بابا یکی نیست بگه چجوری میشه آنلاین بازی کرد؟ کل میندازما
بابا یکی نیست بگه چجوری میشه آنلاین بازی کرد؟ کل میندازما
توی فروشگاه سایت ( p30world ) هم بازی football manager2010 اومده و هم Fifa manager2010 . اگه قیمت رو ارزونتر میداد هر دو تا رو می خریدم. تو شهر من هر دی وی دی 1500 تومان است.
تا بازی واسه ما میاد. شما برامون مشکلاتشو بگید. یک چیز دیگه. معمولا بازیهای استراتژیک رو که بچه 3 ساله نمیتونه بازی کنه. اخه سوادش کجا بود. چجوری این 2 تا بازی واسه همه سنین هست ؟
سلام
ممنون ولی روی 2 تا سیستم اجراش کردم ولی نیومد البته این مورد هم که تو هر کدومشون یک اشکالی هست مثلا تو یکیشون رمم یکم پایینه و در دیگری به نظر میاد گرافیک پایین باشه ولی فیفا 10 رو اجرا میکنه و مشکلی نداره ایشالله سیستمم رو ارتقا بدم ببینم چی میشه
ممنون
دستت درد نکنه دیروز گرفتم ولی راست میگی بازی تغییر چندانی نکرده منتهی گرافیکش بهتر شده ولی به قول تو 5 درصد هم با ارفاق.
راستی فوتبال منیجر هم اومده بود , حمید بهم گفت تازه اومده منتهی من فقط با فیفا منیجر حال میکنم.
دوستانی که بازی رو گرفتم لطف کنن بگن ایا واقعا با 09 فرق اساسی کرده یا اینکه تغییرات جزیی بوده
به نظر بنده فقط 5 درصد فرق کرده
این اقا حمید هم معروف شد دیگه
پس با این اظهار نظر ها من نتیجه میگیرم که کار خاصی انجام نشده تو این نسخه. اصولا توی بازی منیجر. مهمترین چیز بازیکنان است که تغیر باشگاه میدهند.
پس بهتره فوتبال منیجر بازی کنید ( این فقط یک پیشنهاده ) چون هم دردسرش کمتره ( احتیاج نداشتن به پچ و ... ) و هم گرافیک بالایی نمی خواهد. فضای زیادی رو هماشغال نمیکنه.
چرا شما ها نظرتون رو درباره فوتبال منیجر نمگوئید ؟ مگه میشه کسی فیفا منیجر بازی کنه. ولی فوتبال منیجر بازی نکرده باشه. اخه فوتبال منیجر چند سال زودتر از فیفا اومد
منم باور کنید فقط 1 بار فیفا منیجر رو بازی کردم از بس که سر کاری بود رفتم سراغ فوتبال منیجر و الانم دارم کلی باهاش حال میکنم
جدی فوتبال منیجر بهتذه؟!
یعنی چی پچ نمی خواد؟
من یکبار فوتبال منیجر را نصب کردم ولی حوصلم نشد بازی کنم یک جوری بود محیطش.
ولی این فیفا منیجر واقعا افتضاح بود, الکی این همه صبر کردیم.البته خودشون میگن هدف از بین بردن باگها ی نسخه قبلی و اضافه شدن آن لاین بازی کردن بوده.نمیگن ما ایرانی ها adsl مون اندازه e1 اونها سرعت داره.(بماند که نسخه های ما تقلبیه !)
Last edited by djsnowman; 04-11-2009 at 23:18.
5%تغيير كمهمگه تو نسخه هاى قبل چقدر تغيير ميدادن.تو منيجر7-8-9تغييرات خيلى كمتر از اينا بود!
حالا که نمیخواهیم ترازو بیاریم و اندازه گیری کنیم. اصلا عدد ندهید. بگوئید چیا عوض شده. تو نسخه قبلی چه مشکلاتی داشت که الان رفع شده. محیط بازی رو توی همون نسخه 2009 هم میشد عوض کرد.
این یک بازی استراتژیکه. فوتبال PES و FIFA که نیست بخواهیم گرافیک مسابقه فوتبال رو بالاتر ببرند. من که همیشه بازیها رو به صورت گزارش و Text دنبال میکردم. و بی خیال 3D میشدم. با اینکه سیستم به راحتی پشتیبانی میکرد.
تا اونجایی که من از بچه های اطراف خودم خبر دارم اکثرا فوتبال منیجر رو بازی میکردند. من از سال قبل یا فیفا منیجر آشنا شدم. ولی دیدم باید به جای مربیگری کارهای بیشتری رو انجام بدهم. که شلوغ میشد.یکی از نکته های مثبت و جالب بازی قبلی پرداختن به امور شخصی و زن و بچه بود که خیلی جال داد. ولی اینکه مثلا مود مربی رو انتخاب میکردید. ولی در عمل می بایست. هم مدیر عامل باشید. هم مدیر اسپانسر ها و هم روانشناس و مدیر استادیوم وخیلی چیز های دیگه. البته این واسه من جالب نبود. چون من میخواستم مربیگری کنم. نمی خواستم که SIMS بازی کنم.به نظرم این یک اشکال بزرگ بود. که میبایست امسال بر طرف شده باشه.
مشخصه مهم بازی آنلاین شدنش هست که توی ایران کاربرد زیادی نداره. فکر کنم مضر هم باشه. چون بازی اصل که نیست. به راحتی میفهمند که تقلبی بوده و این یعنی بن شدن طرف.
فکر کنم زیادی حرف زدم. حالا شما از مزایای بازی نسبت به نسخه قبل بگید. شاید ترغیب شدم که برم فیفا منیجر رو بازی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)