تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 20 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 192

نام تاپيک: دقيقترين مقايسه Sony Ericsson Xperia X1 و Samsung I900 Omnia

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

راستی برا اینکه مقایسه کاملتر بشه یه چرخی تو تاپیک اکسپریا زدم ببینم مطلب به درد بخوری پیدا می کنم اینو پیدا کردم که توسط دوست عزیزم آقای
    [Ukeyvan360L]
    نوشته شده ،عین متن حالا با آقای گل مهمدی که چه طور ازش استفاده کنند

PPI یا Pixel Density چیست؟

این بحثی که میخوام بکنم در مورد PPI صفحه نمایش هست.

PPI = Pixels per inch یا همون Pixel Density هست.

هر صفحه نمایش تعداد محدودی از پیکسل ها رو میتونه که نشون بده و همچنین فضای محدودی هم برای نمایش داره. در صفحه نمایش‌های کوچک و گوشی های موبایل هر چه که مقدار PPI بیشتر باشه یعنی اینکه Pixel Density بیشتر هست که ارمغانش جزییات بیشتر و یا همون کیفیت بالاتر هست.(برداشت عامه) ، هر چقدر که PPI بالاتر باشه اون صفحه نمایش میتونه بیشتر Zoom بکنه و کمتر کیفیت پایین بیاد(برای مثال دیدن حروف کوچک)

به عکس زیر توجه بکنید(برای مقایسه PPI محصولات Apple):

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 667x291.

عدد PPI اینگونه بدست میاد:(طبق فرمول هایی که در اینترنت یافتم!)

dp : diagonal resolution in pixels (به صورت قطری)
    Wp : width resolution in pixels (به صورت پهنا یا عرض)
    hp : height resolution in pixels
    di : diagonal size in inches (این همون اندازه صفحه به اینچ هست که ما میگیم)

برای مثال در یک صفحه نمایش 20 اینچی در رزولوشن 1680x1050 ما میتونیم که 99.06 PPI بگیریم.

حالا می رسیم به اعداد PPI در گوشی های تلفن همراه موجود:

N92, N95 8GB, N96 : 143 PPI
    Omnia i900 : 146 PPI
    iPhone : 160 PPI
    iPod nano 3rd Generation , 4rd Generation : 204 PPI
    HTC Touch HD : 245 PPI
    E70, N90 : 259 PPI
    HTC Touch Diamond : 285 PPI
    HTC Touch Pro : 285 PPI
    Sony Ericsson Xperia X1 : 311 PPI

همونطور که می بینید گوشی Xperia X1 تا به الان بیشترین PPI رو در بین تمام صفحه نمایش های ساخته شده در جهان رو داره. که این موضوع خودش امتیاز بسیاری مهمی برای این گوشی به حساب میاد.

البته یک نکته رو هم باید بگم که این PPI بالا درسته که مزیت خیلی بالایی برای یک صفحه نمایش به حساب میاد ولی در جاهایی که نور زیادی هست و یا در زیر تابش نور آفتاب اگر صفحه نمایش ، خاصیت OLED رو نداشته باشه ، شما رو کمی با مشکل مواجه میکنه که متاسفانه Xperia X1 دارای TFT LCD هست و این خاصیت رو نداره.

...............

* این مطلب را در انجمن موبایلستان هم قرار داده ام.

....................
    بنابراین میتونید به این مسئله افتخار بکنید که بالاترین تکنولوژی روز در صفحه نمایش گوشی شما(Xperia X1) به کار رفته و در حال حاضر بالاترین کیفیت و جزییات را بین تمام گوشی های موبایل را در جهان دارد.

بهتره یه نفر سامسونگی اینکارو تو تاپیک امنیا هم انجام بده
    خيلي ممنون دوست عزيز
    پس معلوم شد كه lcd مال xperia در حال حاضر از اين لحاظ بهترين در بين كل گوشيهاست
    خب حالا چطور بچه ها ميگند كه كار قضاوت را بذاريم بعهده بقيه ؟
    مگه در كل lcd اكسپريا از امنيا بهتر نيست ؟
    اگه هست چرا نبايد بهش اشاره كنيم ؟
    اگه اشاره نكنيم پس چطور ادعا ميكنيم كه داريم به بقيه كمك ميكنيم ؟

2. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

لینک زیر هم یه سری بزنین جالبه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نمودارم به نظرم جالب اومد:

این عکسم به اول پست اول اضافه بشه فکر کنم خوب باشه

Last edited by Hamid..God; 19-07-2009 at 15:48.

4. 4 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ادیت شدمنده پست دو بار اومد
    Last edited by Hamid..God; 19-07-2009 at 15:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

دوستان باید بگم من گوشیمو تازه خریدم و فعلآ با وجود ضرباتی که دیده هیچ گونه ترک خوردگیی ندیدم

(اینو واسه کسانی میگم که میگن شب رو میخوابی صبح باید گوشیتو بندازی تو آشغال )
    Last edited by amir_70; 19-07-2009 at 16:22.

7. 2 کاربر از amir_70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

پس گوشی های جدید این مشکلشون حل شده.
    خدارو شکر

9. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوستان باید بگم من گوشیمو تازه خریدم و فعلآ با وجود ضرباتی که دیده هیچ گونه ترک خوردگیی ندیدم

(اینو واسه کسانی میگم که میگن شب رو میخوابی صبح باید گوشیتو بندازی تو آشغال )
    جون در اثر ضربه ایجاد نمیشه.. خودبه خود ایجاد میشه.. شما هم عجله نکن.. دندون رو جیگر بذاری یه مدت قسمت شما هم میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

به جای اینکه بگین چه خوب حتمن مشکل حل شده میگین که..........
    به این میگن چی........
    بهتره این حرف ها زده نشه چون تاپیک علکی پر میشه و بعد قفل میشه.
    مننم اشتباه کردم جواب پست علکیه شما را دادم.
    البته با این پست ادمو وادار به جواب دادن میکنی.

12. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

جون در اثر ضربه ایجاد نمیشه.. خودبه خود ایجاد میشه.. شما هم عجله نکن.. دندون رو جیگر بذاری یه مدت قسمت شما هم میشه
    چند صفحه پیش یکی از بر و بچ امنیا دار اسمش یادم نیست کیه اومد به ما گیر داد که آقا شما دارید از روال منطق خارج میشید و به قول خودش هر چی میاد زبونتون میگید
    جالبه
    به امید خدا نه تنها اکسپریای من بلکه همه ی اکسپریاهای جدید این مشکلشون حل شده

شما هم بیخود به خودتون فشار نیارید
    Last edited by amir_70; 19-07-2009 at 17:35.

14. 2 کاربر از amir_70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

همانطور كه دوستان گفتند كمي مراعات كنيد
    من از دوستمون حميد بخاطر همكاريشان تشكر ويژه ميكنم

16. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام دوستان . با تشکر از همه من هنوز سر حرف خودم هستم و میگم نتیجه گیری رو به عهده کاربران بگذارید مثلا در مورد صفحه نمایش دوستمون اقای اریا لند میگن اصلا صفحه ایکسپریا زیر نور افتاب دیده نمیشه ضمن اینکه به نظر من 0.2 اینچ بزرگتر بودن برای فردی مثل من یه مزیته .من خودم گوشیهای N95 معمولی و 8 گیگو تو دستم داشتم. صفحه نمایش این دو فقط 0.2 اینچ با هم فرق داره ولی وقتی نگاه به صفحه بزرگتر 8گیگ میکنی اصلا نمیخوای ازش جدا شی. بنابراین با توجه به این دو موضوع نمیشه گفت کدامیک از دو گوشی واقعا در این زمینه برترند.
    در مورد کیبورد هم من هنوز میگم به سلیقه کاربر بستگی داره همونطور که گوشی مثل ایفون که اینقدر در دنیا محبوبه هنوز کسی ازش شکایت نکرده که چرا کیبورد نداره و یا خود شرکت اپل سریای جدیدشم بدون کیبورد زده و کسی هم اعتراضی نکرده.
    دوستان تنها کسی که میتونه به این تایپیک فوق العاده کمک کنه اقای اریالند و ما همچنان منتظریم مقایسه اصلی رو ایشون انجام بدند.
    با تشکر از دوستان.
    دوست عزيز شما اگه مقايسه ي ال سي دي ها که در يکي از پست هاي همين تاپيک هست را بخونيد ديگه اين حرف را نميزنيد.
    شما دارين ان95 را که از لحاز کيفيت از ايکس1 بسيار پايين ترن ميباشد را در اين بحث ميارين(منظورم با ال سي دي هاي اين گوشي ها بود)
    دوست عزيز شما درست ميگي چون ال سي ديه ان95 8گيگ با ال سي ديه ان95 به غير از سايز که در ان95 8گيگ بزرگتر شده فرق ديگه اي ندارن پس در اين مورد ميشه امتياز بيشتري را به ان95 8گيگ داد ولي ايکس1 روزوليشن بسيار بالايي داره و ان95 8گيگ هيچ حرفي در مقابل ايکس1 نداره که بخاين شما از ان95 به عنوان يک مثل نام ببرين.
    شما ان95 ها را در نظر گرفتين که فقط در سايز با هم متفاوتن ولي ما اين جا داريم دو گوشيه ايکس1 و اي900 را مقايسه ميکنيم که به غير از سايز در مواردي ديگه که کم چيزي هم نيستن با هم تفاوت دارن.
    همان طو رکه گفتم اگه اون مقايسه که در مورد ال سي دي ها هست را بخونيد متوجه جريان ميشيد.
    اين بحث ال سي ديها در دو گوشيه ايکس1 و اي900 بسيار متفاوت تر از ان95 ميباشد چرا؟
    چون ايکس1 روزوليشن و در کل کيفيت بهتري نسبت به اي900 داره.در حالي که اي900 تنها سايز بزرگتري داره که سايز بزرگتر هم وقتي کيفيت خوبي از خودش به جا ميزاره که باقيه موار ال سي دي هم کيفيت خوبي داشته باشن ولي در اي900 فقط بزرگي رعايت شده و باقيه موار همه در سطح بسيارپايينتري نسبت به ايکس1 قرار دارن.
    اما ايکس1 از هر جهت غير از سايز که اونم دو دهم اينچ بيشتر نيست از اي900 بالاتره در اين جا چون ايکس1 کيفيت بسيار بالاتري داره ديگه بزرگيه ال سي ديه اي900 در مقابل ايکس1 جلوه ي زيبايي مانند دو گوشيه ان95 نداره بهتره که خودتون هم امتحان کنيد و دو گوشيه ايکس1 و اي900 را همزمان در دو دستتون مشاهده کنيد تا متوجه کيفيت بالاي ايکس1 بشين.
    بازم اينو بگم حتمن اون پستي را که در مورد ال سي دي ها ميباشد را بخونيد تا حرف هاي منو بيشتر متوجه بشين من به طوره خلاصه گفتم.

دوست عزيز در مورد کيبرد هم بايد بگم خيلي ها کيبرد را دوست دارن........
    ولي شما اشتباه ميکنيد که بحث ايفن را ميکشيد وسط.
    ما داريم اين جا دو گوشيه ايکس1 و اي900 را که از خيلي جنبه ها از جمله سيستم عامل و نوع ال سي دي(ال سي دي ها يکي هستن فقط اعداد به کار برده شده تفاوت داره منظورم روزوليشن و چيزاي ديگه هست) و محدوده ي قيمت(هر دو بين 400 تا 500 هزار تومان هستن)......با هم شباهت دارن را مقايسه ميکنيم ولي ايفن يه گوشي کاملن متفاوت از اين دو ميباشد.ايفن سيستم عاملي متفاوت داره.ال سي ديه متفاوتي داره.قيمت بسيار بالايي حدود دو برا بر اين دو گوشي تازه هنوزم بالاتر داره..........
    ايا به نظره شما کسي که پول براش مهم نباشه و بتونه تا 1ميليونو 500 هزار تومان خرج کنه بين اي900 و ايفن کدام يک را انتخاب ميکنه؟معلومه که ايفن را انتخاب ميکنه يا اگه ويندوز بخاد يه ويندوز موبايل که در رده هاي بالاتري قرار داره مثل تاچ اچ دي را انتخاب ميکنه.

شما هم در مورد اوردن ان95 در بحث ال سي ديها اشتباه ميکنيد هم در اوردن ايفن در بحث اين دو گوشي اشتباه ميکنيد.

18. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •