سلام
من شب عید فطر از میدون ولیعصر قیمت کردم 275 تومن با گارانتی اصلی(نوکیا)
توی پاساژ علاالدین به احتمال خیلی زیاد 265 تومن (با گارانتی اصلی) هم پیدا میشه کرد
چون میدون ولیعصر معمولا 10 تومن از پاساژ علا الدین گرونتره!
سلام
من شب عید فطر از میدون ولیعصر قیمت کردم 275 تومن با گارانتی اصلی(نوکیا)
توی پاساژ علاالدین به احتمال خیلی زیاد 265 تومن (با گارانتی اصلی) هم پیدا میشه کرد
چون میدون ولیعصر معمولا 10 تومن از پاساژ علا الدین گرونتره!
Last edited by nikaan; 22-09-2009 at 22:35.
سفیدش تو بازار هست؟ اصلا ریلیز شده یا مثل n82 که خون به جیگر شدم تا مشکیش بیاد بازم باید صبر کنیم؟
یه سوال. 5800 تاچش به نظرم خوب نیومد. یکم دیر عمل می کرد چند بار باید می زم(یکم سفت باید فشار می دادم)
اشکال از اون گوشی بوده یا کلا اینجورین؟ 5530 هم مثل همونه؟
آره هستش ...سفیدش تو بازار هست؟ اصلا ریلیز شده یا مثل n82 که خون به جیگر شدم تا مشکیش بیاد بازم باید صبر کنیم؟
یه سوال. 5800 تاچش به نظرم خوب نیومد. یکم دیر عمل می کرد چند بار باید می زم(یکم سفت باید فشار می دادم)
اشکال از اون گوشی بوده یا کلا اینجورین؟ 5530 هم مثل همونه؟
تاچش نسبت به 5800 بهتر شده ... دیشب حدود 1 ساعتی باهاش کار کردم ... خوب بودش ... خیلی دلم می خواست بخرم ولی ..
چرا ولی؟
سفیدش با خط آبیه؟ یه سری عکسا خط صورتیه. کدومش هست؟ قیمتش چقدر فرق می کنه؟
به احتمال 95% می خوام 5530 بگیرم. شما جای من باشین چی کار می کنین.با این قیمت از دوربین 5 مگا و gps و کیبورد بیخیال می شین یا صبر می کنین پولتون به n97 برسه؟
با توجه به اینکه قیمتش دو برابره!!!
5530 گوشی خوبی هست؟ خرابی و اشکال تا حالا کسی ازش دیده؟
اتفاقا من N82 رو از پاساژ ایرانیان، 25 هزار تومان ارزون تر از علاءالدین گرفتم!
دلیلش هم اینه که علاءالدینی های دزد مثلا برای همین 5530 قیمت می گن 265 هزار تومان با گارانتی اصل ( که اون هم مطمئن باش قلابیه. همشون لیبل چاپی هست )، بعد به زور روی گوشیت یه سری برنامه های چرت و پرت می ریزن و بابتش هم بین 20 تا 30 هزار تومان اضافه ازت می گیرن!
هم 5800، هم 5530 و هم N97، صفحه نمایش تاچ مقاومتی دارن که نسبت به تاچ خازنی حساسیت کمتری داره ( تاچ مقاومتی رو باس فشار بدی، در صورتیکه برای خازنی با استفاده از لمس انگشت و الکتریسته ساکن موجود در آن، فرمان رو دریافت می کنه ) اما اون طور که شنیدم تاچ این گوشی خیلی بهتر از 5800 هست...![]()
1/7/88 با گارانتی متفرقه طبقه 6 علاءالدین 245 تومن.
سلام
من منظورم گارانتی نوکیاست که با لیبل نمی تونن جعل کنن چون کارت گارانتی داره و شماره ی 5 رقمی جهت
تماس
اون گارانتی که جعل می کنن معمولا اتصالاته
اما در مورد قیمت هم گفتم معمولا ونه همیشه و منظورم هم فقط علا الدین نیست،،،منظورم جمهوری هم هست
چراکه یکی از دوستام از میدون ولیعصر یهw380 گرفت ارزون تر از جمهوری ولی باتریش بد از آب در اومد![]()
من را هم در يابيد !
مي خواستم 5530 بخرم ولي ت. اينترنت سرچ كردم ديدم تمام بازي ها و نرم افزاره بيشتر براي 5800 هستند !
حالا سوالام اينه كه ايا بازي و نرم افزار هي 5800 به 5530 مي خورند!
اگر با فرض مساوي بودن رزوليشن و سيستم بنگريم مي همه چي درست ! ولي با اندازه ال سي دي چه كار كنيم ؟
![]()
![]()
![]()
سلام
من خودم 5800 دارم اما اگر 5530 زودتر اومده بود اونو می گرفتم چون امکاناتی که ازش می خواستم 5530 هم داره و
بقیه ی امکانات 5800 برای من زیادی بود
شما هم باید ببینید از گوشیتون چی می خواین
(مثلا من می خواستم کامل تاچ باشه سیمبین باشه wifi داشته باشه و mp3 هم پخش کنه)
برای همین تصمیم با خودتونه چون جمعه از پاساژ ایرانیان قیمت کردم 255 با گارانتی اصلی(نوکیا)
اما در مورد برنامه ها چون هر دو از یه ورژن سیمبین هستند ، برنامه هاشون یکیه و به هم می خورن
در مورد سایز صفحه ی نمایش هم همونی که بالا گفتم
بسيار عالي !
ولي تو خود سايت نوكيا در مورد 5530 در هنگام مقايسه با 5800 خيلي كم توضيح مي ده انگار 5530 خيلي از 5800 كمتر امكانات دارد .
(علاوه بر امكانات بالا 5530 بر خلاف 5800 از wmv پشتيباني نمي كنه !)
در ضمن در مورد 5530 اين شايعه است كه با قلم بهتر از ا انگشت كار مي كنه ! منظورم اينه كه مثل iphone فينگر تاچ داره ؟
در ضمن قيمت 5800 چنده ؟
پيشا پيش از جوابتان متشكرم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)