این عکس از هارد 7200.12 هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس از هارد 7200.12 هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
هارد 500 يا 1 ترا كه ميخام به حالت معمولي كنار 320 ساموسونگ فعلي بزارم چي خوبه(داخلي)
چون قصد دارم بعدا raid كنم
با تشكر
سلام من يك تلويزيون سامسونگ دارم كه امكان اتصال هارد USB هم داره، البته جريان مورد نياز هارد نبايد از 1.5 آمپر بيشتر بشه، دوستان ممكنه بفرماييد چه مدلي اين امكان رو داره؟
درود
من می خواستم یک هارد 1t اکسترنال بگیرم ...
برقش رو از usb بگیره یا جدا ؟
چه مدلی ؟
چه مارکی ؟
چه خروجی هاییی داره اصلا ؟
قیمتاش چطوری هست ؟
اگر میخواین قابل حمل باشه باید مدلی را بگیرین که برقش را از usb میگیره ور در اصطلاح portable هست که 2.5 اینچی هم هست اما اگر میخواین برقش با آداپتور باشه اندازش بزرگتر هم میشه که البته اونم قابل حمل هست و مزیتی هم که داره سرعتش بیشتره ولی اندازش خیلی بزرگتره در هر حال 2.5 اینچی کوچک پور خاصی نداره فقط پورت usb داره اما 3.5 اینچی که با آداپتور هست پورت e-sata هم بعضی مدل هاش داره اگر خواستی بخری به نظر من seagate سرعتش بیشتره تو مدل 3.5 اینچی آداپتور دار و مدل جیبی هم میتونی western digital از مدل های پاسپورتی و یا مکستور و یا seagate بگیری در هر حال باید ببینی استفادت چیه در مورد قیمت هم من مکستور 500 گرفتم با usb هم کار میکنه به قیمت 97000 تومان
یک سوال داشتم.میخواستم یک هارد 500 بگیرم.من یک هارد کم حجم دارم.فکر کنم 150 باشه.چون 3 درایو 40 و یک درایو 30 داره.
میتونم هر 2 تا را با هم داشته باشم.
راستی نظرتون درباره سیگیت باراکودا 7200.12
چیه؟
سلام
من بره دو تا سیستم میخوام هارد بگیرم
یکی سیستم ضعیفم که اصل بهش اهمیت نمیدم فقط میخوام یه چیزی بزارم بیاد بالا
یه دونه 200 گیگ ساتا 7200 با بافر 8 هم بسه
ولی سیستم جدیدم که س یپی یوش Q6600 رمش 4 گیگ دی دی آر 2 باس 1066 و مین امم Asus - P5KC هست
واسه این میخوام یه هارد خوب بگیرم
فضا 500 کافیه
اما بافر رو میخوام بالا باشه (ترجیحا 32 )
کیفیت بالا
قیمت هم آخرش 60 (یه قرونم بیشتر ندارم)
چی رو پیشنهاد میدید؟
سلام
من می خوام یک هارد دیسک اینترنال بخرم که نسبت به ظرفیتش به قیمتش بیرزه. فکر می کنم 1 ترابایت باید بخرم
خودم نظرم به Western Digital هست ولی نمی دونم آبی بخرم یا سبز یا سیاه ... سبز به نظر مناسب میاد ولی نمی دونم کاراییش چطوره. کسی سرعتشو می دونه ؟ نسبت به آبی و سیاه چطوره ؟
در ضمن سر و صدا هم نداشته باشه
قیمت مارک های مختلف رو دارین؟
از Seagate یکیم بدی شنیدم برای همین نمیخوام بخرمش
Samsung هم یک دفعه خریدم و خیلی بد در اومد
ولی کلا هر مارکی به نظرتون بهتره بگین
متشکرم![]()
Last edited by rostamiani; 12-01-2010 at 22:13.
سلام دوستان
من یه هارد 500 گیگ با کمترین صدا و طول عمر بالا میخوام چی بگیرم بهتره؟
سامسونگ سری EcoGreen (به خاطر دمای پایین و مصرف برق کمتر عمر بالاتری داره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)