تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 26 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 252

نام تاپيک: مایکل جکسون درگذشت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بنده هم مرگ باور ناگهانی و شوک برانگیز سلطان پاپ رو تسلیت میگم و بابت حرف بعضی کاربران که کارشون تولید اسپم هست متاسفم.اولین آهنگی که از مایکل دیدم و عاشقش شدم اکه اشتباه نکنم smooth criminal بود که تازه خونده بود.چند سال اخیر خبرای خوشی ازش نبود و با شنیدن خبر برگذاری تور جهانی مایکل کلی کیف کردم.باز هم به خودم و طرفدارانش تسلیت میگم.

2. این کاربر از saman 99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad.moein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    london

پيش فرض

واقعا من هنوز در شوك هستم
    خيلي ناراحت شدم
    واقعا نه تنها پادشاه پاپ بلكه پادشاه موسيقي بود
    خيلي زود مرد كاش اين مشكلات براش پيش نميومد
    كاش آدما انقدر در حقش كم لطفي نمي كردن
    كلا وقتي يك نفر با سرعت زيادي به شهرت مي رسه بقيه سعي مي كنن خرابش كنن
    مايكل هم در طي چند سال شهرتي پيدا كرد كه در تاريخ بي نظير بود و بعيد مي دونم بعد از مايكل هم كسي به شهرت اون برسه
    براي همين بدخواهان شروع كردن به داستان درست كردن براي مايكل
    شما اگر مايكل رو بشناسيد و آهنگ هاشو گوش بديد و تحقيق كنيد كه توي آهنگاش چي مي گه دقدقه هاش چي بوده و اصلا چه جور آدمي بوده انقدر در حقش كم لطفي نمي كني
    يعني چي توبه كرده؟؟؟ مگه چي كار كرده كه توبه كنه؟؟؟ مايكل تو زندگيش كارايي كرده كه هزار تا مسلمون تو زندگيشون انجام نمي دن
    اميدوارم روحش شاد باشه
    از دت اين آدما راحت شد

من باور كن منظور بدي نداشتم...

اين كه مسلمون شده هم خبر رسميه...لطفا برين گوگل سرچ كنين...

منظور من اون زماني بود كه كار هاي عجيب غريب مي كرد...و اين بلا هايي كه سر خودش اورده...
    وگرنه موزيكاش كه فوق العادند...

لطفا اين بحث اينجا تموم شه...

روحش شاد

4. این کاربر از mohammad.moein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    london

پيش فرض

بعضی ها بیشتر از 600 پوند دادند که فقط تو کنسرت باشند اون وقت دوست شما 350 تا داده تا ردیف اولی باشه ؟؟؟

بله....
    ولي خنده دار اينه كه پولشو پس نمي دن...
    مي ره اونجا براش مراسم بزرگداشت مي گيرن

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما میدونیدچرا در اواخر عمر رفته زندان و محکوم شده ؟ من نمی دونم که شما در مورد زندگیش چیزی میدونی یا نه اما من تو یه برنامه دیدم که یکم دیگه اصلا آجرای خونشم طلا کنه آدم تجمل گرایی بود البته مایکل جکسون واقعا یه ستاره بود اما خوب باید آدم نسبت به چنین افرادی اطلاع داشته باشه من نمی گم که همه چیزو از جکسون میدونم اما خوب با مطالعه ای که نسبت بهش داشتم نظرمو دادم دوست گرامی
    دوست عزيز شما توقع داريد بزرگ ترين خواننده و مشهورترين انسان تاريخ كه تو دور افتاده ترين دهات ايران هم همه مي شناسنش بره تو كلبه زندگي كنه؟؟؟؟
    شما كه به قول خودتون اهل مطالعه هستيد يه كم فكر كنيد بعد حرف بزنيد
    اون محكوميت هم يه عده سودجو مي خواستم از شهرتش سوئ استفاده كنن كه خدارو شكر نتونستن همونطور كه گفتم براي آدم هاي سوپر استار از اين اتفاق ها زياد ميافته

7. 2 کاربر از thecrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

9. این کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مایکل جکسون، سلطان موسیقی پاپ جهان درگذشت ...

