سلام دوستان
من یه کفش مناسب برای فوتبال روی اسفالت میخوام قیمت هم بین 15 تا 30 تومان
اون وورلدکاپ های سفید کف نارنجی چجوریه خوبه قیمت میگفت اصلش 19 تومان
ادیداس f50 هم داشت نارنجی و براق بود گفت اخرش 28 تومان اینا چجوریه
سلام دوستان
من یه کفش مناسب برای فوتبال روی اسفالت میخوام قیمت هم بین 15 تا 30 تومان
اون وورلدکاپ های سفید کف نارنجی چجوریه خوبه قیمت میگفت اصلش 19 تومان
ادیداس f50 هم داشت نارنجی و براق بود گفت اخرش 28 تومان اینا چجوریه
با نام خدا و سلام
دوستان راکت بد مینتون تا 15 تومن چی پیشنهاد می کنید .... یعنی جفتش بشه 30 تومن ؟؟؟
سلام .نمیدونم تاپیکم باید اینجا باشه یا نه...میخواستم درمورد ترید میلی که به نظرتون خوبه راهنماییم کنید... در مورد ترید میل ها و انواعشون اطلاعات زیادی هست که اکثرشونرو تو اینترنت خوندم و اطلاع دارم ازشون منتهی قصدم از زدن این تاپیک اینه که تجربیات شخصی خودتونو در موردشون بهم بگین و بگیدکه از کدومیک از اونها بیشتر راضی بودین...در مورد ترید میل profassional چیزی میدونید؟!خوبه..بده!؟اصلاچطو ره؟!!!
![]()
دوستان این سایت فروش ul sport محصولات واقuیه؟ یا تقلیبیه؟ من یه گرم کن خواستم بخرم 150 تومن....خواستم ببینم این نمایندیگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان جایی هست بشه پیراهن منچستر سیتی رو خرید؟
بله نمایندگی هستش و مغازش هم میدان منیریه کنار پاساژ حکمت ایرانیان هستش.
بهتره که اگه تهران تشریف دارید حضوری خرید کنید.
من خودم داشتم ولی تموم کردم.شما می تونید از میدان منیریه بخرید .قیمتش هم حدود 40-50 هزار تومان هستش.
دوستان چنتا سوال در مورد راکتای بدمینتون دارم.
بهترین راکتی که میشه با قیمت 20 هزارتومن خرید چیه؟ مارکش مهم نیست فقط سبک باشه و زه کشی خوبی داشته باشه.
الان یه wish pro650 دارم. به نظرتون اگه بتونم زه کشی شو عوض کنم فرقی هم میکنه تو بازی کردنش؟
و اینکه فریم خالی راکت هم تو بازار موجوده؟ بدون زه کشی منظورم. اگه هست قیمتاش چطوریه نسبت به راکت کامل؟
هزینه زه کشی رو هم اگه بگین ممنون میشم.
Last edited by mohsen_gh1991; 19-10-2012 at 19:19.
دوستان مرکز خرید لباس های تیم های فوتبال (اروپایی) تو شهر اصفهان کجاست؟
و اگه می شه کمی در مورد جنس های مختلف و حدود قیمت این لباس ها بگید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مدل مناسب منزل هست؟کسی اطلاعاتی دربارش نداره؟
سلام دوستان...
من تازه با پینگ پنگ آشنا شدم... حدودا 2 ماهه که بازی میکنم... چون مبتدی ام میخوام راکت آماده بخرم...
ممنون میشم اگه کمکم کنین که چی بگیرم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)