بود نشون دادن!
سوتی رو دیدید امشب ؟
اون پسره که اومده بود خواستگاری وقتی تو خونه بودن جورابش سفید بود ولی وقتی اومدن تو حیاط
جورابش تیره شد .
دقت کنید متوجه میشید .
Last edited by hopee; 27-07-2009 at 23:40.
به نظر من قشنگترین قسمت این سریال مال آخراشه که بهرام نامه مینویسه....واقعا قشنگ مینویسه
امشب اونجایی که رادش داشت شغل ها رو نام میبرد خیلی باحال بود![]()
Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 27-07-2009 at 23:23.
خیلی فیلم مسخره و بی محتوایی هست.
وقتی در مقایسه با طنزهای بزرگی مثل friends نگاه کنیم این فیلم هیچ هم به حساب نمیاد، فقط دلقک بازی بدون هیچ محتوا!
رامبد جوان که طنز بسازه تا تهش پیداست.
این نظر شخصی من هست!
فکر کنم بیشتر از همین 10 15 قسمت هم نیستربطش اینه که اول صبر میکنن یه 10 -15 قسمتی از هر سریال پخش بشه بعد اینجور نقدش کنند البته جسارت نباشه.مثل سریال رستگاران که اول خوب شروع شد اما الان خراب کرده.
شما ها مطمئنید که قراره تا اخر تابستون بزاره ؟
چون می خوره به ماه رمضون
که با حساب سر انگشتی این سریال بیشتر از 20 25 قسمت نمی تونه باشه و من فکر کنم 10 12 قسمته
پس چرا هی می گید که فیلم اولشه؟
درضمن اینا فیلماشون سینوسیه آخرش همچین گند بزنن بیا و ببین
این فیلم یسری ایرادات اساسی داره که اصلا نمی شه ازشون چشم پوشی کرد
و همچنین یه سری محاسنات ونو آوری های عالی که بازم نمیشه ازشون چشم پوشی کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)