اي بابا !!! خب من جي كار كنم ! طرف ويندوز عربي داده ! باهاش هم در تماسم ! نميشه ! ويندوزش هم خوبه ! فقط زبانش مشكل داره ! فارسي نويس مريم رو هم دارم رو سيستم ... ولي بايد هي كبي بيست كنم ... دلت باك باشه !
اي بابا !!! خب من جي كار كنم ! طرف ويندوز عربي داده ! باهاش هم در تماسم ! نميشه ! ويندوزش هم خوبه ! فقط زبانش مشكل داره ! فارسي نويس مريم رو هم دارم رو سيستم ... ولي بايد هي كبي بيست كنم ... دلت باك باشه !
مي كم اين اصل فايليه كه خود سرور كذاشته و حجمش 1 و خورده اي كيك هست ؟؟؟ يعني جي ؟ من كه سر در نمي ارم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تازه يه سري لينك هم به صورت part كذاشته ! يعني جي اونوقت اين ! شما ها كه توي فروم هستين برين ببرسين !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشيد ! اشتباه شد ! اون فقط فايل اينستالر بود !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن كه اينا رو دانلود مي كنم ... به هر حال هر جي باشه مال خود سرور هست ديكه ! لينك هاي اول تا سوم هر كدوم 650 mg هستن ... و لينك جهارم هم 543 مكابايت هست ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سئوال
همه کلاس های میتونن اون شغلی که بخوان بردارن ؟ یا چی ؟
یکم هم در مورد قدرت هاش بگین :
Strength (STR)![]()
- Physical attack power increases
- Physical defensive power increases
Vitality (VIT)![]()
- Increases Maximum Health Points
- HP recovery speed increases
- HP recovery speed increases when meditating
- Increases a little physical and magical defense
Magic (MAG)![]()
- Increases Maximum Mana Points
- Increases Magic attack power
- MP recovery speed increases
- MP recovery speed increases when meditating
Dexterity (DEX)![]()
- Range attack power increases
- Hit ratio increases
- Agility +1 = Attack Rating +10
- Evasion ratio increases
- Agility +1 = Dodge Rating +10
- Physical and magical critical ratio increases.
(Your critical rate is raised by 1% per every twenty Agility) Critical chances will double your attack damage.
اینا قابلیت رزیوم داره؟
بله .... سرعتش هم مثل همون سرور قبليه هست ...
هادی جان من دارم یاد میگریرم که دانلود کنمحالا متوجه میشم چرا تو اکثر بیلدها یکی دو تا str یا قدرت دیگه رو هم اضافه میکنن.مثلا برای wizard هر دو لول 9 تا mag و 1 str اضافه میکنن.چون با این بیلد میشه لباس های بهتری پوشید.
منم حوس کردم بازی کنم
یک str چه تاثیری داره تو این کار؟
ببين تا جايي كه من مي دونم همه مي تونن هر شغلي رو كه دوست دارن انتخاب كنن ...توي WoW هم همين طوري بود ! ولي مسله ي مهم اينه كه هر كلاس يه شغل بيشتر از بقيه به دردش مي خوره ... مثلا اون ارجر براي تير هاي اسلحش بهتره blacksmith برداره ... يا مثلا كلاس هاي هيلر و ميج و اون كلاسه كه فقط بانو مي تونن باشن !!!!!!!!!!!!! اون ها بهتره كه potion و معجون سازي و يا جواهر سازي بردارن ...
حرف برسام تایید میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)