Mp3World.iR : به نقل از خبرگذاری های معتبر TMZ و CNN ستاره موسیقی پاپ جهان، مایکل جکسون، امروز صبح و در سن 50 سالگی دچار ایست قلبی شد و در مسیر رساندن به بیمارستان درگذشت ...

مایکل جوزف جکسن (زادهٔ ۲۹ اوت ۱۹۵۸، درگذشته ۲5 ژوئن ۲۰۰۹) سحرگاه 25 ژوئن 2009 در سن پنجاه سالگی در لس آنجلس دارفانی را وداع گفت . پزشکان علت مرگ وی را نارسایی قلبی اعلام کردند. جامعه هنری و موسیقی جهان با شنیدن این خبر در شوک به سر می برند . پس از انتشار این خبر تیتر اصلی تمامی خبرگزاری های جهان مرگ مایکل جکسون شده است و سوی دیگر خوانندگان مطرح جهان پیام های تسلیت خود را برای خانواده و پدر مایکل ارسال می کنند . در این بین "مدونا" ملکه پاپ جهان در مرگ مایکل جکسون گریست و اشاره کرد که اسطوره ای همانند مایکل ندیده و نخواهم دید .
    اوج شهرت مایکل جسکون هنگام ارائه آلبوم به اسطورهای Thriller ( دلهره آور ) بود که در سال 1982 به بازار عرضه کرد . این آلبوم تنها در آمریکا 17 میلیون نسخه فروخت و در سطح جهانی چیزی حدود 47 تا 109 میلیون نسخه فروخته شده تخمین زده میشود .

جكسون در كاخ سفيد با رئيس جمهور رونالد ريگان و همسرش

قسمتی از زندگی نامه مایکل جکسون :‌
    مایکل جوزف جکسن (زادهٔ ۲۹ اوت ۱۹۵۸، درگذشته ۲۵ ژوئن ۲۰۰۹) موسیقیدان، سرگرمی‌ساز و بازرگان آمریکایی بود. فرزند هفتم خانوادهٔ جکسن، او فعالیت حرفه‌ای خود را در عرصهٔ موسیقی از سن ۱۱ سالگی بعنوان یکی از اعضای گروه جکسن فایو آغاز نمود و در حالی که هنوز عضوی از گروه بود، در سال ۱۹۷۱ کار خود را به عنوان یک تک‌خوان شروع کرد. او را سلطان پاپ می‌نامند، پنج آلبوم از آلبوم‌های استودیویی او جزء پر فروش ترین آلبوم‌های جهان هستند: Off the Wall (جدا از بقیه)، Thriller (دلهره آور)، Bad (بد)، Dangerous (خطرناک)، HIStory (تاریخ).

در اوایل دهه هشتاد میلادی، او به عنوان برترین نماد موسیقی مردمی (پاپ)، و اولین سرگرمی ساز آمریکایی آفریقایی تبار شناخته شد که موج قدرتمند و ساختار شکنی عمیقی را بنیانگذاری نمود، آغاز این موج از شبکهٔ MTV بود. محبوبیت موزیک ویدئوهای او مثل، «Billie Jean» (بیلی جین)، "Beat It" (بزن به چاک) و "Thriller" (دلهره آور)، باعث تحول ساختار موزیک ویدئو به صورت یک فرم هنری و ابزار تبلیغاتی شد، و شبکهٔ تازه تاسیس MTV را به شهرت رساند. در دههٔ نود نیز ویدئوهایی مثل «Black or White» و «Scream»، آثار جکسن را به طور مداوم در لیست برنامه‌های اصلی MTV قرار داد. جکسن با اجراهای روی صحنه و موزیک ویدیوهایش، حرکات تکنیکی پیچیدهٔ رقص مثل روبات و مون واک را به محبوبیت رساند. شیوهٔ منحصر به فرد او در موسیقی و سبک آوازش، تعداد بیشماری از هنرمندان هیپ هاپ، پاپ و آر اند بی معاصر را تحت تاثیر قرار داده‌است.

