تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 15 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 147

نام تاپيک: اثرات بازي هاي رايانه اي بر روي گيمر ها

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

تو 7-8 سالی که دارم بازی میکنم حتی یک بار تو این جور حسا نرفتم.همیشه بازیو واسه سرگرمی و اونم روزی فوقش 3 ساعت ( نه به صورت مداوم ) بازی کردم.همیشه 1 بازی نصب میکنم تموم که شد اگه بازیه خوبی باشه میرم میگیرم.کمی هم ورزش کنید.بازی کردن بیشتر= دور شدن از خانواده و اجتماع که این واقعا بده.
    به اين ميگن يه آدم نرمال و درست و حسابي و با فرهنگ و ميانه روي و عاقل و اصيل و در زبان كلي Personable

2. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب من هم ورزش می کنم.با برنامه سر اصول هستش . رشتم هم رزمی هستش.
    از درس هم چیزی کم نذاشتم.
    اجتماع هم خدا بده برکت یه روز ملت منو نبینن افسردگی می گیرن.
    یه بار هم دوست دختر گیمر پیدا کرده بودیم اقا واقعا چه حالی داد. از همه جهات... ملت با دوست دخی هاشون میشستن.
    حرف های عشقولانه می زدن ما کل کل فیفا پی اس می کردیم....یادم نمیاد کدومی دوست دخیم بود.
    من نهایت روزی 2 ساعت بازی می کنم. همه چیو تموم میکنم. چه برسه بشه زیادتر...خخخخخخخ
    موزیک هم می نوازیم الکتریک.....بسیار لذت بخشه..
    ولی باز با این حال روی من تاثیر می زاره...
    الان یکی یدونه بمب فرستادم خودنتون جیم بشید تا منفجر نشده ..ولی وایسین ببینید که فیزیک خونتون چجوریاست...؟؟
    Last edited by Layken; 24-03-2010 at 23:54.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوست من حامد جان منم اسمم حامد هستش...پایه هستی خوشم اومده از حرفات یه بحث کلی بکنیم یه جوون تو ایران بازی نکنه چه کنه..؟؟؟

5. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

بازي هاي كامپيوتري اصلا ايرادي ندارن و اين مشكلات اكثرا توي ايران ديده ميشه كه مثلا يكي چشمش چپ ميشه يا etc
    و دليل اينكه اصلا اينجور بازي هايي وجود دارن كه روي آأم تاثير بگذارند اينه كه
    1 توي كشور هاي ديگه گيم ها حق كپي رايت قانوني دارن و 60 دلار هستن(خوباش)
    2 توي اين ممالك بيكار كمه و هزار و نهصد و نود و نه تا سرگرمي ديگه واسه جوون ها هست ولي توي ايران چندان سرگرمي خوبي نيست ...(همين عامل كمبود سرگرمي خودش به خيلي چيز هاي بد ميتونه خاتمه پيدا كنه)

من خودم از ورزش متنفرم
    1/5 بيكاري درس ميخونم
    2/5~~~~پيانو ميزنم
    بقيشم كه گيم
    Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 25-03-2010 at 00:20.

7. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

سلام!
    میتونم بگم که هیچ کی مثل من خوره گیم نبوده اون موقع که من 10-11 سال بیشتر نداشتم بعلت کمبود مالی نه میکرو داشتم نه سگا ولی بیشتر دوستام داشتن بعض وقتا میرفتم پیششون نگاه میکردم این قدر خسیس بودن نمیزاشتن دسته رو دست بزنم! آقا ما عقدهای شدیم یه تیکه چوبو این قدر تراشیدم تا شکل دسته بشه! مدتها با همین یه تیکه چوب توهم میگرفتم و تو ذهنم بازی میکردم...14سالم شد دیگه میتونستم خودم پول در بیارم پولامو جمع کردم یه سونی گرفتم نمی دونید چه حالی میکردم... تا الآنم که 23 24 سالمه هنوز عشقم بازیه.نتیجه میگیریم که همتون ایشالا ازدواج میکنید و صاحب فرزند میشید.اگه بچه تون دستگاه بازی خواست براش بخرین (نه این که انبردست پرت کنید سمتش!)

9. 3 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم تو جاهای شلوغ مثل assassins creed راه میرم و مردوم رو با دستام رد میکنم کنار و یه سری وقتها هم مثل اون میدوم و با شونه هام مردم رو پرت میکنم کنار.
    بزرگترین گاف شرکت عظیم Ubisoft این تولید اساسینز کرید1و2 هست که با استقبال88درصدی خود دریکی از مجله های بازی سال2010من دیدم روبرو شده بود وبسیاری از والدین دنیا به شرکت یوبی اعتراض داشتند چون باعث تحریک اعصاب کودکان وبرگردوندن زهن وفکر ونها به جنگهای صلیبی ودوران وسطا دارد زمانی که کشور انگلستان بزرگترین مستعمر کننده شده بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنج اتاق خونه پدری

پيش فرض

بازی که نتونه اثر بزاره بازی نیست. call of duty , god of war , gears of war , gta , DMC , dota اینا خار مادره بازیه اگه خیلی بازی کنی ممکنه وجودتو تغییر بده. الان این dota دهن منو .... صب پامیشم dota قبل ناهار dota بعد ناهار dota تا شب. قبل شام dota بعد شام dota . خواب هم dota میبینم...

12. این کاربر از Hadijooon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

دوست من حامد جان منم اسمم حامد هستش...پایه هستی خوشم اومده از حرفات یه بحث کلی بکنیم یه جوون تو ایران بازی نکنه چه کنه..؟؟؟
    ممنون.اگه منظورت منم بايد بگم كه كيه كه بحث نخواد؟ ولي مشكل اينجاست كه مدير مياد پاك ميكنه اگه از موضوع تاپيك خارج بشيم
    پس اقلا هر چي مينويسين تو يه قسمتش هم به موضوع تاپيك اشاره بكنين كه بيربط نشه
    فدات
    شروع كنيد

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

تو 7-8 سالی که دارم بازی میکنم حتی یک بار تو این جور حسا نرفتم.همیشه بازیو واسه سرگرمی و اونم روزی فوقش 3 ساعت ( نه به صورت مداوم ) بازی کردم.همیشه 1 بازی نصب میکنم تموم که شد اگه بازیه خوبی باشه میرم میگیرم.کمی هم ورزش کنید.بازی کردن بیشتر= دور شدن از خانواده و اجتماع که این واقعا بده.
    حرف قشنگی زدی منم زیاد پیش خانوادم نیستم و جایی و خونه کسی هم نمیرم کلا یا پا pc هستم یا xbox . چاره ای نیست نمیشه ازشون دور شد

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

بازي هاي كامپيوتري اصلا ايرادي ندارن و اين مشكلات اكثرا توي ايران ديده ميشه كه مثلا يكي چشمش چپ ميشه يا etc
    و دليل اينكه اصلا اينجور بازي هايي وجود دارن كه روي آأم تاثير بگذارند اينه كه
    1 توي كشور هاي ديگه گيم ها حق كپي رايت قانوني دارن و 60 دلار هستن(خوباش)
    2 توي اين ممالك بيكار كمه و هزار و نهصد و نود و نه تا سرگرمي ديگه واسه جوون ها هست ولي توي ايران چندان سرگرمي خوبي نيست ...(همين عامل كمبود سرگرمي خودش به خيلي چيز هاي بد ميتونه خاتمه پيدا كنه)

من خودم از ورزش متنفرم
    1/5 بيكاري درس ميخونم
    2/5~~~~پيانو ميزنم
    بقيشم كه گيم
    قربونه شكلت بيا برات يه مثال بزنم خودتم ميدوني برات يادآوري ميكنم
    آقا الان تو آمريكا بازي هايي كه ساخت خوده آمريكا هستش حق كپي رايت داره و همچنين فروشنده ي بازي ها برا مشتري در حكم پدر يا مادر هستش .يعني بچه اي بخواد بازي رتبه سني 18 بخري اون صااب مغازه هه به هيچ وجه اجازه همچين كاري نميده
    قبول دارم تو ايران ممكنه براي كسب سود همچين عملي انجام بشه
    حتي اينكه بچه هاشون از 13 سالگي بازي ميكنن خفن
    اونجا بيشتر از اينجا شورشو در آووردن
    واقعا شورشو در اووردن
    ميگي بيكار اونجا بيكاراش زياده
    حاشيه شهرهاش واقعا بيداد ميكنه از فقر
    به خدا تو ميگي بازي 60 دلاره در عوضش كسب درآمد هم بسيار بالاتر از ايرانه
    اونجا بليط اتوبوس درون استان مثل مسير 50 كيلومتري 100 دلاره اما اينجا فقط 650 تك تمن
    پس براي جماعتش خريد بازي گرون نيست
    اين زيبايي فقط به مركز تجاري و كوي هاش برميگرده كه از دور ميبيني قند تو دلت آب ميشه آرزوي مهاجرت به سرت ميزنه

خلاصه مشكلات رواني موثر از بازي كامپيوتري تو اونجا خيلي زياد تره
    بري خودت از رفتار نوجوونا ميفهمي
    Last edited by .:HAMED:.; 25-03-2010 at 09:36.

16. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •