چرا نمياد ؟ اصلا مگه ممكنه . وقتي واسه ps2 اومده يعني حتما واسه كامپيوتر هم مياد ديگه. gta بازي پر طرفداريه , حالا ما كه ps2 نداريم نبايد بازي كنيم؟نوشته شده توسط بهنام-ن
چرا نمياد ؟ اصلا مگه ممكنه . وقتي واسه ps2 اومده يعني حتما واسه كامپيوتر هم مياد ديگه. gta بازي پر طرفداريه , حالا ما كه ps2 نداريم نبايد بازي كنيم؟نوشته شده توسط بهنام-ن
اقا اين بازيه DARK MESSIAH OF MIGHT AND MAGIC عجب بازييها حتما دموشا (trailer را نميگم) بازي كنين
متاسفانه نبايد بازي كنيم....اگر مي خواي بازي كني برو يه پي اس تو بخر...!!نوشته شده توسط gorgnamaa
![]()
اولا , چرا نمياد ؟نوشته شده توسط بهنام-ن
ثانيا , ديگه ps3 اومد و ps2 قديمي شد.![]()
ثالثا , من بخاطر gta sanandreas نزديك 150 هزار تومن خرج كامپيوترم كردم كه روش اجرا شه , پس اگه لازم باشه ps2 هم ميخرم .![]()
رابعا , از كجا انقدر مطمئني كه نمياد ؟
gorgnamaa جان .
اولا دلیلش رو خود شرکت سازنده ش میدونه !
ثانیا هنوز Ps3 جا نیوفتاده . مخصوصا توی ایران . البته تا آخر سال بازار رو میترکونه !
ثالثا اگه شما برای GTA اومدی و 150 تومن خرج کردی ، من برای Splinter Cell اومدم و 800 تومن یک سیستم جدا گرفتم ! پس چیزی نیست که بخوای اون رو توی سر کسی بزنی .
رابعا چون خود شرکت میگه !
اگه نظر من و خيلي از دوستان رو بخواي گرگنما جون بايد بگم اصلا سري 6 بازي باحال نيست حتي خيلي از امكاناتي كه تو سري 5 بوده تو اين سري نيست. بعضي ها ميگفتن كه سري 4 يا 3 رو تغيير دادن . راستش اگه بازي خوبي بود من تا حالا صدباره خريده بودم البته با كامپيوتر. با برنامه مخصوص شبيه ساز پلي استيشن. پسس اصلا خودت رو ناراحت نكن. سري بعدي مطمئنا بازي براي پي سي هست
منظورتون بازی Gta اهنوشته شده توسط ماراتون
اگه منظورتون gta جدیده اید بگم که این بازی 1 سال دیگه میاد ! اونم نه برای پی سی
سلام دوستان - كسي مي دونه كه بازي سري need for speed كي مياد - ممنون ميشم اگه از نيازهاي سخت افزاري اون هم بدونم - مرسييييي - ؟؟؟
ببين احسان جان:نوشته شده توسط EhsanHF
اولا من 150 تومن رو تو سر كسي نزدم , فقط ميخواستم بگم از gta خيلي خوشم مياد.
ثانيا با 800 تومن چي خريدي ؟ من دو هفته پيش يه پنتيوم 5 واسه يكي خريدم شد 650 تومن .![]()
ثالثا كامپيوتر جديد مباركه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)