سلام
دوست گرامی همان سورسی که منظورتان هست در این تاپیک وجود دارد یه نگاهی بکنید پیدا میکنید اگه بازم پیدا نکردید من خدمتتون هستم
سلام
دوست گرامی همان سورسی که منظورتان هست در این تاپیک وجود دارد یه نگاهی بکنید پیدا میکنید اگه بازم پیدا نکردید من خدمتتون هستم
من تقریبا کل پست های این تاپیک رو دیدم ...سورس های مشابه زیاد بود ولی Print نمی کرد .
حالا شاید من ندیدم ...اگه میشه معرفی کنید![]()
دوست گرامی در آدرس زیر دفترچه تلفن کاملی هستش امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم برنامه مدریت Restoran مشکل داره ...وقتی با VB بازش میکنم اینو میگه ..
'D:\restoran\MS_XTab.ocx' could not be loaded--Continue Loading Project?
سلام دوست گرامی
اگه توجه کنی کامپوننت MS_XTab.ocx' تو کامپیوتر شما ریجستر نشده بایستی اونو ریجسترش کنی تا اون خطا رو نده
موفق باشی
چه طوری ریجسترشون کنم ...؟
من یه سورس میخوام به این صورت ...
یه COMBO BOX دارم در حالت Simple Combo و می خواهم یک فیلد از یک پایگاه داده Access در قسمت list این combo box نمایش داده بشه و با نوشتن یک عبارت در قسمت text عنصر مورد نظر در لیست انتخاب بشه ...(یه جور Search)
در ضمن یخ سورس دیگه هم میخوام که نشون بده چطور از Data grid یه صفحه Print بگیرم .
ممنون ...
Last edited by mranger; 22-10-2009 at 21:51.
با سلام دوست گرامی
یه سورسی که با انتخاب Combo در لیست نشون میده و Combo به بانک متصل میباشد
سلام دوستان
در بعضی برنامه های نرم افزاری امنیت یکی از مسائل مهمی است که باید رعایت گردد لذا در اینجا سورسی جهت آشنائی دوستان عزیز تقدیم میکنم که ورود به سیستم با نام کاربری و رمز عبور میسر میباشد
Username= sina
password= sina
سلام دوست گرامی
لطفا برای مشکلتون یک تاپیک بزنید تا جواب داده بشه اینجا که جای طرح مشکل نیست اینجا معرفی سورس های کامل انجام میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)