او توسط بنیاد و تک آهنگ‌های خیریهٔ خود، و پشتیبانی ۳۹ جنبش خیرخواهانه، میلیون‌ها دلار برای اهداف خیریه وقف یا جمع آوری کرده‌است. با این وجود ابعاد دیگر زندگی شخصی او، همچون ظاهردر حال تغییر و رفتارش, سبب ایجاد جنجال‌های غرض ورزانه‌ای شد که به چهرهٔ مردمی او صدمه زد. او در سال ۱۹۹۳ متهم به سوء استفادهٔ جنسی از کودکان شد. اما پلیس تحقیقات جنایی را به دلیل عدم وجود شواهد کافی متوقف نمود و جکسن هرگز دستگیر نشد. پس از آن او دوبار ازدواج کرد، پدر سه فرزند شد و تمام این‌ها جنجال بیشتری ایجاد نمود. از اوایل دهه نود نگرانی‌هایی دربارهٔ وضعیت سلامتی او وجود دارد و از اواخر دهه نود اخبار ضد و نقیضی در بارهٔ وضعیت مالی این خواننده گزارش می‌شود. در سال ۲۰۰۵ جکسن بدلیل اتهامات بیشتری مربوط به سوء استفادهٔ جنسی و چند اتهام دیگر محاکمه و تبرئه شد.

او جزو تعداد معدودی از هنرمندان است که برای بار دوم به تالار مشاهیر راک اند رول راه یافته‌است. از دستاوردهای دیگر او می‌توان به ثبت رکوردهای بیشمار در لیست رکوردهای جهانی گینس، از جمله عنوان "موفق ترین سرگرمی ساز تمام دوران هاً, ۱۳ جایزهٔ گرمی, ۱۳ تک آهنگ شمارهٔ یک سولو__ بیشتر از هر هنرمند مرد دیگری از زمان پایه گذاری جدول صد اثر برترــــ و فروش بیش از ۷۵۰ میلیون واحد در سراسر جهان اشاره کرد. در صنعت موسیقی جایزه‌ای نمانده که جکسن به خانه نبرده باشد. همچنین او یک تاجر بسیار زیرک است, بسیاری او را یک نابغه در تجارت توصیف کرده‌اند و هیچ هنرمندی از نظر وسعت توانایی کنترل امور مالی و تجاری با او قابل مقایسه نیست. تقریبا چهار دهه‌است که کنکاش‌های بسیار موشکافانه در زندگی خصوصی جکسن همراه با دوران فعالیت درخشانش، او را جزئی از فرهنگ مردمی کرده‌است. او به عنوان یکی از مشهورترین مردان جهان شناخته می‌شد.

او در روز ۲5 ژوئن ۲۰۰۹ ، به ایست قلبی دچار شد و به کما فرو رفت . او به سرعت به بیمارستان انتقال یافت اما با وجود تلاش تیم پزشکی برای بازگرداندن تنفس او، درگذشت

11. 3 کاربر از Ehsanpark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه padjacent's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آدم خوب و بدش و نمیدونم و نظر نمیدم چون اطلاعاتی درموردش ندارم.اما آهنگاش خیلی قشنگ بود و من با رقصش خیلی حال میکردم.ولی دیگه رفت.

13. این کاربر از padjacent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

خدا رحمتش کنه ، ستاره ای بود که دیگه تکرار نمیشه ، من با آهنگاش بزرگ شدم .
    Last edited by SIMON137; 27-06-2009 at 01:15.

15. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

به 3 تا فرزند و خانواده ی مایکل تسلیت میگم.

17. این کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    london

پيش فرض

مي گم از بعد مرگ الويس سابقه نداشت مرگ يه خواننده انقدر رو دنيا تاثير داشته باشه...
    خداييش خيلي پر طرفدار بود

19. این کاربر از mohammad.moein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •