عقیده ها کاملا متفاوته!!!
من که با دوبله BBC حال میکنم ،خیلی عالی دوبله شده!
البته بعضی وقت ها اشتباهاتی داره اما واقعا دوبلش یکه!
عقیده ها کاملا متفاوته!!!
من که با دوبله BBC حال میکنم ،خیلی عالی دوبله شده!
البته بعضی وقت ها اشتباهاتی داره اما واقعا دوبلش یکه!
ای ای ای ای.....
فکر کنم شما هم مثل من دیگه مثل ثابق این برنامه رو درست و بوقت نمیتونید بگیرید، یا نه؟
از وقتی این بی بی سی رو پارازیت کردن که نتونستم ببینم، اما گهگاهی یادشون میره باز میشه و بعد دوباره...!!!
ولی کلا یکی از بهترین برنامه هایی که تو عمرم دیدم هست.
[QUOTE=Guts;5180157]دانلود کنید هر قسمتش 550 مگه؛
تو این قسمتش AMG E63 رو با Camaro SS تست کرد، مقایسهی بیاساسی بود معلوم بود E63 خیلی بهتره ولی خوب جالب بود.
میشه بگی کدوم قسمته ؟
بعضیا که با زبان انگلیسی مشکلات دارن بایدم این حرفو بزنن
بله خوب عقیده ها متفاوته و بعضی عقیده ها هم ارزشی نداره!!!!
ضمناً دوبلش خیلی هم مسخره و اشتباهات داره.هر چی زبان اصلیش فقط![]()
انگاری دوبی تی وی هم نشون میده. من یک بار اتفاقی دیدم. جدید هم بود . خدارو شکر از این زیر نویس سوسماری ها هم نداشت
درسته هیچی زبان اصلی نمیشه ولی از حق نگذریم این دوبلش بانمک شده.
تو این قسمته که من دیدم استیگ کلاهشو برداشت . زیرش شوماخر بود!!!
نفهمیدم آیا واقعا شوماخر استیگه؟!!!
Last edited by Bobby Sands; 04-08-2010 at 18:38.
اپیزود 5 این فصلش (15) خیلی قشنگ بود مهمونهای برنامشون کامرون دیاز و تام کروز بودن که جالب بود!
بوگاتی ویرون جدید روهم تست کردن که بازم رکورد سرعت رو با 431 کیلومتر در ساعت شکست ...
اپیزود آخرهم معرفی فراری 458 جدید بود که جرمی کلرکسون رو درحد مرگ جوگیر کرد !
S15E03میشه بگی کدوم قسمته ؟
Last edited by Reza Razor; 04-08-2010 at 22:10.
منم که میگم دوبلشون مسخرس و بار فنی و ارزش دیدن نداره.البته برای کسانیکه زبان اصلی نمیفهمن یا فقط محض wasting time میبینن بد نیست!!درسته هیچی زبان اصلی نمیشه ولی از حق نگذریم این دوبلش بانمک شده.
تو این قسمته که من دیدم استیگ کلاهشو برداشت . زیرش شوماخر بود!!!
اون بخشی که دیدی زیر لباس استیگ شوماخر بوده فکر کنم تو صفحات 4 و 5 بحثش بود.برو یه جستجو کن پیدا میکنی
برنامش مال پارساله و مهمان برنامه(شوماخر) فقط محض تفریح و افتخاری اون لباسو پوشیده بود
ای بابا حالا bbc persion عقب مونده که بقول اون دوستمون برنامه های پارسال با اون دوبله ی فجیع پخش میکنه هیچ.شماها دیگه چرا عقبین؟؟ الن یهفته هستش که بخش 6 پخش شده و این هفته بخش 7 میاد شما هنوز تو بخش 5 گیر کردین
نخیر شما تو باغ نیستی عزیز!لن یهفته هستش که بخش 6 پخش شده و این هفته بخش 7 میاد شما هنوز تو بخش 5 گیر کردین
اپیزود 6 اپیزود آخر این فصل بود (همونی که گفتم فراری 458 رو معرفی کردن) که 3-4 روز پیش اومد! اپیزود هفتی درکار نیست... اگر دیده باشی خودشون گفتن اپیزود آخر این فصله!
خودت ندیدی به دیگران میگی عقبن !فصل 15 بخش 6 تازه 1-2 روز بیشتر نیستش که نسخه ی HDش توو تورنت اومده گذاشتمش دانلود بزودی زود اونم میبینم تا ببینم حرفی که زدی دسته یا نه
پس اون عکسها از کجان ؟
بروبابا... باکی دارم بحث میکنم...وقتی هنوز توی دو قسمت قبل گیر کردی و میای به به چه چه میکنی تام کروز و دیاز رو دیدم !ایول چه باحال بود!! معلوم میشه عقبی دیگه
Last edited by Reza Razor; 05-08-2010 at 23:10.
تو باغ هستم چه جورم! چون فعلاً در کنار بخشهای جدیدی که پخش میشه سرگرم تماشای فصول 1 تا 8 هستم:
فصل 15 بخش 6 تازه 1-2 روز بیشتر نیستش که نسخه ی HDش توو تورنت اومده گذاشتمش دانلود بزودی زود اونم میبینم تا ببینم حرفی که زدی دسته یا نه
وقتی هنوز توی دو قسمت قبل گیر کردی و میای به به چه چه میکنی تام کروز و دیاز رو دیدم !ایول چه باحال بود!! معلوم میشه عقبی دیگهخودت ندیدی به دیگران میگی عقبن !![]()
Last edited by Penryn; 05-08-2010 at 15:00.
سلام دیروز تو BBC داشت درباره یه ماشین انگلیسی صحبت میکرد که داخلش بیسیم کار نمیکنه میخواستم ببینم اسمش چی بود؟؟؟یادم رفت اسمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)