راست ميگه مدير انجمن زبان بهتر از ما ميدونهمن مطمعنم ولی بزار مایکل جون بیاد نظر بده![]()
راست ميگه مدير انجمن زبان بهتر از ما ميدونهمن مطمعنم ولی بزار مایکل جون بیاد نظر بده![]()
درسته برادر معنی دور میده. ولی تو اینجا باید به جمله دقت کنی: our personal subjective opinion is that the Cookie is far better looking.از کی تاحالا far به معنی بهتره!!!!
عزیزم شما لطف کن تو دیکشنری نگاه کن و ببین معنیه far چیه.
بچه همسایه ما(5ساله) میدونه far یعنی: بعید ، دوردست ،دور از
اینجا فار معنی خیلی میده. شما اگه فار رو برداری میشه: Cookie is better looking. یعنی کوکی زیباتره و... وقتی فار میاد پشتش دیگه میشه خیلی زیباتر. یه مثال دیگه هم تو این سایت هست:
قسمت Translation رو ببینی نوشته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میبینی اولش نوشته very much یعنی اینجا فار معنی خیلی میده. بعد مثال خیلی زیبایی آورده: او نسبت به دوستش, شناگر خیلی بهتری بود.3 very much She was a far better swimmer than her friend (was).
Last edited by Michael Ropy; 23-07-2009 at 16:42.
ایول!اینجا far معنی خیلی میده
آخرای اینجا (آخر پاراگراف یکی مونده به آخر):اینی که گفتیو تو gsmarena پیدا نکردم میشه بگی کجاست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدای خدا!!!!!! خیلی باحال گفتی مردم از خنده!!!!!!!! دمت گرم.اینجا گفته کوکی شبیه کولره اینو که دیگه نمیتونید انکار کنید : دی
خوب اومدی اینو!شوخی کردم گفته قیافه کوکی بهتره ولی این نظر اوناست و ممکنه یکی از استار بیشتر خوشش بیاد
که اینطور.
حرف حسابه و بدون جواب!!!!
خوب جاش می نوشتن:
personal subjective opinion is that the Cookie is much/too better looking
سلام دوستان من دو روز پیش از طبقه 6 علائدین رنگ نقره ایش رو با گارانتی طلایی سامسونگ خریدم 198000 تومن.یه رم 4 توشیبا هم 12 تومن یک کیف اوریجینال هم از زیر زمین که مخصوص این گوشی بود با بدنه چرم خریدم 20000 تومن.
من برای خریدش از موضوعات این فوروم خیلی استفاده کردم جا داره از تمام کسایی که تو این کلوپ شرکت دارن کمال تشکر رو داشته باشم.
منم میکم هر کس این گوشی رو بخره پشیمون نمیشه چون واقعا یا انتخاب مهندسیه.برادر من که 5800 داره خیلی از این گوشی خوشش اومد.
موفقیت باشید
از دوستان یه چند باهاش عکس بگیرید بزارید تا کیفیت دو ربینش چطوره
دو روز من نبودم اينجا رو تبديل كرديد به آموزشگاه زبان انگليسي
چه خبره؟؟ دعوا نكنيد.با هم دوست باشيد.
free_touchجان اون ديكشنري كه گفتي چي شد؟؟ قرار بود لينكشو واسم بذاري !!!!!![]()
Last edited by mohammad_s7201; 25-07-2009 at 09:36.
سلام
دوستان من یه 5800 دارم می خوام بفروشمش اینو بخرم
نظر شما چیه؟
5800 رو كي خريدي؟؟ بيا با هم عوض كنيم.من 3 شنبه خريدمش.
البته ازش راضي هستم و لي من عشق برنامه . بازي و اينا هستم ولي 5230 سيمبيان نداره
7-8 ماه پیش5800 رو كي خريدي؟
با اینکه غریبه ای دلم نمیاد سرتو کلاه بذارم
خیلی گوشی مزخرفیه معروفه به سرطان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)